Ceska se uglavnom odabire zbog donacija,a kako ti jos ,kazes ,nisi kandidat za to,imas puno drugih opcija.Ako te interesira
IVF,tu zaista moras slati upite od klinike do klinike i osloniti se na iskustva sa foruma.
Ceska se uglavnom odabire zbog donacija,a kako ti jos ,kazes ,nisi kandidat za to,imas puno drugih opcija.Ako te interesira
IVF,tu zaista moras slati upite od klinike do klinike i osloniti se na iskustva sa foruma.
Cure, hvala na odgovorima.
Znam da glupo zvuči, ali baš to što imam puno opcija mi je i problem, jer mi je teško odabrati.
Čitam i njemačke forume, oni su isto orijentirani na Austriju i Češku. Zech im obećava 85% šansuNa bolovanju sam pa mi se brzo počne vrtiti u glavi od forumiranja
Oni u Češkoj idu u Pronal Karlovy Vary ili kako oni to zovu, Karlsbad. Valjda zbog blizine i što imaju simpatičnu prevoditeljicu za njemački. U Austriji najviše kod Zecha (najčešće Innsbruck) ili dr. Loimer - Wels.
Ne znam za PGD, da li me interesira. S jedne strane povećava uspješnost implantacije, ali ne znam imam li indikacija za to. Imam miome, endometriozu i sactosalpynx, tako da ima dovoljno razloga za neimplantaciju, a obiteljska anamneza ne ukazuje na nužnost PGD-a.
Posljednje uređivanje od Jelena : 16.01.2011. at 14:41