Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Kety, držim fige da je to to.
    Ja o testovim ni ne razmišljam, ne mislim ih raditi, nego čekam betu, a to je u petak, ali se taj petak čini miljama daleko
    Strpljivost mi nije vrlina općenito,a pogotovo sada, ali sreća ovog foruma, pa se gura.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Kety, držim fige da je to to.
    Ja o testovim ni ne razmišljam, ne mislim ih raditi, nego čekam betu, a to je u petak, ali se taj petak čini miljama daleko
    Strpljivost mi nije vrlina općenito,a pogotovo sada, ali sreća ovog foruma, pa se gura.
    haj cure...meni je beta u srjedu i luda sam više.....ja mislim da test ne može pokazat ništa još je rano...jesam li u pravu?....uglavnom želim vam puno sreće...........

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    haj cure...meni je beta u srjedu i luda sam više.....ja mislim da test ne može pokazat ništa još je rano...jesam li u pravu?....uglavnom želim vam puno sreće...........
    Beta HCG se počinje lučiti već 7. dan nakon transfera(3. dan o punkcije).
    8. i 9. dan beta raste, već 10. dan se može vidjeti na kućnom testu. To sam našla na internetu. Ako je tranfer rađen 5. dan nakon punkcije, test se može i ranije raditi.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

istina, moj pozitivan test je bio 9 dpt blastice. radila sam ga zbog mučnine koju sam počela osijećati večer prije. od tad, hrana mi se gadila i kava, i tako cijeli prvi trimestar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •