Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: Bebe za neznalice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Recite mi da će prelaskom u veću as prestati urlikanje kao da ga netko kolje, pliiiz.
    I recite mi da će doći dan kad će se po noći dati nekome drugome (npr. ocu svome) umiriti, a ne buditi se svakih sat vremena da provjeri dal je mama tu...

Za vožnju u kolicima sam ionako izgubila svaku nadu.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Michifu prvotno napisa Vidi poruku
    Recite mi da će prelaskom u veću as prestati urlikanje kao da ga netko kolje, pliiiz.

Evo, mi prešli u veću AS i urlkanje je prešlo u konstantno iritantno cendranje sa žestokim otporom pri vezanju. Nije šija nego vrat.
    Kad se posjeo, prihvatio je kolica. Ali i tu ima svoje granice. Uvijek imam pripravnu neku nosiljku, just in case (a uvijek zatreba). Probaj s vremena na vrijeme, možda te iznenadi.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I recite mi da će doći dan kad će se po noći dati nekome drugome (npr. ocu svome) umiriti, a ne buditi se svakih sat vremena da provjeri dal je mama tu...

Nas je veća As spasila sad se obožava voziti. A od prije nekih mjesec dana ga uglavnom tata uspava po danu a ponekad i navečer - imaju neki svoj ritual, legnu se u zagrljaj, čitaju pričice i oboje zaspu ko klade. Ima nade...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

I ova moja urliče u AS, nadam se da će prestati u većoj AS... Da bar hoće dudu, nekako bi ju mogla ušutkati, ali neće ni blizu...

Što se tiče kolica, moj sin ih je prihvatio sa 2,5 godine, kad mu je dosadilo hodati i trčati. Onda sam ih maknula, jer ako se do tada nije vozio, ni neće (ja jako ne volim vidjeti veću djecu u kolicima, pa ga nisam htjela tada navikavati na vožnju u kolicima).
    Posljednje uređivanje od martinaP : 20.12.2010. at 11:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •