Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: Nove cijene gradskih vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Nimrod prvotno napisa Vidi poruku
    Koji dio ne razumiješ?
    Oni s većim primanjima VEĆ plaćaju VIŠE za vrtić, jer zbog veće plaće plaćaju i VEĆI prirez.
    Zar zbilja misliš da bi se ovdje svi toliko bunili da promjene cijene vrtića napravljene na način da oni koji imaju više ZAISTA i plaćaju više?

plaćali ili ne prirez, na kraju ipak imaju veći mjesečni prihod!!!

i naravno, slažem se da spoemnute promjene o cijenama vrtića neće, na žalost, biti napravljene na način: tko zaista ima više, plaća više!! smeta me više vaša neosjetljivost!!! to mi je baš...fuj

u biti svi se nešto bunite, da, trebalo bi ovako ili onako, a zapravo kad se vama!! nekima koji zaista imaju više, treba uzeti 50-100kn više da bi onaj, kojima nema, mogao lakše, e tu ste: a neee neee, po pincipu: prvo čuvam svoje dupe!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    plaćali ili ne prirez, na kraju ipak imaju veći mjesečni prihod!!!

i naravno, slažem se da spoemnute promjene o cijenama vrtića neće, na žalost, biti napravljene na način: tko zaista ima više, plaća više!! smeta me više vaša neosjetljivost!!! to mi je baš...fuj

u biti svi se nešto bunite, da, trebalo bi ovako ili onako, a zapravo kad se vama!! nekima koji zaista imaju više, treba uzeti 50-100kn više da bi onaj, kojima nema, mogao lakše, e tu ste: a neee neee, po pincipu: prvo čuvam svoje dupe!
    a reci ti meni, tko su ti koji moraju platiti i kome?
    jel zaista svi moramo imaji na kraju jednako?
    I oni što 5 od 7 dana ne vide svoju djecu jer dežuraju u bolnici ko kirurzi, drže tuđe živote na stolu ili putuju po svijetu i imaju svu robu uvijek u kuferu?
    Onda bi valjda svi trebali raditi jednake stvari, biti jednako obrazovani i dobivati jednaku uslugu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •