Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila 2 tjedna, od aih-a do bete. Jesi ti bila prošli put na bolovanju?
    ja zapravo koristim godišnji za sve. al sad sam htjela, pošto bude inseminacija pon-uto. da bi bila doma cijeli tjedan, kad mi šefica kaže da moram ići raditi u subotu!! mislim, opet jedan vikend. već neznam koji sam zadnji vikend bila slobodna. sada sam odlučila da ću biti doma samo 2 dana i idem radit pošto je tako problem, pa ću si čuvati "GODIŠNJI" za IVF, za koji se nadam da neće biti potreban ali ipak.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    ja zapravo koristim godišnji za sve. al sad sam htjela, pošto bude inseminacija pon-uto. da bi bila doma cijeli tjedan, kad mi šefica kaže da moram ići raditi u subotu!! mislim, opet jedan vikend. već neznam koji sam zadnji vikend bila slobodna. sada sam odlučila da ću biti doma samo 2 dana i idem radit pošto je tako problem, pa ću si čuvati "GODIŠNJI" za IVF, za koji se nadam da neće biti potreban ali ipak.
    Znam da ti nije lako na poslu, ali zato pripazi. I kakav ivf??? Pa sad ćeš ostati trudna. Moraš pozitivno razmišljati.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Znam da ti nije lako na poslu, ali zato pripazi. I kakav ivf??? Pa sad ćeš ostati trudna. Moraš pozitivno razmišljati.
    Ma ja se ti previše nadam, i onda me suprug stalno vraća na normalu. ma bit ćemo mi uskoro debeljuce (ja još više) i to ponosne!!!!!!!!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja se ti previše nadam, i onda me suprug stalno vraća na normalu. ma bit ćemo mi uskoro debeljuce (ja još više) i to ponosne!!!!!!!!
    Tako je i kod nas. Mene suprug cijelo vrijeme priprema na to da možda neće uspjeti. Nije ni njemu lako ali bar je on taj koji je pri zemlji. Nadam se ja, nadam, tim više što je sad veća šansa nego prvi put. Eto i ti si ostala trudna, nažalost ne dugo.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tako je i kod nas. Mene suprug cijelo vrijeme priprema na to da možda neće uspjeti. Nije ni njemu lako ali bar je on taj koji je pri zemlji. Nadam se ja, nadam, tim više što je sad veća šansa nego prvi put. Eto i ti si ostala trudna, nažalost ne dugo.
    Ja sam svog mm pripremila na neuspjeh,sebi dajem 7% šansi za uspjeh,
    pa šta bude,glavno da smo se pokrenuli

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svog mm pripremila na neuspjeh,sebi dajem 7% šansi za uspjeh,
    pa šta bude,glavno da smo se pokrenuli
    Ma kakvih 7%, bit će 100%

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010