-
Makita,ali bitno je i koliki su ti rashodi,je da Andynoa i obitelj imaju 17TK ali vise od pola ode na rezije i kredite! To se nemoze promijenit,ugovor s bankom je potpisan... eto,vama ide 800kn na gorivo a meni 300kn a nitko se od nas sigurna sam ne razbaciva! kad ja zivim u malom gradu i pola toga mogu pjesice! ali zato nemam rijeseno centralno grijanje na plin ko u Zg pa platimo 1500kn struje a opet evo sjedim u sobi pod dekicom jer zimi nemozemo ugrijat kucu preko 20 nema sanse! i nevjerojatno kako se brzo mos popiskit kad ti je guzi hladno u wc-u,ha ha...tako da u vecini slucajeva nemozemo vuc paralele kad smo u drugacijim okolnostima!i opet se vracamo na hranu i kucanske potrepstine,jer tu mozemo ucinit veliku razliku! tu je bitno hoces li kupit sensodyne kaladont od 35kn ili Zirodent od 10kn,hoces li kupit Domestos vlazne maramice ili neke no name ili jos bolje nijedne nego cistit krpom i octom,ha ha....nekako bi prvo isla rezat na tome a onda tek na hrani jer bitnije mi je da pojedem kvalitetniju salamu nego da pobijem sve bakterije,LOL...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 18.02.2011. at 23:12
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma