Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo i mene k vama. Transfer mi bio u ponediljak, treći dan nakon punkcije. Koliko god da se već godinama rugam svim ženama koje pričaju o simptomima par dana nakon transfera, sad ih opet i sama tražim i osluškujem
    Ništa posebno, sise su nabrekla ko i inače nakon et, jedino šta me par puta nešto žestoko probolo doli. Jučer je ta bol traala dobrih 10 minuta uffff. Betu mislim vadit 12. dan pt, a testove ću počet pišat već od 8. dana-imam doma 20 komada. Znam da je rano blablabla al što da si lažem, neću izdržat kad ih imam toliko. Najradije bi već sad popišala jedan hahaha! Ja utrogestane pijem, jer me živcira ono curenje kad ih stavljam. Ovako sam pospana, al boli me đon. Mirovala sam prva 3 dana, sad se ponašam normalno osim šta ne dižem neke teže terete. Također, pijem neke trave i vino što mi je dao Sadiković da se plod bolje uhvati) Ajme ja se stvarno nadam da je ovaj put bingooo!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja utrogestane pijem, jer me živcira ono curenje kad ih stavljam. Ovako sam pospana, al bli me đon.
    nemoj da sad sidnem na bus, odem u split i zadavim te! živcira te? majke ti? a nas druge nije? ja baš volim ležat nepokretno po ure 3x dnevno i onda imat osjećaj da curka sve iz mene cili dan. da te nisam čula više sa tim glupostima, ima da STAVLJAŠ utrogestane jer kad ih popiješ ne djeluju ni približno onoliko dobro koliko kad ih stavljaš vaginalno. :ja-starababetina:
    kad smo već prošle ovo što smo prošle stavljanje utrogestana je najmanja glupost.
    a vidit ćeš kad ostaneš trudna, odneseš poljaku one nalaze trombofilije (imaš neke iste ko ja, morala bi otići) pa ako ti da još da se bodeš svaki dan ko ja...zato šššššš i guraj. sve za bebe.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj da sad sidnem na bus, odem u split i zadavim te! živcira te? majke ti? a nas druge nije? ja baš volim ležat nepokretno po ure 3x dnevno i onda imat osjećaj da curka sve iz mene cili dan. da te nisam čula više sa tim glupostima, ima da STAVLJAŠ utrogestane jer kad ih popiješ ne djeluju ni približno onoliko dobro koliko kad ih stavljaš vaginalno. :ja-starababetina:
    kad smo već prošle ovo što smo prošle stavljanje utrogestana je najmanja glupost.
    a vidit ćeš kad ostaneš trudna, odneseš poljaku one nalaze trombofilije (imaš neke iste ko ja, morala bi otići) pa ako ti da još da se bodeš svaki dan ko ja...zato šššššš i guraj. sve za bebe.
    A ne znam, meni su svaki put rekli da ih mogu pit ili stavljat, da je svejedno. Kontam, kad ga stavim pola ga iscuri pa bolje ovako. Ok, ako je tako stavljat ću ih. Ali brate mili nisi mi tribala sad baš reć to za trombofiliju, **** te za pa izist ću se živa. Šta mi nisi prije rekla, sad mi je već kasno da uzmem neku terapiju???? Radončić mi je reko da su mi nalazi ok, da ta neka sitna odstupanja ne mogu utjecat na trudnoću. Šta ću sad? Da idem Poljaku čim prije?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Idi kinkikod P. i on ce ti je prepisati u skladu s nalazima..ako trebas heparin, mozes ga kupiti u CITA (10 injekcija 150 KN)

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj da sad sidnem na bus, odem u split i zadavim te! živcira te? majke ti? a nas druge nije? ja baš volim ležat nepokretno po ure 3x dnevno i onda imat osjećaj da curka sve iz mene cili dan...

nemojte se zamjerati trudnici...
    Pinky

utrogestani - dolje...
    test - ostavite za one mlađe od 20g.
    Novce potrošite na sretnu tetu ß

kinki
    nije kasno niti nakon pozitivne ß ukoliko doktor ipak procjeni da je potrebno...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve upišete na listu T u 12 mj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •