Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bab, zao mi je...

eto da se i ja malo javima na ovoj temi jer bum inace izludila... mene lagani grcevi sarafe po trbuhu od 2 dpt, a ne znam jel to bilo zbog teskog transfera ili samo onako bezveze... a ako bi bilo zbog transfera onda bi me odmah to pocelo sarafiti, zar ne?

i da, jel uopce netko zna jel ikome uspjelo sa zametkom koji je bio dvostanican na 3-ci dan od punkcije? meni se to cini stavrno mizerno pa definitivno ne polazem neke nade...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Zeena prvotno napisa Vidi poruku
    Bab, zao mi je...

eto da se i ja malo javima na ovoj temi jer bum inace izludila... mene lagani grcevi sarafe po trbuhu od 2 dpt, a ne znam jel to bilo zbog teskog transfera ili samo onako bezveze... a ako bi bilo zbog transfera onda bi me odmah to pocelo sarafiti, zar ne?

i da, jel uopce netko zna jel ikome uspjelo sa zametkom koji je bio dvostanican na 3-ci dan od punkcije? meni se to cini stavrno mizerno pa definitivno ne polazem neke nade...
    Evo da te malo razveselim i smirim. Danas na VV jedna cura dobila OOgromnu betu, a transfer je bio 2 embrija, jedan dvostanični jedan trostanični!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Zeena prvotno napisa Vidi poruku
    Bab, zao mi je...

Zeena, znači zametak je dvodnevni? Transfer nakon dva puna dana? MayaZG je uspjela sa dvostaničnim zametkom (dvodnevni).

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Zeena, znači zametak je dvodnevni? Transfer nakon dva puna dana? MayaZG je uspjela sa dvostaničnim zametkom (dvodnevni).
    punkcija je bila u pon, a transfer u cet. znaci da je nakon puna 2 dana...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •