Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tu i je problem jer kako odgajati dijete u sklopu religije kojoj pripada (da moja će djeca ići na vjeronauk) a usput ispravljati krive Drine i ukazivati na loše i neistinito

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Tu i je problem jer kako odgajati dijete u sklopu religije kojoj pripada (da moja će djeca ići na vjeronauk) a usput ispravljati krive Drine i ukazivati na loše i neistinito
    Molitvom.
    Predaj Bogu što te tišti i traži pravi put, istinu, i Božiju volju.
    Ako vjeroučitelj brije, moli za njega. Moli se, i ako si sigurna da imaš razloga i načina, razgovaraj s njime.
    I na koncu - Bog piše pravo i krivim linijama. Nije sve onako kako se čini, i neće ono što mi mislimo da će ujtecati ovako ili onako utjecati baš tako. Moramo imati povjerenja.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Cubana, ja mislim molitvom.
    Predaj Bogu svoje brige, neslaganja, dileme, i moli za mudrost, kako točno postupiti u određenoj situaciji koja te muči.
    Ako ti je na srcu dobrobit i tvog djeteta, i vjeroučitelja i vaše obitelji i škole i vjere, mislim da ne možeš omanuti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •