Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    u se i u svoje kljuse!
    nemojmo se zavaravati, pogledajte što je u našim frižiderima i ostavama, kako smo obučeni pa opet kukamo kako je teško i nemoguće imati drugo treće ili neko sljedeče dijete
    dok sam odrastala nismo imali trećinu onoga što sada moja obitelj ima pa smo odrasli u normalne i sretne ljude
    mislim da smo postali previše egoistični i egocentrični

ja sam za život a za mene on počinje s začečem
    Točno. I ja često s mužem znam komentirati kako naši roditelji nisu imali ni pola dok su bili ovako mladi i s malom djecom kao mi sada...

Nego htjela sam napisati nešto vezano za plaćanje faksa djeci i kako zbog toga neki ne žele više djece...
    Moji su imali brata i mene, imali ok plaće, a uz to je tata još i svirao gaže. Skupljali su lovu na stranu kao da bude nama za školovanje...
    A onda su došle 90-te! I mamina i tatina firma je otila u stečaj! Prvo ej bez posla ostao tata, a onda i mama.
    Ni gaže više nisu bile kao nekada, nisu više ljudi imali za plaćati svirku kao nekad.
    I većina novaca se istopila. Ja doduše nisam imala apsolutno nikakvu želju ni da se približim bilo kakvom fakultetu, a kamoli da ga upišem. Da jesam, ne znam kako bi ga oni isfinancirali, bez obzira što me tata eto kao tjerao da upišem fakultet! Na kraju sam se zaposlila (prvo neki bezvezni poslić, a onda godinu dana po završetku srednje pravi posao na kojem sam i danas) i još sam im ja davala za račune i kupovala hranu!
    Posljednje uređivanje od ana.m : 04.01.2011. at 20:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •