Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam za svaki vid akcije i potpore ali reći ću jednu stvar: Molim vas koje ste imale mogućnosti (u ovom slučaju NOVACA) za liječenje vani da ne uništavate nadu (a ne glupost) nas koje smo ostale na VV jer nada je jedino što u ovom času imamo. Preostaju nam i druge zagrebačke MPO kuće ali radi se u ovom času o nijansama.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam za svaki vid akcije i potpore ali reći ću jednu stvar: Molim vas koje ste imale mogućnosti (u ovom slučaju NOVACA) za liječenje vani da ne uništavate nadu (a ne glupost) nas koje smo ostale na VV jer nada je jedino što u ovom času imamo. Preostaju nam i druge zagrebačke MPO kuće ali radi se u ovom času o nijansama.
    Napisala sam dug post, pa ga pobrisala jer sve se svodi na ovo što je gala1979 napisala.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    gala1979 potpuno krivo
    Upravo sam iz tog razloga i prethodno pitala Snješku što bi napravila da A obznani da i on ide.
    Pocijenti sa VV-a bi se raspršili po ostalim klinikama kao što su to prisiljeni napraviti pacijenti dr. L. (nisu svi uspjeli doći do dr. A.).
    Zar je to normalno u uvjetima kad se klinika spojila sa Merkurom? Koja je dodatna korist za pacijente od tog spajanja? Zar klinika mora ovisiti o prisutnosti dr L.?
    On je samo jedan od MPO doktora, a klinika treba pacijentima osigurati zamjensko lječenje što u ovom slučaju nije napravljeno.
    A. nije i neće preuzeti pacijente dr L. On radi puno sporijim tempom od L. i ne očekujem da će se to mijenjati, a to utječe na termine svakog pacijenta.
    (nadam se da će se nova dr. pokazati kao dobar izbor).
    Da, L. je napustio svoje pacijente i to je strašna istina, a još strašnija je da je njegov odlazak utjecao na to da 1.000 parova nepovratno gubi dragocjeno vrijeme. Uz ovaj zakon, spajanje klinike, desetkovano osoblje, manjak financijskih sredstava...što pacijentima preostaje?

Dovoljno o stanju na klinici govori i činjenica da je L. startao u 10 mj. i na listi ima 2 forumske trudnice, a VV=0, a sigurno je puuuuuuuuno više forumskih pacijenata na VV-u nego kod L.!

Nemojte biti ljute na one koji gledaju na stanje na klinici iz druge prespektive...da teško je dići glas, ali mišljenja sam da opravdanja za ovakvo stanje na VV jednostavno nema.

Ipak, VV je moja prva klinika i od ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se što više trudnica sa VV-a upiše na našu listu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •