-
evo kopipejstam dio maila koji sam slala frendici a u kojem sam izračunala koliko ću ja zapravo plaćati Zagrebu i Holdingu kad Lu krene u vrtić ...
"po novome je vrtic u mom slucaju 800 kuna a da je djevojcicin otac odlucio ipak zivjeti s nama bio bi 1000 kuna (nekako sam sve sretnija sto nije odlucio
..) ...jasno mi je da je Banditosu tesko, medutim meni od tih 7500 sto dobijem ne ostane ni za cunga lungu kao i svima ostalima ...nazalost, nitko ne gleda i rashode u cijeloj prici, ne vezano samo za Banditosa vec i vezano za na primjer djecji doplatak i jos toga ...mozda se u tim rashodima ne trebaju gledati krediti za stan i auto koje ja imam na vratu, sama sam si za to "kriva" i recimo da je to luksuz (iako samo debil to moze okarakterizirati kao luksuz) ali bi se trebali uzeti u obzir osnovni egzistencijalni troskovi, pa treba nesto i jesti, okupati se, oprati ves odnosno platiti hranu, vodu, struju ...
evo zgodan podatak ...mjesecno samo holdingu (onaj skupni racun za vodu, cistocu i 100 pizdarija koje su navedene a nitko nezna sto znace) iznosi 480 kuna, sto znaci da cu kad Lu krene u vrtic Banditosu davati mjesecno oko 1500 kuna ne racunajuci poreze i prireze!! (holding 480kn+zet 210kn+vrtic 800kn)"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma