Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Seka 35 dobro došla, i žao mi je za test, ali ako si radila kućni to ništa ne znaći mislim da je najmjerodavnija beta.
    Zbog toga ja i ne želim raditi kućni test već čakam betu u četvrtak pa šta bog da mi tu više nemožemo ništa učiniti.
    Ranga ja cijelo vrijeme osjećam simptome pms-a a evo već 4 dana kasni, znam da to ništa ne znaći jer sam na utrogestanima ali i to mi je neka nada
    Prije mi je znalo kasniti ali me nebi ništa bolilo do dana kad trebam dobiti, a sada me boli redovito svaki dan i to od et.
    Moja jedna poznanica kojoj su bile vraćene 3 jajne stanice, prokrvarila je prije bete a na kraju se ispostavilo da joj se ipak jedna primila i da je bila trudna.
    Trebamo čekati betu i šta ona kaže....
    Ranga koliko ti je vračeno jajnih stanica?
    Meni samo jedna. I to mi je veliki uspjeh jer doktorica nije bila zadovoljna od početka mojim razvojem folikula.Čak mi je govorila kako misli da su cistične.
    Naposljetku su mi našli dvije i jedna se oplodila...moj mali anđeo, mali snažni borac... samo da tako ostane do kraja i da se čvrsto uhvati za svoju mamu

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

svim trudnicama ,sestitam!
    cestitam posebno suzzi jer je fet kao i kod mene

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Hakya prvotno napisa Vidi poruku
    Ranga ja cijelo vrijeme osjećam simptome pms-a a evo već 4 dana kasni, znam da to ništa ne znaći jer sam na utrogestanima ali i to mi je neka nada
    Prije mi je znalo kasniti ali me nebi ništa bolilo do dana kad trebam dobiti, a sada me boli redovito svaki dan i to od et.
    Moja jedna poznanica kojoj su bile vraćene 3 jajne stanice, prokrvarila je prije bete a na kraju se ispostavilo da joj se ipak jedna primila i da je bila trudna.
    Trebamo čekati betu i šta ona kaže....
    Ranga koliko ti je vračeno jajnih stanica?
    Meni samo jedna. I to mi je veliki uspjeh jer doktorica nije bila zadovoljna od početka mojim razvojem folikula.Čak mi je govorila kako misli da su cistične.
    Naposljetku su mi našli dvije i jedna se oplodila...moj mali anđeo, mali snažni borac... samo da tako ostane do kraja i da se čvrsto uhvati za svoju mamu
    Hakya, meni su vraćena 2 zametka. I nisu baš bili najbolje kvalitete prema riječima moje doc - sporo su se razvijali, jedan je bio četverostanični, za drugi se ne sjećam. Zato su mi ih i vratili oba. Ništa mi nije ostalo za zamrzavanje
    nekoliko noći za redom, tamo negdje oko 5dnt, budili su me grčevi kao kad trebam dobiti m, ali bi prestali nakon par minuta kad bih otišla na wc. Onda se stanje smirilo, a sad me već dva dana imam neki čudan osjećaj u nogama i trbuhu, kao pred m, i boli me lijevi jajnik.
    meni su napisali da vadim betu tek 23.11., iako mi je jučer 28dc i prema tome moguće i prvi dan izostanka m, zato sam već sva na iglama...
    jedva čekam da čujem kakva ti je beta u četvrtak sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •