Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim?? kamo si se prebacila??
    Za sada sam na VV kod dr. A., ako sutra ne bude plusić, idem na 3 AIH-a. No imam dogovoreno u Petrovoj kod jednog doktora, kako bi me stavio na listu za IVF jer se jako dugo čeka, pa ne želim gubiti vrijeme. Stvar je u tome da ne mogu na punkciju bez anestezije (već i HSG priča mi je bila stravično bolna), pa ako dođe do toga da moramo na taj postupak, idem u Petrovu, znaš..

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Za sada sam na VV kod dr. A., ako sutra ne bude plusić, idem na 3 AIH-a. No imam dogovoreno u Petrovoj kod jednog doktora, kako bi me stavio na listu za IVF jer se jako dugo čeka, pa ne želim gubiti vrijeme. Stvar je u tome da ne mogu na punkciju bez anestezije (već i HSG priča mi je bila stravično bolna), pa ako dođe do toga da moramo na taj postupak, idem u Petrovu, znaš..
    Sry Vala što ti tako upadam....sve sam to prošla....HSG mi je bio koma,bolan a i doktor koji mi ga je radio je bio katastrofa....
    Na punkciji sam bila 30.10.i jedino što sam prije nje uzela je normabel jer se užasno bojim injekcija i vjeruj mi....punkcija je,bar meni,bila mačji kašalj naspram HSG-a...ako nisi bila na ni jednoj punkciji,nemoj se bojati jer je to stvarno individualno i samo šlušaj sestre koje su meni jako puno pomogle....sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •