-
evo samo da javim kako je bilo na "komisiji"...
užasno!
ispilali su me do ruba, ali ipak nisam pukla, nisam vikala i bila bezobrazna, ali možda bi bilo bolje da jesam i da me se uplaše
kao što (neki) znate, mali ima 2 god. i alergičar je (gluten tj pšenično rašno, mlijeko, jaja, govedina, janjetina, riba, citrusi, orašasto itd.)
režim: stroga eliminacijska ishrana s Allernovom i bezglutenskim brašnom
prvo pitanje: zašto vi, gospođo, mislite da vaše dijete ima OSIM ISHRANE, nekakvu pojačanu potrebu za njegom?
naravno da sam se snašla i odgovorila (iako malo u šoku), ukazivajući da mi 70% vremena odlazi na kuhanje, da nema instant rješenja i sl. i kasnije svako pitanje jako jako dobro argumentirala i dokazala (po meni) potrebu svakom normalnom čovjeku osim čiči iz komisije
dodajem, nisam bila bezobrazna, ali jesam odrešita kako i spada
jedva jedvice su nam odobrili 6 mjeseci (praktički je bilo: a dobro ajde, ali...)
msilim da naša komisija nema nekog jasnog kriterija određivanja statusa
očito alergičare svrstavaju u "tegobe", ne u "posebne potrebe" kako je naglasio
IAKO moje dijete jede puno uži spektar proizvoda od celijakičara
i - iako znam da to ne bi trebalo utjecati na "produljivanje njege" - pozvali su se na činjenicu da jaslice MORAJU uzimati i ovakve slučajeve
pa hvala Bogu da sam svjesna da njegove tegobe nisu na razini djece s fizičkim i mentalnim oštećenjima, i na tome sam itekako zahvalna, ali osiguravanje posebne ishrane je itekako velik "praktični" problem u našem slučaju i nema šanse da ga dam u jaslice u kojima iako znam da MORAJU reći službeno da će ga primiti, ne vjerujem da mu mogu osigurati potrebne uvjete
pozivali su se i na potrebu za socijalizacijom: pa kakva je to socijalizacija kada od 15 obroka, moje dijete 12 dobiva različito?!?
evo malo sam se izjadala i možda nekome pomogla informacijom
Posljednje uređivanje od Maya_78 : 07.02.2011. at 15:07
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma