Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislila sam da zbog predimplantacijske dijagnostike zelis ili u Austriju ili Cesku (ne spominjes Slo ili neke druge drzave)!
    Ja znam jedno.Dragi mi je rodjen u Njemackoj,mnogi koji gore zive i rade rekli su da je pristup pacijentu na germanskom
    govornom podrucju vrlo suzdrzan,hladan i nezainteresiran unatoc cinjenici da ces im sve platiti grdne novce.Pacijenta
    gledaju kao hodajucu kesu s novcima.Ja znam da takovima ne bih rado isla.Zelim ici nekome tko ce me gledati kao
    individuu i zivo bice od krvi i mesa sa svojim ritmovima i tokovima.O uspjesnosti ne bih jer nisam upucena,ali ako ti citas
    njemacke forume mozes izvuci zakljucke.
    U Ceskoj je pristup drugaciji,cini mi se.Iskustvo koje imam nije veliko,radi se o PFC klinici u Pragu,ali dragi i ja dozivjeli
    smo osjecaj dobrodoslice,blagostanja i velike zainteresiranosti za pomoci nam u nasem problemu.Gotovo familijarni pristup.
    Naravno glavni razlog sto smo isli tamo je bio da se ne ceka mjesecima ili godinu dana,vec se odmah ulazi(za mjesec -dva)
    u postupak,pricaju hrvatski ( draga Mirna zaduzena za hrvatske pacijente) i vrstan biolog,jedan od pionira MPO u Ceskoj koji
    pandana u HR a i dalje,mozda i nema.
    Nasi suborci Milivoji su bili gore na IVFu,takodjer endometrioza,mozes ih kontaktirati za njihove dojmove.Zar ne Milivoji?
    Usput draga ž od Milivoj,kako protice trudnoca?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Iskustvo koje imam nije veliko,radi se o PFC klinici u Pragu,ali dragi i ja dozivjeli
    smo osjecaj dobrodoslice,blagostanja i velike zainteresiranosti za pomoci nam u nasem problemu.Gotovo familijarni pristup.
    Naravno glavni razlog sto smo isli tamo je bio da se ne ceka mjesecima ili godinu dana,vec se odmah ulazi(za mjesec -dva)
    u postupak,pricaju hrvatski ( draga Mirna zaduzena za hrvatske pacijente) i vrstan biolog,jedan od pionira MPO u Ceskoj koji
    pandana u HR a i dalje,mozda i nema.
    Nasi suborci Milivoji su bili gore na IVFu,takodjer endometrioza,mozes ih kontaktirati za njihove dojmove.Zar ne Milivoji?
    Usput draga ž od Milivoj,kako protice trudnoca?
    potpisujem vaše dojmove a dodao bi i dr.L koja je u također vrhunski stručnjak u svom poslu a o ljudskom pristupu je već sve rečeno...
    što se endometrioze tiče napomenuo bi da je mž operirala laparoskopski 2003. i srećom se nije vraćala...
    inače mi smo odabrali PFC slijedom događanja u našoj MPO borbi...nakon 3 postupka u VV odlučili smo da mjenjamo kliniku(osjećao se lagani raspad sistema na vv) i nekako u to vrijeme se Mirna javila na naš forum...odmah smo je kontaktirali i stekli odlične prve dojmove o klinici koji su se potvrdili od tog momenta kroz cijeli postupak pa sve do danas...
    mi smo bili na PICSI metodi i ako netko treba iskustva što se tiče PFC ili Praga općenito nek se javi pošto smo bili gore 3 mjeseca pa su iskustva još friška...
    btw....trudnoća je baš trudnoća...mučnine, promjene raspoloženja, promjene na koži...100 simptoma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •