Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure svima od srca sretan Božić i želim vam što i sebi, lijepe tete-bete jako uskoro!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Cure svima od srca sretan Božić i želim vam što i sebi, lijepe tete-bete jako uskoro!
    potpisujem

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pitanje, zanima me da li se poslije biokemijske trudnoće kreće dalje normalno u postupak (u mom slučaju inseminacija) il treba raditi kakve pretrage?? dr. mi je rekao da se čujemo 1 dan sljedeće m. Da li ću tad krenuti na 3 inseminaciju, ako bude ultrazvuk ok, ili pak ne???

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje, zanima me da li se poslije biokemijske trudnoće kreće dalje normalno u postupak (u mom slučaju inseminacija) il treba raditi kakve pretrage?? dr. mi je rekao da se čujemo 1 dan sljedeće m. Da li ću tad krenuti na 3 inseminaciju, ako bude ultrazvuk ok, ili pak ne???
    Voljela bih da ti mogu reći da sam sigurna da ćeš odmah na sljedeću inseminaciju, ali sumnjam. Dr. Alebić je jako jako detaljan i silno oprezan u vezi svega i uzima si puno vremena za stvari. Meni je čak ponavljao hormone i tako smo izgubili 2 ciklusa i nisam još uspjela ni na jednu inseminaciju. Čini mi se da je moguće da ćeš morati pričekati jedan ciklus, no tko zna, možda te iznenadi pa kaže da idete dalje odmah!

U vezi toga jedna frendica se kod njega načekala za ICSI i na koncu je došla po dogovoru 3.dc sigurna da sada kreće u postupak, kad ono dr. ju stavio jedan ciklus na yasmin. Totalno je poludjela, ali eto...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Imam jedno pitanjce, jučer u 9 sam primila štopericu, prvu i fakat sam neznalica o tome kako točno funkcionira. Može li se dogoditi da ipak ovuliraš ranije (prije proteka tih 36 sati) i tako propustite imati odnos u pravo vrijeme? Što zapravo štoperica radi?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanjce, jučer u 9 sam primila štopericu, prvu i fakat sam neznalica o tome kako točno funkcionira. Može li se dogoditi da ipak ovuliraš ranije (prije proteka tih 36 sati) i tako propustite imati odnos u pravo vrijeme? Što zapravo štoperica radi?
    Štoperica pomaže završnom sazrijevanju j.s. no ako i pukne malo prije nije toliko bitno imate vremena od kad se desi ovulacija 12 sati da se oplodi j.s., osim toga spermiji mogu preživjeti 2 dana u maternici, ali da bi bili sigurni probajte oba dva dana imati odnos.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon biokemijske možeš odmah u postupak, ali sve ovisi o doktoru (ukoliko želi neke dodatne pretrage. U mojem slučaju ih nisu trebali).
    Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •