ValaMala prvotno napisa
Bok cure, bila danas na VV i dr. Alebić me jako pozitivno iznenadio. Rekao je da nema svrhe čekati mengu, nego da ćemo je izazvati utrićima (tako da sam kod njega 3. dc odmah kad se vrati s GO, 18.1.), ali me također stavio na klomifene, tako da ćemo mm i ja konačno ovaj mjesec imati realnu šansu pokušati prirodno. Badave mi pokušavamo, kad ja ne ovuliram, već smo smiješni sami sebi...
Jedna stvar koje sam se stvarno bojala je nalaz AMH, to jest kakve su mi zalihe jajnih stanica. Doktor nije mogao vjerovati, rekao je da su moje vrijednosti najviše koje je ikada vidio (tipa, mogu populirati manju zemlju, haha - još kad bi se samo primilo...). To me jako razveselilo, jedna briga manje, no nadam se da to ne znači ujedno i veću mogućnost hiper-stimulacije...
MALA TETA, TOMISLAVA i druge cure koje nemate pravu dijagnozu, želim vam da se što prije dogodi toliko željena bebica. Svima nam je teško boriti se s neplodnošću, no vama je doista grozno, naizgled sve ok, a trudnoće nema. Kod lošeg spermiograma, problema s ovulacijom, itd... bar imamo nešto za uhvatiti se i reći "to je razlog", mora da vam je jako frustrirajuće...