Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1158

Tema: Zagreb/Bandić/smanjivanja subvencija - IDEMO U PROSVJED!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku

Nazalost to bi sve bilo vise manje ok da zivimo u sredjenom drustvu, gdje su stvari transparentne, ali u nasem drustvu vec vidim da svi gledaju kako zmuljati nesto oko novih uvijeta... e To me smeta.
    da, i na kraju će sve pasti na leđa ljudi koji sasvim normalno rade i (dosad su) sasvim normalno žive. I poštuju zakone i pravila.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    da, i na kraju će sve pasti na leđa ljudi koji sasvim normalno rade i (dosad su) sasvim normalno žive. I poštuju zakone i pravila.
    Da se razumijemo, ako su te kategorije točne (s prve strane ovog topica) meni osobno takvi kriteriji odgovaraju jer ćemo proći povoljnije (čak se ni ne uzima dohodovni cenzus za troje i više djece, ako sam dobro shvatila),
    no takav način obračuna ne smatram dobrim općenito jer znam da mi se više puta dogodilo, i dogodit će mi se opet, negdje drugdje, ako ne u ovom slučaju, da nagrabusim zbog kriterija gdje se uzima u obzir isključivo plaća, gdje je druga dobit i imovina nebitna, a krediti također ne igraju nikakvu ulogu.
    Uvijek govorim da kod nas najgore prolaze ovi "srednji", koje spominje krumpirić, ne ekstremno bogati jer njih neće dotaknuti ama baš ništa, a i dio "socijale", oni koji su malo snalažljiviji, znaju se dobro provući, tipa gradski stan, besplatne režije, pa djeca besplatno na ljetovanje i sl..
    Ne smeta mi to, sve bih im ja to dala, nitko ne bi smio biti jadan,

ali oni sa slabijim ili srednjim primanjima,
    koji po tome ne spadaju ni u jednu socijalno zaštićenu kategoriju, jer im se ne uvažavaju stvarni rashodi,
    oni potegnu za sve, njima djeca ne idu na ljetovanje, ili se jedva skrpe, niti im tko subvencionira režije kad ostanu bez posla.
    I sad će isto ta srednja klasa, koju se godinama uništava, proći najgore.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    krumpiric, potpis.
    Ali se bojim da ćemo mi ipak kolektivno morati podnijeti teret kojekakvih Barišića i Sanadera,
    jer novca više jednostavno nema. Popljačkani dokraja.
    Ja sam za bunu.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj dijana prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam za bunu.
    xxxxxx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke