Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Što se tiče toga da su djeca prije jela sve puno ranije nego danas, zar je teško zamisliti kako na probavni sustav malog djeteta djeluje industrijski uzgojena mrkva puna pesticida? Moja prabaka nije u vrtu imala takvu, pa ju je zato mogla dati mojoj mami. A gdje ju sada možeš naći? Ali, sad idemo off topic...

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj marijanada prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče toga da su djeca prije jela sve puno ranije nego danas, zar je teško zamisliti kako na probavni sustav malog djeteta djeluje industrijski uzgojena mrkva puna pesticida? Moja prabaka nije u vrtu imala takvu, pa ju je zato mogla dati mojoj mami. A gdje ju sada možeš naći? Ali, sad idemo off topic...
    Niti eko mrkva sa Tibeta ne odgovara tromjesečnom djetetu.

Prije se nije puno znalo pa se radilo kako je kome palo na pamet. Sad ipak postoje znanstveno utemeljene smjernice vezane za prehranu djeteta. To što se dosta ljudi poziva na ono što se radilo prije (a životni vijek samo prije 50 god je bio debelo kraći), ne mora značiti da je to prije bilo bolje pa makar i u eko/bio verziji.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

da, slažem se u potpunosti.
    Jedino ne volim miješati kruške i jabuke, volim se držati teme, a to je zajedničko spavanje, ne zanimaju me sad klitorisi i tome slično

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •