Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: Bebe za neznalice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Stavljate li bebe u skafanderu u auto sjedalicu?
    Evo, kako nemam bebu, ja te čitam i pratim odgovore, ali ti mogu odgovoriti na ovo gore pitanje.
    Dijete se ne bi smjelo stavljati u skafanderu u AS niti u debljoj jakni. Preporučuje se da se obuče, prikopča u AS (pojasevima AS) i prekrije dekom. Skafander i jakne su i debele i skliske i ne može se pravilno dijete vezati u AS tako da dijete nema odgovarajuću zaštitu iako je u AS.

marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, kako nemam bebu, ja te čitam i pratim odgovore, ali ti mogu odgovoriti na ovo gore pitanje.
    Dijete se ne bi smjelo stavljati u skafanderu u AS niti u debljoj jakni. Preporučuje se da se obuče, prikopča u AS (pojasevima AS) i prekrije dekom. Skafander i jakne su i debele i skliske i ne može se pravilno dijete vezati u AS tako da dijete nema odgovarajuću zaštitu iako je u AS.
    ma ja isto to znam da bi oni trebali bit bez jaketa itd. vezani u AS ali evo jucer vidila vrecu s rupicom za pojas i mislim se bili je kupila ?? kad ga pokrijem dekicom i stignemo na odrediste moram ga vadit iz as oblacit jaketu na hladnoci usput ga i razbudim jer u autu uvjek zaspe.... sad nisam ni sama pametna ,cura mi je rodena na ljeto pa prvih mjeseci nismo imali problema s tim, poslje je bila veca i nekako je sve to lakse bilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •