Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    I samo da nadodam za Almu ako bude pila Utrogestan da se ne bude čudila nuspojavama nakon oralnog uzimanja, malo ti se spava, vrti u glavi kao da si se napila, ali brzo prođe.
    meni bude super, stvarno kao da sam pijana, ali sam dobre volje i sva razdragana i nasmijana, pijana naprosto! ma super nešto.. dođe mi da ih popijem s vremena na vrijeme i kad ne treba

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    meni bude super, stvarno kao da sam pijana, ali sam dobre volje i sva razdragana i nasmijana, pijana naprosto! ma super nešto.. dođe mi da ih popijem s vremena na vrijeme i kad ne treba
    Hahahah,bas si me nasmijala.Na ovima koje ja imam pise da je samo za vaginalnu upotrebu.Idem sutra do dr.i po drugu betu.Plakacu joj tamo dok mi ne da tablete..Citala sam o nuspojavama kod oralnog uzimanja Utrogestana,podnijela bih i da se s vremena na vrijeme onesvijestim samo da ima nekog efekta.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahah,bas si me nasmijala.Na ovima koje ja imam pise da je samo za vaginalnu upotrebu.
    Molim te možeš li mi opisat kako izgleda ta kutijica Utrogestana i šta točno piše na njoj?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Molim te možeš li mi opisat kako izgleda ta kutijica Utrogestana i šta točno piše na njoj?

http://www.okokchina.com/Files/uppic...apsules130.jpg

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •