klaudija vidim da si ti iz moje bivše župe (moja prva solo pjevanja s časnama, prva FRAMA, FSR, hodćašća, cijelo moje djetinstvo-nostalgija...vidim da su neki bogoslovi sad gvardijani u Rijeci, Varždinu,Splitu, Osjeku, a tad su bila neozbiljna djeca...)...

ja sam na taj vjeronauk kod kapucina išla jako davno sigurno ima ok 10-15g....kada ga je vodio fra.Jure Šarčević.....a njega više nema...on je sad ..provincijala ili je generalni definitor reda ...predivan čovjek...prvenstveno pravi čovjek a onda i dobar svečenik-ljudina...od njega nećeš dobiti odgovore na svoja pitanja, s visoka ni nerazumljivo teološki, nego konkretna, životna koja ćeš odmah moći primjeniti u životu...postoji još jedan svečenik, predivan, tih, nježan a to je fra.Ivica Petanjak...on ti je gore kod sv.Lepolda...

-uvijek nas je bilo malo, ali to je i bolje jer imate više vremena da raspravljate o onome što vas zanima...mislim da je i fra.Nikola Bašnec jedno vrijeme vodio taj vjeronauk...(inače kapucinu jesu malo tvrđi, zatvoreniji red ali većina njih su predivni svećenici)..

inaće imaju stranicu, ali je trenutno u izradi ww.kapucini.hr
2958-668 nazovi u Mihaela pa pitaj..

mogu ti se probati raspitati za vjeronauk, jer sam ja tamo član FSR-a....mislimda je prije išao utorkom poslije večernje mise...jer sučini mi se srijedom još uvjek sastanci trćeg reda FSR-a nakon mise u istoj prostoriji, gore kod župnog ureda......čim se popneš na one stepenice, ravno ona prostorija......

sorry ako je bilo OT