Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
ja se ne mogu načuditi toj razlici između gradskih vrtića - nas nema što ne traže uz pelene, ajde to mi je normalno, ali: papirnate maramice, vlažne maramice, salvete, plastične čaše - svaki mjesec i još povremeno: pribor za likovni - papir, ljepilo, kolaž, tempere, drvene bojice, flomastere; pa do hrane što češće: grickalice - i to su sad prešli na zgrade, pa je to sad suho i koštuničavo voće, prije su tražili kekse i napolitanke, pa i sezonsko voće jer su djeca između obroka gladna, a na svakom roditeljskom obavezno igračke i to ne stare da se djeca na ozlijede, nego po mogućnosti što novije. a naravno da od drugih roditelja čujem da njih po drugim gradskih vrtićima ne traže ništa od toga.
Po meni je 400 kn plafon za ono što u našem vrtiću djeca za to dobiju, a o najvećem prirezu od svih gradova da niti ne pričamo. ako je već cijena toliko puno manja u odnosu na druge, onda bi se eventualno mogla izjednačiti cijena jaslica i vrtića jer po meni i jedni i drugi dobiju isto. to što će neko dijete u jaslicama manje pojesti od onoga u vrtiću, možda baš i nije pravilo.
Ovo je stvarno nebuloza da sve to od vas traže, a meni je rekao jedan roditelj (radim kao odgajatelj) kako mi puno žicamo s tim da roditelji ništa ne kupuju za vrtić, plaćaju ga 400 kn mj., i kupili su ove godine 1 radne listove, platili jedan izlet i 15 kn. su dali za dječju predstavu za svoje dijete. Sve ovo što si nabrojala mi sami nabavljamo dakle ne oskudjevamo s ničim.