Stranica 4 od 7 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 328

Tema: zasto partneri varaju

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

napisala post al nestao. ukratko, mislim da si otišla malo van teme, da, meni osmijeh mog djeteta nije važan uopće. zato životnu sreću tražim u osmjesima nepoznatih muškaraca, evo priznajem ti draga ljiljana....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    napisala post al nestao. ukratko, mislim da si otišla malo van teme, da, meni osmijeh mog djeteta nije važan uopće. zato životnu sreću tražim u osmjesima nepoznatih muškaraca, evo priznajem ti draga ljiljana....
    Ajme mila moja što je tebi?
    otišla van teme? Ne nego baš u sridu! Kad si posložim prioritete ispadne da nemam vremena niti za frizera a kamoli za nepoznate osmijehe...a pogotovo više od toga.
    I nikako ne kužim...jel se ti to stvarno ljutiš?
    I uopće ne kužim čemu toliko ljutnje na ovom forumu...ne bi li on trebao biti poticajan, mala razbibriga i tome slično.
    Možda i bolje za mene da se tu što manje nađem...odoh peglati...
    Sretna vam rasprava mile moje...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

SikaPika ne mislim da je sve tako crno-bijelo, ali mislim da si rekla točno da kad prođeš sa ljubavi svog života određene stvari, varanje i flertovanje jednostavno postane glupo. Ja svoj brak gledam ovako nekako i ne znam što bi se trebalo dogodit da bih ja pogledala drugog tipa, pa čak i na TV-u, a kamoli da bi me ikada nekakav osmijeh nekog tamo xyz mogao usrečiti toliko da mi recimo uljepša dan (čitaj minutu).

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Varati može,o tjelesno, a možemo i samo psihičkito puno češće žene rade). al svejedno, nekima je to kao znak. meni bome nije. I ja se ponekad upustim u igru koketiranja, čisto da sebi uljepšam dan, da se vidim kako stojim, kako mi to idenikad ne znaš hoće li ti zatrebati opet).
    Asa, ti si bila iskrena, a to nije baš cjenjena vrlina ovih dana. Tvoj opis upučuje baš na jedan flert koji ima sve prilike da bude i nešto više: poznajete se dugo, često radite skupa, uvažavaš ga, on tebe, cijeniš ga, on tebe, svi primjećuju, ... Pazi samo da od dima ne naprave vatru, al vidim ja da ti znaš kako hodaš.
    I čak mislim da ti zavide .

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jednom sam (tad smo si još bile jako dobre frendice) ulovila supruga u klinču s njenom prijateljicom.
    nisam joj to nikad rekla,jer je ona uvjerena da joj je vjeran.
    danas znam da tomu nije tako, ali ne želim biti onaj po.s.r.a.n.i treći koji na kraju nadrapa i ispadne budala
    ali sudeći po tome što se skriva po FB-u....vidim da nešto ne štima....izgleda da je saznala.
    imaju dijete, ali ionako oca nije viđalo jer je puno radio, a i mater ju je stalno uvaljivala bakama, pa ju je porktički odgojila baka.
    ne znam epilog,ali više me nije ni briga.

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Svaka ti cast Asa ) Ne vidim ama bas nista lose u tom tvom odnosu s tim covjekom...i ne vjerujem da ce preci granice flerta, bas zato jer je to otvoren odnos, ne tajite pred drugima....znam vrlo dobro one koje su se klele da nikad nisu pogledale nekog drugog a danas su fino rastavljene i naveliko mjenjaju partnere.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upravo tako
    pas koji laje ne grize

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svaka cast vama koje vjerujete u pravu ljubav i srodne duse. Koliko god sam romanticarka mislim da to ne postoji. Za mene postoje dvoje ljudi koji se vole, postuju i prihvacaju jedno drugo takvo kakvi jesu. Ne zato sto im je visa sila namjenila da budu zajedno. Otprilike ko s prijateljima, netko ti "sjedne na prvu" i ostanete prijatelji godinama a netko te nervira a da mu jos ni ime na znas.
    Sta se flerta tice, ovo sto pise Asa ja ni najmanje ne osudujem, mogu ju razumjet jer vec po njena 3-4 posta vidim da smo karakterno dosta slicne. Da obje volimo svoje muzeve i od istih ocekujemo da upravo budu oni ti koji ce hraniti nas ego. Ako to imamo ne treba nam apsolutno nitko drugi. Jesam li u pravu Asa?
    Zena, kao ja, (i ne, ovime ne priznajem nista, pricam hipotetski) koja mjesecima ne dobije kompliment od obozavanog muza iako ona njemu daje koliko moze, iako se trudi da on uvijek bude zadovoljen u aspektima koji su njemu bitni i nju usrecuje kad je on sretan, dakle ako takav muz toj istoj zeni ne dozvoli da se uz njega osjeca kao samo njegova kraljica, ona ce vrlo lako past na lijepu rijec nekog drugog muskarca. Iako to ona nece zeljeti, iako to ona nece ni planirati, to ce se dogoditi. I to najvjerovatnije nece prerasti u nista vise od flerta a u flert ubrajam i pikantne sms-ove jer ta ista zena na prvom mjestu voli svog muza i svoju obitelj. Jer je takva, vezana za onog prvog koji ju je nekoc usrecivao a sada ju uzima zdravo za gotovo. I njega nikad nece ostaviti zbog ovog s kojim flerta. Flert sluzi samo i jedino za to da se ona osjeti zivom, da se osjeti pozeljnom zenom i to joj je dosta. Za to joj sex nije potreban.

Ja sam MM-u rekla da ga NIKAD ne bi prevarila samo zbog sexa, zato sto me neki tip seksualno privlaci, ali budem li se u nasem braku ikad osjetila zapostavljeno, nevoljeno...vrlo lako cu past na lijepu rijec. I on zna da je to istina jer zna kakva sam. I to je najvise zbog mog manjka samopouzdanja, i ja sam tog svjesna, i na tome bi sama trebala poradit. Al dok ja to ne rijesim sama sa sobom na njemu je da se uz njega uvijek osjecam dobro. Kao sto se ja to trudim za njega. I to nam je i duznost kao bracnom paru koji zeli svom djetetu pokazati kako izgleda brak koji funkcionira na normalnoj razini.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

[QUOTE=Ifigenija;1787861]
    Jednostavno nisam u poziciji da prvo plešem, jedem, smijem se pod svijećama, pa čuda izvodim... mi smo bračni par s djecom i kućom, i uživamo onako kako stignemo, možemo, i to nam je prioritet.
    Ja MM dugujem striptiz još iz studentskih dana. Majke mi, ne znam kako i kada bih to izvela. A večere, svijeće... Nema šanse. Sretna sam kad nas dijete ne prekine.

Svaki dan gledam da ostanem normalna i odmorna za njega.
    Hoćeš reći da se seksaš svaki dan?!

On za mene, hvala na pitanju, ima snage i noću i danju i umoran i svakakv - jer je muško...
    Uh, nije da moje muško nije muško, ali je valjda čovjek - dijete (parafraziram Asu) s niskim tlakom, dugospavalica, buljozidar, ili kako on voli za sebe reći - ja živim unutar sebe.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    potpisat ću peterlin i ujedno se neću složiti s asinim dijelom posta u kojem kaže da su flertovi privlačni zauzetim stranama.
    iz mog iskustva, vjeruj mi nisu, uopće me ne zanima flert.
    nije da neću pogledati zgodnog muškarca, ali nikakvi flertovi i nabacivanja nisu za mene. kad netko i krene s flertom, ja to fino i pristojno srežem u korijenu.
    takve stvari jednostavno ne hrane moje ego.
    X

Možda će blesavo zvučati i nema nikakvu pozadinu, ali mene takve stvari i plaše. Odnosno takvi muškarci. Otkud mu uopće ideja krenuti nešto kada zna tko sam, tko mi je muž, kakav nam je brak. Čemu to uopće?
    Valjda hrani njihov ego.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj zaključak je da se na forumu ne smije reći da se slažeš s mužem i da ti je on ljubav života, jer zapravo lažeš, zavidan si i ljubomoran (ovo mi je najjače), u stvarnosti se ševiš zapravo s bilo kim tko ti naleti, a vjerojatno to radi i muž, jer nije prava muškarčina ako mari imalo za tebe, itd.
    pitam se što to zapravo govori o onima koji na taj način postavljaju situaciju?!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

moj zaključak je da se na forumu ne smije reći da se slažeš s mužem i da ti je on ljubav života, jer zapravo lažeš, zavidan si i ljubomoran (ovo mi je najjače), u stvarnosti se ševiš zapravo s bilo kim tko ti naleti, a vjerojatno to radi i muž, jer nije prava muškarčina ako mari imalo za tebe, itd.
    pitam se što to zapravo govori o onima koji na taj način postavljaju situaciju?!
    I opet potpis...
    Demi razlika je između toga kako to svi primjećuju i tpga taje li to oni ili ne...Nekak čisto sumnjam da je asa svima rekla da joj on šalje takve poruke i da joj govory da mu je sexy...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

[QUOTE=SikaPika;1790469]
    Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku

Ja MM dugujem striptiz još iz studentskih dana. Majke mi, ne znam kako i kada bih to izvela. A večere, svijeće... Nema šanse. Sretna sam kad nas dijete ne prekine.

Hoćeš reći da se seksaš svaki dan?!

Uh, nije da moje muško nije muško, ali je valjda čovjek - dijete (parafraziram Asu) s niskim tlakom, dugospavalica, buljozidar, ili kako on voli za sebe reći - ja živim unutar sebe.
    Sika Pika, sve što se trudim - samo se trudim, nemam uspjeh 100% ni u čemu, pa tako ni u ovome. Ali da se ne trudim svaki dan, postotak bi bio puno, puno manji.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kakvi ba flertovi? ne pada mi na pamet sa svojih 37 godina pokušavati nekoga zavoditi. našla sam ono što sam tražila i drugi mi ne treba.
    a i da sam slobodna mislim da bi mi u ovim godinama bila tlaka pokušavati se svidjeti nekome...
    vjerojatno bi bila single.
    i mislim da je normalno primjećivati lijepe ljude, muškarce i žene. ne vidim u tome ništa loše ni promiskuitetno. a bome ni u tome da netko kaže da mu je ezel wow, iako ga ja ne bi takla izoliranim štapom.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Izgleda da je flert vrlo rastezljiv pojam, pa od smješka u prolazu vrlo brzo dođosmo do pikantnih smsova. Zato ja mislim da je najbolje zaustaviti se na pogledu,od njega sve počinje zar ne i skrenuti pogled puno prije smješka. Meni je to kao i sa svime što se više zalaufa teže koči, e sad ima nekih ultra lakih autića što super manevriraju, a ima i teretnjaka kojima je bolje da ni ne krenu na nizbrdicu, ali ako stanemo na pogledu na nizbrdicu to je 100 sigurno, ostalo je lutrija i pitanje koliko stvarno poznajemo sebe i dotičnu osobu, a ako imamo i obitelj i djecu, možemo samo zamisliti kako bismo voljeli da se netko o kome ovisimo tako igra sa našom sigurnošću.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=ljiljan@;1789948]
    Citiraj asa prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da si sve dobronamjerno napisala, al nekako ispalo je baš kontraproduktivno. Nadam se zapravo da nisi svjesna koliko zapravo tvoj komentar mene govori o tebi. QUOTE]

Od mene nema ama baš nikakve loše namjere...to si dobro zapazila. A svaka uznemirenost uvijek proizlazi iz nas samih, a ne iz drugih. Jer čak ako ti netko i šalje otrovne strelice, ako je u tebi mir, one se nemaju u što ubosti.

Ne, nisam dobro zapazila, samo sam pristojna...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

na konto čega si ovo napisala. pa zaboga jedno je uputiti ili dobiti kompliment, a skroz nešto drugo flert.

a isto tako uopće neću komentirati usporedbu flerta i dopadanje nekog tamo tipa iz sapunice.

asa možeš ti generalizirati do sutra i mjeriti sve svojim metrom, ali vjerovala ili ne postoje ljudi neskloni flertu.
    Ja ni o kome osim o sebi nisam sudila. Nemoguće, ja sam sigurna da si flertaju, ma šta flertaju. Halteri lete na sve strane. Jer: "Oko mene sve su ponavljači đaci, ili bolesnici, ili manijaci..."

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    asa, oprosti, ali meni se čini neumjesnim da ti i kolega, obje oženjeni, flertujete u firmi i da to svi znaju! Ja sam spomenula da treba izbjegavit prilike, ovo mi se čini jedna takva!
    Hvala na savjetu. Iako ga nisam tražila. Htjela sam samo filozofirati, mislim da sam na pravo mjestu. Ali teško to ide kad sam sumnjivoga morala. "Zakuni se ljubavi...", upotrijebit ću stihoklepstvo. Jesam li sad kvalitetnija supruga?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se. To je tempirana bomba koja bi mogla svaki tren eksplodiati
    "Bum cile bum..."

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Da...osobno to ne mogu ni zamisliti, a kamoli provesti tako nešt u djelo. I ako se netko i počne nabacivati brzo ga "odjedrim".
    A da ne govorim o tome kako bih se ja recimo osjećala da se MM tak s nekim "zabavlja". Mislim onak, da tam nekoj kaže da mu je ona baš sekxy.... Helou?
    Pa možda bi se moglo zamisliti da naprije svi zažmurimo i zamislimo Ezela. Crn, lep ko greh, ko bi nam zamerio?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

na konto čega si ovo napisala. pa zaboga jedno je uputiti ili dobiti kompliment, a skroz nešto drugo flert.

a isto tako uopće neću komentirati usporedbu flerta i dopadanje nekog tamo tipa iz sapunice.

asa možeš ti generalizirati do sutra i mjeriti sve svojim metrom, ali vjerovala ili ne postoje ljudi neskloni flertu.
    Naravno. Vi ostali ne mjerite svojim metrom. Al ima moj metar i širine, osim dužine. Oj dužine i širine, pam, pam, pam, ekvatori, paralele...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    asa, ja cijenim tvoju iskrenost, i ako je tebi to u redu, meni je stvarno svejedno. Slinim nad Ezelom, imam bujnu maštu, komentiram s mužem i lijepe žene i lijepe muškarce, dozvoljavam si takvu vrstu flerta, a i njemu bih to dozvolila, ali da ja flertujem s nekim, ili on, zastvarno, to je već nešto drugo. Misliš da nisam bila u prilici sresti zgodne muškarce i prepustiti se flertu? Tko nije? Ali to je jednostavno pec pec, zato se okreneš i praviš blesav, sigurnosti radi.
    Ja se volim ne praviti blesava. Ne mislim ništa o tebi i tvojim zgodnim muškarcima, ponavljam, filozofirala sam, ovo je pravo mjesto. Ali stigle su horde moralnih savjeta i komentara. Jesam li ikoga pitala za savjet, pomoć? Ako ne namjeravate filozofirati, zašto moralizirate?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li u toj tvojoj firmi kakvog posla za ocvalu prekočetrdesetogodišnjakinju.
    I ja bih hranila ego, i ja bih se gledala s nekim umjesto samo s računalom.

Potpisujem ti svaku riječ.

Ali su mi granice strože. Šengenske.
    Ima, ima. Ne moraš se ni šminkati, ni na frizuru ako ne stigneš...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

najprije me zanima o čemu ti zapravo?!

i ne, ne mjerim svojim metrom, jer sam lijepo rekla da mi se živo hebe hoćeš li ti flertat ili nećeš i da ja to sigurno neću.
    a ti si ona koja je generalizirala i rekla da svi to rade.
    e sad jedino ako si ti sam onaj gore pa vidiš sve, možeš to ustvrditi.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

E pa to je to. I evo recimo ja koja sam se izjasnila kao netko tko ne flertuje.
    Pa nisam se ja zatvorila u čahuru i bojim se da mi netko priđe na dva metra jer mu, ne znam, ne bih mogla odoljeti, pa da je ne znam kako zgodan.
    Ali ja mogu reći da je neki frajer zgodan ,a da pritome ne osjetim ama baš ništa. Najmanje potrebu da fertujem s njim ili prihvatim njegovo nabacivanje.
    Ali ne zato što sam ukočena baba nego jer uopće ne osjećema potrbu za tim. Jer valjda doma imam sve što mi treba i za čim čeznem...
    Kaj ja znam? I stvarni se ne bih složila s tvrdnjama da svi ponekad flertujemo....
    Ja nekako, kad skužim da je frajer zgodan, osjetim sve, baš sve. Dođem kući, pa čeznem, pa mislim, pa pišem pismo, pa poderem jer nekako nije dobro ispalo,pa napišem opet, pa ništa... Pošaljem mu jednostavno sms: Hoćeš li se udati za mene?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Definitivno se ni ja ne slažem s tim da svi nekad flertujemo. Nisam flertovala od kad sam sa mm-em, ma najiskrenije ne sječam se uopče kad mi je neki frajer zapeo za oko. Jednostavno to su neka vrata koja sam valjda zatvorila jer bi inaće bio nepotreban propuh.
    Meni zapinju stalno, i dok hodam, pa se zabijem u stup... To jako boli, nemojte pokušavati!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    e pa blago vama kad ste tako stamene i ispravne, ne rugam se zaista to mislim. i ja sam na prvi pogled ledena kraljica i nema riječi o nekom flertu il nabacivanju, zbližavanju pogotovo na ikakvoj razini, nekako sve je to kod mene rezervirano za mm. ali da ima dana kad mi muž digne živac , pa imamo 100 problema, pa krediti, gradnja, obitelj, uža i šira, stari roditelji, baš mi se život učini težak i tegoban..

i tad mi neki uhvaćeni pogled ili smješak od nekog zgodnog čovjeka baš dobro sjedne! onako bez neke teže primisli, bez ikakve težnje za ičim dalje. al paše, što je je!

i ne smatram to nikakvom izdajom, i ne bi mi bilo krivo da se i mom mužu tako neka cura u prolazu nasmiješi i njemu samom izmami osmjeh na lice! možda je nekima ovo neshvatljivo al meni su općenito ti nekakvi spontani momenti sreće u životu baš podizač. to može biti pogled stranca, osmijeh, neki lepršavi listić, miris kolača.
    Spontani pljesak za spontane momente sreće. Osjećam onaj miris kolača iz tvoje pećnice...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    otišla van teme? Ne nego baš u sridu! Kad si posložim prioritete ispadne da nemam vremena niti za frizera a kamoli za nepoznate osmijehe...a pogotovo više od toga.
    I uopće ne kužim čemu toliko ljutnje na ovom forumu...ne bi li on trebao biti poticajan, mala razbibriga i tome slično.
    Mila, premila moja. Povrijedi i naljuti nekoliko ljudi, pa kad joj se to da do znanja, iščudi se tome drugome i zaključi da je bolje otići peglati. Fakat ne razumijem zašto moralne žene sa savršenim odnosom sa svojim muževima uopće i pokušavaju kometirati varanje i flert kada o tome ništa ne znaju? Možete li mi na to odgovoriti da više sama ne zaključujem potpuno pogrešno?
    "Al moglo bi bit da je lakše umrit neg ljudima reć oprosti"

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    SikaPika ne mislim da je sve tako crno-bijelo, ali mislim da si rekla točno da kad prođeš sa ljubavi svog života određene stvari, varanje i flertovanje jednostavno postane glupo. Ja svoj brak gledam ovako nekako i ne znam što bi se trebalo dogodit da bih ja pogledala drugog tipa, pa čak i na TV-u, a kamoli da bi me ikada nekakav osmijeh nekog tamo xyz mogao usrečiti toliko da mi recimo uljepša dan (čitaj minutu).
    Pa dogodi se - život! To je ono nešto čime mi mislimo da vladamo, a zapravo te uvijek nekako iznenadi. I po dobru i po zlu. U tome i jest bit. Da negdje putujemo, rastemo, postajemo bolji. Ili okreneš na RTL navečer, kad ono tamo, Sulejman Ezel u belom odelu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
    Varati može,o tjelesno, a možemo i samo psihičkito puno češće žene rade). al svejedno, nekima je to kao znak. meni bome nije. I ja se ponekad upustim u igru koketiranja, čisto da sebi uljepšam dan, da se vidim kako stojim, kako mi to idenikad ne znaš hoće li ti zatrebati opet).
    Asa, ti si bila iskrena, a to nije baš cjenjena vrlina ovih dana. Tvoj opis upučuje baš na jedan flert koji ima sve prilike da bude i nešto više: poznajete se dugo, često radite skupa, uvažavaš ga, on tebe, cijeniš ga, on tebe, svi primjećuju, ... Pazi samo da od dima ne naprave vatru, al vidim ja da ti znaš kako hodaš.
    I čak mislim da ti zavide .
    Eris moja, igračice, evo i tebe među one sumnjivoga morala. Nevjerojatno. Nikad do prije dva dana nisam razmišljala o tome koliko sam loša osoba koliko u ova dva dana. Koštalo me živaca. A da me upoznaš, vidjela bi koliko sam zapravo konzervativna osoba s liberalnom teorijom. Jer da doista nešto mutim, bih li to tako ispričala? Ali zašto bih se ikome opravdavala i uvjeravala druge koliko volim svoje bližnje.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Demi prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka ti cast Asa ) Ne vidim ama bas nista lose u tom tvom odnosu s tim covjekom...i ne vjerujem da ce preci granice flerta, bas zato jer je to otvoren odnos, ne tajite pred drugima....znam vrlo dobro one koje su se klele da nikad nisu pogledale nekog drugog a danas su fino rastavljene i naveliko mjenjaju partnere.
    Vjeruj mi, Demi, svidio bi ti se da ga upoznaš. Totalno skuliran tip. Ne moram ti to objašnjavati, to je ona razina zezancije u kojoj uvijek ima primjese intelignetnog humora i nježnosti, spuštanja, crtice seksizma, ne vulgarnosti. I drugi se uključuju u to, dobacuju, nisam ja jedina. Dakle, nije to ništa sumnjivo ni drugima. Ni ikome. Vide naklonost koju se uvijek može opovrgnuti da je bila zezancija, uvijek može biti varka. zato sam i postavila post kao nešto oko čega bi se moglo filozofirati. Ali ispala je cijela psihijatrija. "Ovo mi je škola", dobro je naslutila koksy...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    upravo tako
    pas koji laje ne grize

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni se nekako čini da ste bezveze napale asu jer to njezino flertovanje ili nazovite ga kako god hoćete po meni stvarno ne znači da je dovodi u mogućnost da će prevariti i žena je bila ovdje iskrena a na kraju ste ju razapele na križ.
    Ja osobno ne flertujem i čak mogu reći da mi smeta ako neki muškarac pokuša malo očitije flertovati jer to osjetim kao napad na svoju intimu ili bolje rečeno kao napad na onaj dio mene na koji samo MM ima pravo ali nikako ne mislim da to što netko s nekim flertuje odmah dovodi sebe u veliku napast da će prevariti.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme asa...
    Btw, imali smo tako na poslu jednog momka, onako zguđušan kao, babe se neš kao pale na njega, meni je preljigav, ne volim taj tip ljudi...(naravno da nisam jedina imuna na njega).
    I imamo jednu kolegicu, udani i ima dvoje djece.
    Itako su se oni kao flertovali (ne znam kaj bi to drugo bilo). Svi su to primjetili a iza leđa pričali svašta.
    A onda je iscurilo (svijet je jedno veliko selo) i skoro došlo do njenog muža...Pa je nastala takva frka da ne povjeruješ...
    Bezazleno?
    Mam joj je prisjeo flert!
    Posljednje uređivanje od ana.m : 16.01.2011. at 14:04

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka cast vama koje vjerujete u pravu ljubav i srodne duse. Koliko god sam romanticarka mislim da to ne postoji. Za mene postoje dvoje ljudi koji se vole, postuju i prihvacaju jedno drugo takvo kakvi jesu. Ne zato sto im je visa sila namjenila da budu zajedno. Otprilike ko s prijateljima, netko ti "sjedne na prvu" i ostanete prijatelji godinama a netko te nervira a da mu jos ni ime na znas.
    Sta se flerta tice, ovo sto pise Asa ja ni najmanje ne osudujem, mogu ju razumjet jer vec po njena 3-4 posta vidim da smo karakterno dosta slicne. Da obje volimo svoje muzeve i od istih ocekujemo da upravo budu oni ti koji ce hraniti nas ego. Ako to imamo ne treba nam apsolutno nitko drugi. Jesam li u pravu Asa?
    Zena, kao ja, (i ne, ovime ne priznajem nista, pricam hipotetski) koja mjesecima ne dobije kompliment od obozavanog muza iako ona njemu daje koliko moze, iako se trudi da on uvijek bude zadovoljen u aspektima koji su njemu bitni i nju usrecuje kad je on sretan, dakle ako takav muz toj istoj zeni ne dozvoli da se uz njega osjeca kao samo njegova kraljica, ona ce vrlo lako past na lijepu rijec nekog drugog muskarca. Iako to ona nece zeljeti, iako to ona nece ni planirati, to ce se dogoditi. I to najvjerovatnije nece prerasti u nista vise od flerta a u flert ubrajam i pikantne sms-ove jer ta ista zena na prvom mjestu voli svog muza i svoju obitelj. Jer je takva, vezana za onog prvog koji ju je nekoc usrecivao a sada ju uzima zdravo za gotovo. I njega nikad nece ostaviti zbog ovog s kojim flerta. Flert sluzi samo i jedino za to da se ona osjeti zivom, da se osjeti pozeljnom zenom i to joj je dosta. Za to joj sex nije potreban.

Ja sam MM-u rekla da ga NIKAD ne bi prevarila samo zbog sexa, zato sto me neki tip seksualno privlaci, ali budem li se u nasem braku ikad osjetila zapostavljeno, nevoljeno...vrlo lako cu past na lijepu rijec. I on zna da je to istina jer zna kakva sam. I to je najvise zbog mog manjka samopouzdanja, i ja sam tog svjesna, i na tome bi sama trebala poradit. Al dok ja to ne rijesim sama sa sobom na njemu je da se uz njega uvijek osjecam dobro. Kao sto se ja to trudim za njega. I to nam je i duznost kao bracnom paru koji zeli svom djetetu pokazati kako izgleda brak koji funkcionira na normalnoj razini.
    Šta da kažem, osim to da bih nakon ovih tvojih rečenica sad nazvala tvog muža i rekla mu: Žena ti je mrak!
    Hvala ti na razumijevanju. Slične smo, da. Estetika je važna riječ. Lijepo si me upozorila i koštalo me, boli još uvijek. Razmišljala sam nikad se više ne javiti, što je svakako bilo pametnije, ali zapravo sam puno naučila iz svega ovoga i odlučujem se opet za teži put. U pravu si, u potpunosti. Nikad nije bila upitna ljubav prema njemu. Boli me što o tome nisam ni riječ rekla, ali nekako, čemu isticati nešto što je u meni intimno, najintimnije. Trebala sam valjda milion puta ponoviti da volim svog muža, kako mi super pričamo, slažemo se, pa bi i ostalima to bilo jasno, a ne samo vama pet-šest. Teško je iz odnosa s partnerom izvlačiti poeziju kad te gaze obaveze, ludi ritam i skučena zemlja u kojoj živimo. A ta je poezija baš ono što nam treba kako bi uzgajali tu našu ljubav. Mislim, meni treba. Život nije skup pravila po kojima igrači igraju utabanim stazama i pomiču se predvidljivo ko pijuni. A ja vjerujem da što ga više sagledam iz što više kuteva, da ću upravo tada biti sigurnija u vlastite vrijednosti, da ću se mijenjati, razvijati, da ću postajati jača i spremnija dočekati prepreke. To proizlazi iz moje nesigurnosti, koju i ti spominješ. Da bar ja mogu reći: otkad sam s mužem nisam ovo, jesam ovo, a ovo ni neću raditi. Postojala sam i prije mog muža, i on prije mene. Donijeli smo prtljagu i istresli je na pod. I sad prebiremo. Bojim se izgovoriti da je išta definitivno upravo zbog tog straha da bi me moglo razuvjeriti. Ništa nije gotovo ni zaključeno zato što ću ja postaviti tezu. Možda će mi samo biti lakše. Ja nisam vladarica svoga života, kako su me lijepo i prepoznale neke, čak me i upozorile da ne vladam njime. Iskreno, ja ne znam kako se to radi. Vjerujem da i ti misliš da je to čista samoobmana. Život se odvija i ispod i iznad mojih teza, kolikogod ja nehtjela da bude tako. Pa me zgazi, pa me polije vodom, pa mi puhne u leđa, pa u lice. Ne znam kako plivam, koliko sam uspješna. Ali da ne filozofiram dalje jer me malo previše ima danas.
    Odličan film na temu braka, varanja, i flerta iz davne 1974., Prizori iz bračnog života, genijalni Bergman, ako poželiš još malo filozofirati. Ali nije za nestrpljive, dugo traje. Dva bračna para večeraju. Jedan je par uglađen i fin, malo govore, drugi par se svađa preko stola i remeti ugodan prijateljski objed. Taj par koji se svađa upravo objavi da se nakon xy godina razvodi, ovo dvoje su u totalnom šoku. Nekoliko godina kasnije zanimljiv rasplet situacije...
    Čujemo se, hvala ti...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj asa prvotno napisa Vidi poruku
    "Bum cile bum..."

Ma ne ljuti se bezveze.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ajme asa...
    Btw, imali smo tako na poslu jednog momka, onako zguđušan kao, babe se neš kao pale na njega, meni je preljigav, ne volim taj tip ljudi...(naravno da nisam jedina imuna na njega).
    I imamo jednu kolegicu, udani i ima dvoje djece.
    Itako su se oni kao flertovali (ne znam kaj bi to drugo bilo). Svi su to primjetili a iza leđa pričali svašta.
    A onda je iscurilo (svijet je jedno veliko selo) i skoro došlo do njenog muža...Pa je nastala takva frka da ne povjeruješ...
    Bezazleno?
    Mam joj je prisjeo flert!
    Pa i meni je nastala frka. Ali ne dam se. Daš mi broj od tog tipa?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nemojmo sada okretati teze. Čitamo mi sve između redaka. Tema je bila varanje, flert, a ne slaganje s mužem

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moj zaključak je da se na forumu ne smije reći da se slažeš s mužem i da ti je on ljubav života, !
    je, i trebalo bi to dodati u pravila foruma, odmah opomena, ako ne i ban

asa, ako se ovako nastaviš žestiti, neš dugo izdurat

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, ove flertuše iliti osobe upitnog ljubavnog statusa i u većini slučajeva promiskuitetne osobe prepoznat ćete po - frizuri! Imaju vremena za nju i za osmijeh

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    je, i trebalo bi to dodati u pravila foruma, odmah opomena, ako ne i ban
    I još je nešto u prešutnim pravilima foruma: muški koji flertuju i varaju su sebične i pokvarene svinje...
    Žene koje flertuju i varaju su pravedne...
    Žene koje ne flertuju i ne varaju su lažljive i/ili zavidne...

Polako usvajam pravila foruma...
    A pravila života su ponešto drugačija - lijepo je rekao Mujica, otprilike ovako - ako je jedan muž prevario ženu, u većini slučajeva je istim tim činom jedna žena prevarila muža...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Protive li se pravila foruma i iskrenosti?
    Forum, pogotovo ovaj, eduktivnog karaktera, sluzi na prvom mjestu za savjete i razmjenu misljenja i iskustava. Dakle svatko ima pravo napisati sta misli o datoj temi. Ja osobno nisam nikog napadala (ili jesam?) nikad na ovom forumu, vidi se po tome sto skoro svaki post zapocinjem sa "ja mislim" ili "ja sam". Ko vara, ko ne vara, ko flertuje a ko ne....stvarno me bas briga. Da sve kazete da varate nebi mi bilo ni malo vazno, niste moje zene nit sam ja vas muz. Vasi zivoti, vase odluke. I bilo bi ljepo kad bi vise vas tako postivale tude zivote i tudi izbor. Bez konstantnog osudivanja na temelju napisanog. Realno, ja sad mogu napisat da sam astronaut i pisem vam s Mjeseca...jel tako?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

asa nasmijala si me od srca! vjerujem da je muškarcima ugodno u tvojoj blizini ako si upola spontana i humoristična kao što si ovdje. imaš taj neki žar u sebi, životnu iskru! a to svi ili bar većina ljudi voli! (sad me ne pilajte kako mogu tvrditi da vole "svi" ako ne poznam sve ljude na ovom svijetu, ako nisam radila istraživanja i nemam čvrste znanstvene dokaze ), to se tako veli
    neke cure predoslovno shvaćaju sve što se ovdje napiše. pa ja ni kriva ni dužna postade ženetina što se ceri nepoznatim mužima na
    cesti, ne bi li uhvatila pokoji trenutak sreće koju mi nije u stanju pružiti vlastiti muž, a bogami ni rođeno dijete!
    ja ne opravdavam preljub ili varanje općenito, nisam ga sama nikad počinila, a duboko se nadam ni moj supružnik. dakle, mi smo prosječni ljudi koji odgajaju dijete, ne ševimo se okolo i nismo promiskuitetni. prošli smo velika iskušenja, teške momente i ne mislim da je jedan j... osmjeh na cesti odraz našeg braka, odnosa, ljubavi.
    i ne uvjeravajte me kako se od osmjeha brzo dođe do varanja, ma o čemu vi tu pričate?
    i nikako se ne slažem s tvrdnjom da se ovdje ne smije reći kako se slažeš s mužem, jer te eto odmah napadaju! baš suprotno.
    ako se drzneš izaći iz nekog okvira i tuđih poimanja i mjerila, maltene si zastranio, amoralan si i mizeran, te tražiš utjehu po cesti.
    a da i o samoj temi napišem koju - ljudi varaju iz različitih razloga, recimo Peterlin je to savršeno kategorizirala, ne postoji neki jedinstven i jedini okidač koji će dovesti do prevare.
    meni je recimo ogavan posebno jedan tip ljudi, neovisno o spolu, a to su oni koji to mogu sa svakim i baš nemaju nikakav kriterij. a drugima sole pamet o poštenju i braku i obitelji i pravim vrijednostima! što bi moja baba rekla - bivša kurva, najveći moralist!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Joj asa ajde se skuliraj, fakat ga pretjeruješ.

Napisala si kaj si napisala, ima nas ovdje koji to doživljavamo puno drugačije nego ti.

Ajde iskreno reci kako bi ti bilo da ti muž tako "njeguje" neku svoju prijateljicu?? Da joj šalje takve poruke i upućuje takve izjave?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Asa:
    Ne mogu razabrati,
    na čemu si ti, na čemu si ti..."tralala"

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

flopica ima i ona poturica gori od turaka, a manje je uvrjedljivo, osim za turkinje, jel',te

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A ja pak ne mogu dokučiti zašto se tu neki toliko isčuđavaju asinim postovima.
    Pa pobogu, nije vam žena zaskočila muža, ili se ipak podsvjeno bojite da možda tamo negdje, neka druga asa flertuje s vašim jačim polovicama.

Pa nije flertovanje automatski prevara i izdaja partnera. Bar meni nema u tome ništa spornog dok god obje strane ne prelaze preko neke granice benignog koketiranja. A ako se ta granica i prijeđe, pa nisu ni prvi ni zadnji kojima se je to dogodilo. Svi smo mi krvavi ispod kože.

Inače, ne pišem iz svog iskustva jer u ovih 20 god. braka nisam imala sličnih doživljaja, ali potpuno mogu shvatiti osobe koje imaju potrebu za takvim načinom komunikacije. I to mi nimalo ne znači da asa ima išta lošiji ili bolji brak od nekih ovdje koji imaju potrebu po xy puta naglasiti kako je njihov odnos s njihovim partnerima toooliko dobar da već i vrapci na grani to znaju.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da ne vrijeđamo nikoga ima i ona "veći katolik od Pape"
    ta bi mogla biti u rangu ove turaka i poturica
    ali ja ih ne bi shvatila baš skroz jednako kao ovu flopicinu

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

O čemu vi to,ba?! Jel flertujete ili ne, jel mislite da vaši muževi to ne rade, i to skoro svakodnevno?! Grdno ste se zeznule onda!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
    O čemu vi to,ba?! Jel flertujete ili ne, jel mislite da vaši muževi to ne rade, i to skoro svakodnevno?! Grdno ste se zeznule onda!
    Tako je! I ovaj Asin je neciji muz tako da...
    .

Stranica 4 od 7 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •