Stranica 18 od 75 PrviPrvi ... 816171819202868 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 3728

Tema: Nakon transfera

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Alma_itd gdje si bila u postupku, jer vidim da pišeš da imaš 9 embrija zamrznutih, to je super

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa Vidi poruku
    venddy suuuuuuuuuuper beta cestitam mamice!!!!!!!!!!the Margot iz mog potpisa se vidi da imam 41 godinu jedino sto mogu reci super se osjecam u najboljim sam godinama,i meni su nudili razne varijante trudnoce a o prici godina ide ovako "Jesi li ti luda di ces u tim godinama ic trazit dite".Toj osobi sam odgovorila da o tome odlucuje dragi Bog a ne babe kao sto je ona.Cure moje tjelo ce mi reci kada je dosta do tada ja od andela odustajat necu!!!!!!!!lljubim vas margot za ogromnu betu sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ha! četrdesete su nove tridesete! javit ću sutra betu... kolika god bila )

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    ha! četrdesete su nove tridesete! javit ću sutra betu... kolika god bila )
    to ja velim uvijek

Znam da je ovo Nakon transfera ali joj ja ću poluditi u čekanju transfera 5 dana, mogu Vam se pridružiti

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    to ja velim uvijek

Znam da je ovo Nakon transfera ali joj ja ću poluditi u čekanju transfera 5 dana, mogu Vam se pridružiti
    znaš šta Linalena -meni je najgori period bio prije trf... bila sam napeta i umorna ko pas. Kad su mi vratili zametak (bio je samo jedan), odahnula sam...

još malo ))

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    joj cure, vi ste bas sve super! iskreno bas sam ugodno iznenadena koliko pozitivne energije tu ima na jednoj hrpici )

meni se onaj iscjedak smirio, zapravo to i nije bilo tako strašno; više kao da svakih par sati netko pusti neki slabašan mlaz. nije mi niti jedan cijeli uložak trebao.
    još jedino povremeno osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha, oko jajnika.

ja sam očekivala ono pravi menzis; šta nije menzis nakon neuspješnog ET jak, bolan i obilan - sa onim komadićima tkiva itd?
    ma da je to bio menzis, bio bi menzis.
    to je bilo implantacijsko.
    ja sam prokrvarila 1odpt, nešto kao 7-8 kapi krvi razbacanih okolo. dušu sam isplakala. onda stalo... dva dana ništa...i beta 859.
    tako će i tebi biti

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Margot hvala puno, znaš koliko znači da nisi usamljena u tim suludim idejama

Za tvoju sutrašnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ma da je to bio menzis, bio bi menzis.
    to je bilo implantacijsko.
    ja sam prokrvarila 1odpt, nešto kao 7-8 kapi krvi razbacanih okolo. dušu sam isplakala. onda stalo... dva dana ništa...i beta 859.
    tako će i tebi biti
    ma Pinky hvala ti, ali ja nisam baš sigurna da je bilo implantacijsko jer jučer mi je bio 13 dan nakon et... malo mi je to kasno za implantaciju.
    ja brijem da su to oni folikulići njih 4-5 koje mi nisu punktirali pa su prsnuli i morali su negdje otići (vjerojatno je ova moja teorija suluda...)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Inače, ako beta ne raste pravilno, bolje je da pada, nego da dalje raste. Koliko god je to većini koja ne prati trudnoću od tako rane faze teško za prihvatit, uredan rast i visine bete je čelično pravilo, kojemu vrlo, vrlo, vrlo rijetki izmaknu.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Margot jesi ti na Utrogestanima? Većina cura ipak ne prokrvari dok stavlja Utriće, tek nakon prestanka počne ono jako krvarenje. Moja sestra je u prvoj trudnoći lagano krvarila i to se povuklo nakon par dana, niti je stavljala Utrogestane, niti je zvala ginekologa, normalno je radila i čekala da prođe. Sad mali ima 6 godina. Eh, šta ti je prirodna trudnoća i kad ništa ne znaš. Blaženo neznanje.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E moja Ina, netko je na forumu bio napisao "nemilosrdan je zakon bete" i nakon moje 2 trudnoće gdje se beta nije duplala sad potpuno vjerujem u to.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dobro jutro suborke.
    Danas 4dnt5d i dalje sam žena bez simptoma. Jedino me ubiše ovi utrogestani, budim se ujutro umorna kao da sam se sudarila s autobusom. Najbolji mi je onaj dio kad ih stavljam ujutro, to napravim skoro na žmireć da se ne razbudim, mm me pitao jesam li ja sigurna da ih stavim u pravu rupu? oprostite na detaljima.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Margot hvala puno, znaš koliko znači da nisi usamljena u tim suludim idejama

Za tvoju sutrašnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    sve će biti dobro, vidjet ćeš! ja sam si stavila u glavu da idemo dan po dan; inače sam jako nestrpljiva, ali evo, kada se o ovome radi, spremna sam čekati koliko god treba

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro suborke.
    Danas 4dnt5d i dalje sam žena bez simptoma. Jedino me ubiše ovi utrogestani, budim se ujutro umorna kao da sam se sudarila s autobusom. Najbolji mi je onaj dio kad ih stavljam ujutro, to napravim skoro na žmireć da se ne razbudim, mm me pitao jesam li ja sigurna da ih stavim u pravu rupu? oprostite na detaljima.
    ma jooooj, treba nam humora! i da ih staviš u "krivu r." - opet bi možda djelovali, sve se to apsorbira!

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga Margot ja ti želim od srca da sutra kad dobiješ betu imaš okice kao maca na tvom avataru; iznenađen pogled na papir s veeeelikom betom

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Margot jesi ti na Utrogestanima? Većina cura ipak ne prokrvari dok stavlja Utriće, tek nakon prestanka počne ono jako krvarenje. Moja sestra je u prvoj trudnoći lagano krvarila i to se povuklo nakon par dana, niti je stavljala Utrogestane, niti je zvala ginekologa, normalno je radila i čekala da prođe. Sad mali ima 6 godina. Eh, šta ti je prirodna trudnoća i kad ništa ne znaš. Blaženo neznanje.
    da, koristim utrogestane. tako je to znači...a joj. vidjet ćemo sutra, jedino beti vjerujem

a sad moram dalje ići raditi, a ne visiti na forumu da me šef ne pošalje negdje gdje ne treba ))

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

aneri znam kako ti je... ubiše me ovi jutarnji...sat zvoni u 7, pa ga malo ugasim do 7 i 10...pa kad opet zazvoni se nekako natjeram, ali nikad ne zaspim ponovo onako slatko....

5dnt3d - Kod mene se maternica i dalje zateže i bocka, ne mogu se ni namjestit u krevetu kak spada jer me zateže - svi pokreti mi moraju biti slow motion.... konstantan feeling PMS-a, kao da će M procurit svaki čas (a znam da neće, prerano je) Nuspojave utrića nemam, osim što mrzim kad iscijedi nakon nekog vremena... Sanjam...uf koliko sanjam od početka postupka.... i naravno da si svako jutro obećam da neću virnut u sanjaricu, i svaki put ponovo virnem...pa kad bi bar pogađalo, ali ništa, samo živce vadi...

Margot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju ogromnu beturinu....neka se skače od veselja tebi u čast!
    linalena brzo će proći to iščekivanje....iščekivanje bete je još duže....stoga živce na godišnji i pozitiva do daske!
    alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta ipak pravilno, matematički poraste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    iskusne curke - ina33, MaliMimi, Sildad baš ste sjajne i jako nas lijepo učite, tješite i vodite kroz nama zasada nepoznato!!!! Super ste i šaljem vam

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Margot ja ti želim od srca da sutra kad dobiješ betu imaš okice kao maca na tvom avataru; iznenađen pogled na papir s veeeelikom betom
    daj bože! hvala ti na lijepim riječima! a sada stvarno se odjavljujem da se ne uvalim u nevolje...

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Margot sretno sutra...
    I ja sutra vadim betu...
    Nadam se da ćemo slaviti...

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sumskovoce meni je tako bilo svih dana do bete samo se možda malo intenzitet mijenjaoj. I sada 15 dpt isto još uvjek osjećam grčiće ali dr. kaže da je to sve ok da se maternica rasteže. Zato misli pozitivno nemoj se bojati i želim da bude velika beta.
    the Margot držim fige za sutra da mi budeš presretna
    Alma da budem najmanje dupla od zadnjeg puta

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mimi81 prvotno napisa Vidi poruku
    Margot sretno sutra...
    I ja sutra vadim betu...
    joj. ja sam već digla ruke od svega, kao idem vaditi betu "reda radi". zbedirala sam se opet jer imam bolove kao da već krvarim (a ne krvarim)... o bože, sve je to dosta napeto za živce...
    A već iduće minute se nadam da će biti pozitivna.
    pa onda iduće opet potonem...

Sretno Mimi - za tebe se nadam više nego za sebe!!! )))

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

živci, živci... moji živci će nastradati opasno... ahhhhh...

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Smiri se Margot, menstualni bolovi mogu biti i dobar znak. Ajme i ja čekam nestrpljivo tvoju betu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

margot i ja sam imala užasne menstrualne bolove sve do prije par dana. ne brini se, to je ok

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure vi ste mi sve za 10+!
    živjele vi meni i hvala vam na svim lijepim riječima. jer muževi, dečki i kako god ih zvali - koliko god da su uz nas i bili u tome, ne znaju kako se mi TOČNO osjećamo... zato WOMEN RULE!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo i mene k vama. Transfer mi bio u ponediljak, treći dan nakon punkcije. Koliko god da se već godinama rugam svim ženama koje pričaju o simptomima par dana nakon transfera, sad ih opet i sama tražim i osluškujem
    Ništa posebno, sise su nabrekla ko i inače nakon et, jedino šta me par puta nešto žestoko probolo doli. Jučer je ta bol traala dobrih 10 minuta uffff. Betu mislim vadit 12. dan pt, a testove ću počet pišat već od 8. dana-imam doma 20 komada. Znam da je rano blablabla al što da si lažem, neću izdržat kad ih imam toliko. Najradije bi već sad popišala jedan hahaha! Ja utrogestane pijem, jer me živcira ono curenje kad ih stavljam. Ovako sam pospana, al boli me đon. Mirovala sam prva 3 dana, sad se ponašam normalno osim šta ne dižem neke teže terete. Također, pijem neke trave i vino što mi je dao Sadiković da se plod bolje uhvati) Ajme ja se stvarno nadam da je ovaj put bingooo!!!

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

kinki sta ti je dr rekao da pijes utrogestane?? prvi put to cujem u ivf-icsi postupku..prosla sam 6postupaka i nikad mi dr nije rekao da pijem nego samo vaginalno da ih stavljam..sta si ti to odlucila na svoju ruku ili?..mozda kasnije da ih pijes ali ispocetka nakon ET..stvarno ne znam ..mozda grijesim..

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

margot i ja sam imala užasne menstrualne bolove sve do prije par dana. ne brini se, to je ok
    ma daj. kao ono ful bolove kao da curiš? o mine Gott...

samo kod mene je bilo više od par kapljica, to je od jučer pa se nastavlja i danas. svakih par sati pomalo kapne... a bolovi dođu svakih 20-30 min i traju 10ak - 20ak sekundi.

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

the margot i mimi81 sretno sa betama vi ste sljedece trudnice ~~~~~~~~~~,moje cure moj metkovic pliva ja na srecu nisam ali su mi sestre u ugrozenom podruciju pa sam u nekoj trci tako da simptome i ne mogu osluskivat 7dnt osjetim tu i tamo one grozne M bolove ali sve je u Bozijim rukama pa ce mo vidit puno vas pozdravlja poplavljena metkovk@!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

danas 13 dnt simptoma skoro nikakvih jedino mi je jučer tokom dopodneva bili malo mučno , moja beta je u ponedjeljak (nakon 17 dana) . Od 4 postupka ovo je tek moj drugi transfer , prvi je bio davne 2006 i tada sam dobila M nakon 11dnt. Malo me tješi što nisam još dobila premda to ne znači ništa. SRETNO curama sutra koje vade betu

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

haj moj metkoviću ne plivam ni ja al sve oko mene jest...meni je beta 8.12 i ne mogu da je doćekam...sretno svimaaaa

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

sretno

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure budite hrabre, svi PMS simptomi su isti i u ivf-u. Ja sam isto bila u komi, jer mi je lijevi jajnik negdje u drugom tjednu totalno podivljao (moj inače PMS simptom već godinama), mislila sam da je gotovo. Iza 3 AIH koje sam imal prije IVF-a uvijek je bilo tako, i svaki put je beta ostala nedostižna. Ali evo, ovaj put srećom je suprotno od onoga čega sam se najviše bojala.
    vibrica za sve vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i cmokić

mary26 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

meni je danas 9dnt i sad sam vidjela da malo krvarim, a krv je roskasta... trbuh me boli i sva sam zbedirana. strah me do bola da ću normalno prokrvarit... sad sam dušu isplakala i malo je bolje, ali sam totalno u šoku!
    čestitam na odličnim betama, a svima koje betu tek trebaju vaditi - sretno!!! PUSA!!!

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

znate šta cure; ja ću si sada odslušati novi Eminemov album (nisam inače ljubitelj, ali mi baš treba nešto nabrijano) - dan pred gđu betu - kao dan pred neki gadan ispit

forumiramo se sutra, puse svima!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja utrogestane pijem, jer me živcira ono curenje kad ih stavljam. Ovako sam pospana, al bli me đon.
    nemoj da sad sidnem na bus, odem u split i zadavim te! živcira te? majke ti? a nas druge nije? ja baš volim ležat nepokretno po ure 3x dnevno i onda imat osjećaj da curka sve iz mene cili dan. da te nisam čula više sa tim glupostima, ima da STAVLJAŠ utrogestane jer kad ih popiješ ne djeluju ni približno onoliko dobro koliko kad ih stavljaš vaginalno. :ja-starababetina:
    kad smo već prošle ovo što smo prošle stavljanje utrogestana je najmanja glupost.
    a vidit ćeš kad ostaneš trudna, odneseš poljaku one nalaze trombofilije (imaš neke iste ko ja, morala bi otići) pa ako ti da još da se bodeš svaki dan ko ja...zato šššššš i guraj. sve za bebe.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mary26 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je danas 9dnt i sad sam vidjela da malo krvarim, a krv je roskasta... trbuh me boli i sva sam zbedirana. strah me do bola da ću normalno prokrvarit... sad sam dušu isplakala i malo je bolje, ali sam totalno u šoku!
    čestitam na odličnim betama, a svima koje betu tek trebaju vaditi - sretno!!! PUSA!!!

Mary nadam se da je implantacijsko , u zadnje vrijeme čitam da je bilo dosta takvih slučajeva . SRETNO

mary26 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

kety28, i ja se iskreno nadam da je implatacijsko. betu bih trebala vaditi u ponedjeljak. strah me da do toga uopće neću stić.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nemoj da sad sidnem na bus, odem u split i zadavim te! živcira te? majke ti? a nas druge nije? ja baš volim ležat nepokretno po ure 3x dnevno i onda imat osjećaj da curka sve iz mene cili dan. da te nisam čula više sa tim glupostima, ima da STAVLJAŠ utrogestane jer kad ih popiješ ne djeluju ni približno onoliko dobro koliko kad ih stavljaš vaginalno. :ja-starababetina:
    kad smo već prošle ovo što smo prošle stavljanje utrogestana je najmanja glupost.
    a vidit ćeš kad ostaneš trudna, odneseš poljaku one nalaze trombofilije (imaš neke iste ko ja, morala bi otići) pa ako ti da još da se bodeš svaki dan ko ja...zato šššššš i guraj. sve za bebe.
    A ne znam, meni su svaki put rekli da ih mogu pit ili stavljat, da je svejedno. Kontam, kad ga stavim pola ga iscuri pa bolje ovako. Ok, ako je tako stavljat ću ih. Ali brate mili nisi mi tribala sad baš reć to za trombofiliju, **** te za pa izist ću se živa. Šta mi nisi prije rekla, sad mi je već kasno da uzmem neku terapiju???? Radončić mi je reko da su mi nalazi ok, da ta neka sitna odstupanja ne mogu utjecat na trudnoću. Šta ću sad? Da idem Poljaku čim prije?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Idi kinkikod P. i on ce ti je prepisati u skladu s nalazima..ako trebas heparin, mozes ga kupiti u CITA (10 injekcija 150 KN)

morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mary26 prvotno napisa Vidi poruku
    mary26 čekala sam da se javiš.... nije još sve gotovo...držim fige
    kada ti je dr. rekao da vadiš betu?
    Meni je danas 10 dnt i osjećam kao da ću procuriti - dođe mi da napravim test
    cure jel' rano za to?
    pusa svima

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure, ne radite prerano testove. ako bude minus, samo ćete se nervirati. čekajte betu.

a što se krvarenja tiče, nijedno krvarenje nije baš neki super dobar znak, premda u malom postotku bude i implantacijsko. ako krvariš i dalje, miruj. sklanjaj se od PC i u ležeći položaj. utrogestani OBAVEZNI.

mary26 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

rekao mi doktor da betu vadim od 10. do 14. dana nakon transfera. Znači, mogla bih ju izvadit već sutra. Ali čekat ću ponedjeljak, nemam kaj izgubit. Rekao je ako se vadi ranije da je manja, pa se ne želim još dodatno zabrinjavati. dosta mi je muke i ovako. Sad kaj Bog da!
    Ja osjećam već par dana pritisak u trbuhu, a sad me boli baš onako kako me zna boliti prije menge. što se tiče testa, na to ti ne bih znala odgovoriti, možda neka od cura zna bolje. sretno!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinky stvarno me nasmija ženo kako si očitala bukvicu kinki. Ja ću je samo još pitat hoće li je živcirat utrogestan kad bude trudna pa kad ga bude morala stavljat to 12. tjedna?
    Cure sretno s betama.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj mimi81 prvotno napisa Vidi poruku
    Margot sretno sutra...
    I ja sutra vadim betu...
    zar je vrijeme .....sretnooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kinki , zeno Bozija vaginalno stavljaj .....curi nek curi....svima curi ja sam nonstop nosala uloske, i kad ih zaboravim stavit procuri i na hlace i ostane fleka , pa sta, sve za bebu ...
    metkovk@ uzas dole kod vas ajme.... zao mi ljudi
    margot SRETNO SUTRA
    mimi SRETNO dusice
    pinky nasmija me

svima sretno sa betama

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Alma_itd gdje si bila u postupku, jer vidim da pišeš da imaš 9 embrija zamrznutih, to je super
    Sve je obavljeno u Belgiji.Ne zamrzavaju jajne stanice nego embrione.Neznam tacno sa koliko su stannica,ali mislim da je sigurno najmanje sa 6.nadam se da ce barem jedno prezivjeti odmrzavanje.Imala sam 17 jajnih stanica,16 se oplodilo,jedno je vraceno a 9 embrija je zamrznuto.Barem imam dobru zalihu u zamrzivacu.Prava sam domacica,heheheh.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky stvarno me nasmija ženo kako si očitala bukvicu kinki. Ja ću je samo još pitat hoće li je živcirat utrogestan kad bude trudna pa kad ga bude morala stavljat to 12. tjedna?
    Cure sretno s betama.
    ma to ja glumim strogoću sa mojom kinkušom. ona mi je poklonila femaru koja mi je bebicu napravila

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U Belgiji, nemamo baš puno forumašica koje su išle tamo, kako to da si se ti odlučila i kako si zadovoljna.
    Vjerojatno su ti zamrzli blastociste (one imaju 100 stanica), tako bar rade gdje se može zamrzavati embrije

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

nemoj da sad sidnem na bus, odem u split i zadavim te! živcira te? majke ti? a nas druge nije? ja baš volim ležat nepokretno po ure 3x dnevno i onda imat osjećaj da curka sve iz mene cili dan...

nemojte se zamjerati trudnici...
    Pinky

utrogestani - dolje...
    test - ostavite za one mlađe od 20g.
    Novce potrošite na sretnu tetu ß

kinki
    nije kasno niti nakon pozitivne ß ukoliko doktor ipak procjeni da je potrebno...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve upišete na listu T u 12 mj.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bebel- testovi za mladje od 20 god

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •