Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cvijeta, ovisno kako bi bilo propisano zakonom, djeca bi trebala prolaziti određene ispite da. Slovenski je model zapravo po mom besmislen jer djete prolazi potpuno isti kurikulum kao u školi i ima ispite po tom kurikulumu koji je jedan od najvažnijih razloga zbog kojeg se roditelji odlučuju na HS.
    Jedino što meni ima smisla je recimo Texaški model, gdje roditelj odlučuje koje znanje dati svojem djetetu, a ukoliko to djete kasnije poželi na fakultet, znanje dokazuje prijemnim ispitom - pojednostavljeno rećeno.

I to sa skijanjem - možda je tm bio preponosan i gledao samo to kako se on osjeća i svoju sreću zbog toga jer sa sinekom ide skijati itd itd znaš kako to ide, i mm već sad ponosno gleda na Špira kad bubnja u teće ili puže prema gitari, već gleda ne ebay kakvu da mu kupi bit će razočaranja već vidim

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino što meni ima smisla je recimo Texaški model, gdje roditelj odlučuje koje znanje dati svojem djetetu, a ukoliko to djete kasnije poželi na fakultet, znanje dokazuje prijemnim ispitom - pojednostavljeno rećeno.
    i što ako ne dokaže znanje?
    onako uvijek možeš kriviti školski sustav

mislim da je krumpirić to spominjala
    i meni je fakat arogancija pretpostaviti se najmanje desetku školovanih osoba, svakoga usko za svoje područje

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam u principu za slobodu izbora, kod kojeg misim da se hs treba odvijati u odredenim okvirima.

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    medutim ovo podcrtano smatram apsolutno opasnim. dijete, hvala bogu, danas nije vlasnistvo roditelja, pa da oni odreduju koja ce znanja dati, a koja nece.
    inace je to princip srednjovjekovnih cehova, te slicnih modela iz proslosti.
    prilicno sam sigurna da bi se naslo dovoljno roditelja, koji bi zakljucili da je njihovim djevojcicama nesto malo kuhanja, sivanja i mjesenja kruha sasvim dovoljno znanja za zivot.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •