Zamjensko liječenje je osigurano na drugim MPO klinikama. Ne kužim tu ljutnju, a niti to potenciranje L. odlaska kao krah VV. Meni L. uopće ne fali, više mi fali La..- Morate shvatiti da je problem VV problem hrvatskog zdravstva općenito. Nije sadašnji ministar kriv što od početka rada VV nije plan bio odnjegovati po jednog MPO sturčnjaka svakih 10 godina. Pa da onda kad se jedan od njih odluči otići mlatit lovu privatno ostali rade bez da primjete da neko fali. To se zove management u zdravstu a toga u Hrvatskoj nema kao što nema ni doktora a bit će ih još manje. Ovo nije Amerika, niti Franskuska. Naš zdravsteni sustav je neodrživ i pitanje je do kad ćemo još imati pravo na tih 6 besplatnih postupaka. A što se tiće gubljenja vremena na VV možeš se Babel zapitati a zašto onda uopće gubimo vrijeme u Hrvatskoj kad ne valja iz temelja. To je svačiji osobi izbor. Ja ostajem na VV i nadam se da će novi i perspektivni šef odjela humane reprodukcije napraviti da VV opet bude najjača MPO kuća. Vjerujem u to. Da li znam da je na VV trenutno jedan dr sa 4 g iskustva i drugi tek u povojima? znam Da li znam da su 2 biologa bez iskustva koje obučava stručnjak u pred mirovinom i koji je tamo vj napar mjeseci primljen? znam Da li znam da su mi šanse trudnoće od odmrznutih js nikakve? Vjeruj mi znam. A zašto ostajem onda na VV? Jer je to moj izbor.