Stranica 45 od 75 PrviPrvi ... 35434445464755 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 3728

Tema: Nakon transfera

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Za aslan bi potpisala Lily, sve što je napisano...

Brojim 3. dnt - blastocista se izliježe iz omota (Pinky, prepisujem )

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tiki_a kako si mi slatka s tim tvojim dnevnim izvještajima!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da,da,a onda dolazi dan kad pocinje implantacija!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

tanjam, ja sam u ponedjeljak dobila Brevactid od 1500, a dr. mi je rekao da ako ću radit kućni test, onda nek to bude u nedjelju da prođe dovoljno vremena...pa ti savjetujem da se strpiš, ja ti želim puuuuno sreće, ali ipak imaj na umu da možeš sebi nanjet puno više štete, nego koristi- u slučaju lažnog rezultata! Znam kako ti je, vjeruj mi!
    Eto moj kućni testić je spreman...čeka do sutra ujutro u skrivenom kutu, daleko od oćiju i napasti!
    Držim ti fige da ti to nestrpljenje prođe to bezbolnije!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    evo meni 7dnt, simptomi:
    -povisena temperatura 37.2-37.4 (ali moze biti od utrica)
    -cice me bole na dodir (a jadne i ne bolile koliko ih stiskam provjeravajuci jel me bole)
    -cesce idem piskit (ali puno vise i pijem)
    e pa sad vi recite! ja bi najradije radila test sutra-prekosutra ali znam da bi to bila najveca glupost koju mogu napraviti jer je jos rano a i transfer je bio drugi dan nakon punkcije....
    dan kao godina! pusa za sve nestrpljive cekalice bilo cega jer mi ovdje uvijek nesto cekamo ali i docekat cemo!
    draga.. ti i ja smo bile isti dan na punkciji i to prošlu subotu.. znači dan punkcije je nulti dan.... što će reći da ti je danas 7dpt a ne 8 kako ti računaš

znači danas po tablici od pinky nam naša dječica/dijete tonu dublje u endometrij i na sigurnom su

a što se mojih simptoma tiče... ja imam kao neke grčiće, i crijeva me muče.. kao pms.. danas sam si dala zadnji brevactid...uh nadam se da je to sve dobro i poztivno i napuhana sam sva

danas ću se probati baviti više svojom prijavom za magistarski.. da se zaokupim.. sad sam ispunila poreznu prijavu i tako to...

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Jesen82, sreća što je vrijeme ispunjanja por.prijava,pa da se imamo s cim zaokupirati,(par dana) hahahaha!
    Drž'te se cure!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky ovo je super što si napisala, znači ja mogu test raditi u SRI 02.03. 9dpt5d, al imam jedno pitanje. U petak 25.2. sam dobila Brevactid 1500 i.m. pa jel će taj test biti mjerodavan, mislim dal ta ampula utječe na rezultat???
    e, morat ćeš malo pričekati - brevactidu treba 5-6 dana da izađe iz organizma. onda čekaj 12dpt5d ko ja

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure imam jedno pitanje za sve.Da li neka od vas u postupku FET pila Vitex?Zapravo procitala sam na netu da se mora prestati piti kad se udje u postupak,jel' to sad znaci da kada se pocne sa utrogestanima i estriolom prestati sa Vitex kapsulama? Je li neko imao pozitivne rezultate sa tim Vitex-om?Sto se tice mojih hormona sve je ok,nemam neke izrazene PMS-ove,a citala sam da se nekako vise za to preporucuje,sad sam zbunjena

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja pila.Zadnji puta sada nakon kiretaze u strahu da mi se hormoni nece stabilizirati u normalnom roku.Dakle,uglavnom cure piju zbog nestabilnog
    ciklusa.Procurila 7 dana nakon sto sam ga pocela uzimati tako da sumnjam da je to on bas nesto mogao uciniti u tako kratkom roku.
    Citala sam da mnogim curama ipak pomaze.Zasto bi ga ti pila?Kao pripremu za FET?Tko ti to preporucuje?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

u pravu si jesen82, ipak necu raditi test jer sutra tek trebam dati si brevactid a onda cu se strpit bar do srijede....
    ali danas me nekako od jutra boli trbuh identicno kao pred mengu, o Boze samo da ta vjestica ne dodje!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam jedno pitanje za sve.Da li neka od vas u postupku FET pila Vitex?Zapravo procitala sam na netu da se mora prestati piti kad se udje u postupak,jel' to sad znaci da kada se pocne sa utrogestanima i estriolom prestati sa Vitex kapsulama? Je li neko imao pozitivne rezultate sa tim Vitex-om?Sto se tice mojih hormona sve je ok,nemam neke izrazene PMS-ove,a citala sam da se nekako vise za to preporucuje,sad sam zbunjena
    koliko znam, trebala bi prestati sa vitexom kad si u postupku

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

u pravu si jesen82, ipak necu raditi test jer sutra tek trebam dati si brevactid a onda cu se strpit bar do srijede....
    ali danas me nekako od jutra boli trbuh identicno kao pred mengu, o Boze samo da ta vjestica ne dodje!
    ..

draga, znam da je teško ali ako si ga daš sutra..on je u organizmu još bar 5,6 dana nakon toga... čime dođemo najranije u subotu...s time da nam doc sigurno nije bez veze rekao da čekamo ponedjeljak 7-og... ja ću ga poslušati.. do sada je u svemu bio u pravu i vjerujem da zna što govori i zašto

neće doći vještica!
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 26.02.2011. at 16:05

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

aslan ako sutra daš brevatcid (u nedjelju) moraš čekati do petka-subote da ti izađe, tako da je test u srijedu uzaludan.
    potpisujem jesen.

ja sam drugi brevatcid primala 5.-6. dpt, koji je onda tebi danas dan? a misila si već test raditi? ma samo se mučiš, čekaj subotu.
    Posljednje uređivanje od Pinky : 26.02.2011. at 17:04

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    aslan ako sutra daš brevatcid (u nedjelju) moraš čekati do petka-subote da ti izađe, tako da je test u srijedu uzaludan.
    potpisujem jesen.

ja sam drugi brevatcid primala 5.-6. dpt, koji je onda tebi danas dan? a misila si već test raditi? ma samo se mučiš, čekaj subotu.
    pinkyca danas joj 7dpt... bile smo skupa isti dan na transferu

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jesen82 simpatičan ti je simptom. I bravo za dodatne aktivnosti!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen82 simpatičan ti je simptom. I bravo za dodatne aktivnosti!

da, simpatičan.. cijeli dan jaučem od crijeva..ali bitno da mi se apetit nije smanjio

ali čula sam se sa docom i on kaže da su to sve dobri simptomi...daj Bože

za dodatne aktivnosti...da danas sam se natjerala unatoč tome što se nikako namjestiti a u pon moram poslati profesoru prijavu inače će me zadaviti

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

crijeva su super znak

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    crijeva su super znak
    ma ubiše me danas..., ali zapravo već par dana.... što god pojedem ih osjećam...ali eto... budemo vidjeli

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kod mene su se cula kao da sam non stop gladna

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

samo ću kopirati s ODBROJAVANJA: S dozom rezerviranosti, na vrhunskoj distanci vam javljam da sam danas popiškila plusić ! Sutra idem vadit betu! (Ona biokemijska prošli put mi je dala toliko straha, pa sam sva naježena)

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tally ,nadamo se da je to,to-za veliku betu...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tally, iz sveg srca ti želim prekrasnu betu sutra!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tally držimo fige sutra!

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nova sam ovdje, evo da se prijavim, danas je 7 dnt i zanima me da li temperaturica od jadnih 36,8 znači da ništa od toga ili još da se nadam??jučer sam imala dosta probadanja i svega, a danas pak ništa posebno osim umora što pripisujem utrogestanima,inače planiram jedan probni testić u srijedu a u petak je vađenje bete..

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Zanemari bilo kakve simptome...ja sam imala apsolutno sve simptome kao pred M...rezultat vidiš u potpisu još i sad imam osjećaj kao da ću M dobiti

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Oho tally ~~~~da beta sve lijepo potvrdi!

Brojim 4. dnt - blastocista prianja na sluznicu maternice (malo se igram, ne zamjerite)
    Kod mene sve mirno. U ovakvoj situaciji sam 99,99% sigurna da se ovo gore napisano ne događa.
    tlukaci, pa nije baš tako niska temp., ovisi koliko inače imaš~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cure moje ja i danas napuhana, nikako se namjestiti za sjesti...danas je 8dpt.. temperaturu ne mjerim ali sam toliko pospana... tako je već par dana... pogotovo predvečer/navečer sruši me u krevet..ali od jučer baš posebno... prebita sam sva.... ja inače ne reagiram tako na utriće.. i definitivno mi nije prvi put na njima i nikada mi se od njih nije spavalo...

ali je i cendravost moja pred pms počela.. gledala sam kraj Titanica i opet sam cmoljila.. na tako glupi dio i još gluplji film

ajme sam da ne dođe vještica

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Zanemari bilo kakve simptome...ja sam imala apsolutno sve simptome kao pred M...rezultat vidiš u potpisu još i sad imam osjećaj kao da ću M dobiti

ma joj, sad su me i cice počele boliti kao pred m i onaj osjećaj u trbuhu kao da trebam dobiti..

ne znam bi li bilo prerano da napravim testić 9dnt ako je transfer bio 3 dan(1 8-stanični)??

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa Vidi poruku
    ma joj, sad su me i cice počele boliti kao pred m i onaj osjećaj u trbuhu kao da trebam dobiti..

ne znam bi li bilo prerano da napravim testić 9dnt ako je transfer bio 3 dan(1 8-stanični)??
    Može bit rano a i ne mora...ovisi kakav je test. Meni je onaj jeftinjak s interneta tek na betu 300 pokazao bljedu crticu. Na tvom mjestu ja se ne bi živcirala.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tlukaci, nek' najranije bude 10-ti dnt. A simptomi su dobri, nije još vrijeme za M.
    Moja temperatura niska, tako i osjećam.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

opet ću se kopirati s odbrojavanja:
    Hvala vam cure, baš ste super navijačice!
    Želim svu sreću svima koje čekate, što god čekate...valjda će ovo biti naše vrijeme! Da se i mi prebacimo na one trudničke forume!
    Javim vam se sutra s betom!
    I čitam ove vaše simptome...pa vi ste buduće trudnice! U to ime ~~~~~~~~~~~~~

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo samo kopiram sa odbrojavanja...
    Krv izvađena, nalaz oko 14:30, ali šaljem muža po njega... Noćas oko 2 roskasti trag sa par žilica, jutros nekoliko smeđih točkica sa jednom ovećom žilicom, mislim da je 14dnt prekasno za nekakvo implantacijsko krvarenje tako da čekam betu koja će to službeno i potvrdit... Više nam sreće drugi put...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kod mene 9dpt, više nemam osjećaj kao pred mengu. cice manje bole.
    malo me trese zimica i lovi plačljivost.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tally cekamo tvoju betu!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure, evo me ponovo k vama na ovom lijepom podforumu!
    Jutros sam imala transfer trodnevnog 8-staničnog embrija. Bojala sam se kako će proći sam transfer, pošto su moji transferi malo teži zbog slaloma koji je moj cerviks (pun zavijutaka), ali smo radili na pun mjehur, uz pomoć ultrazvuka i sve je prošlo brzo i prekrasno. Rekao je dr. da nisu iziritirali maternicu, a i on i biolog su prezadovoljni razvojem embrija.

I dobila sam slikicu male mrvice u maternici (naravno, razniježila sam se skroz na skroz! )

U četvrtak se još piknem decapeptylom i to je to do bete, koja je 15.3.!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ValaMala da slikica postane stvarnost!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Danas kontrolna Beta 16dpt: 1301 jupiiiiiiiiiiiiiiiii

Medena8 nikad neznaš što te može iznenaditi...
    Vala Mala što drugo reci osim streno i strpljivo.....
    Sign niš to ne znači i ja sam imala takvih dana bez simptoma i sa padanjima temperature i sl.
    Tally; veselim se tvojoj beti.......

Sve cure koje sam zaboravila spomenuti znajte da vibram za sve pozitivne bete !!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

linaxx ,super
    tally,za veliku betu....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vala, držim ti fige! Misliš, dobili ste sličice embrija prije nego su ti vraćeni?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nema kod mene iznenadjenja, a i osjecaj me nikad ne prevari... Moja beta je 1,2 .... Bit ce jednom, mora
    Pozdrav, cure, hvala vam na svemu... Ljubim vas!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

medena8 znam da ti je tesko ali neka te to ojaca za dalje, cekamo tvoj sljedeci postupak-dobitni!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ValaMala drago mi je da je transfer prošao uredu.drži se.sretnoooo

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medena8 znam da ti je tesko ali neka te to ojaca za dalje, cekamo tvoj sljedeci postupak-dobitni!
    medena, zao mi je

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ValaMala cestitam na lijepo odradjenom transferu Vidis kao je sve super krenulo.... Osamstanicni embrij koliko ja znam spada u prvu klasu Bravo!!
    Nisma znala da se tako rano moze vidjeti slikica..ajme pa to je super, iduci put to obavezno trazim znaci tako mozes biti siguran da je transfer zaista obavljen kako treba? Mene je isprepadao jedan clanak koji je rekao da u velikom postotku transfer ne uspije jer embrij biva izbacen iz maternice odmah po postupku skupa s instrumentima....ajme, ovo me full ohrabrilo za drugi put....
    Lijepo miruj draga i uzivaj u spoznaji da ste sad ti i i tvoja mrva zajedno Svu srecu vam zelim!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

medena8, jako mi je žao!

mare48, ne slike oplođenih embrija, nego sliku ultrazvučnu trenutka kada ti embrio vrate, dakle, prvog trena kad se našao u tebi. Prekrasna uspomena ako zatrudniš...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala žao mi je što te nisam pričekala da vidim sličicu.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ValaMala, za sada sve dobro zvuči, imaš odličan embrij , kreće odbrojavanje!
    medena žao mi je
    linaxx, jako lijepo!
    sign, ne zvuči ništa zabrinjavajuće, plačljivost je dobar znak
    Lily, moja su iskustva s et-om takva - nakon et-a, biolog/ica provjerava epruvetu da vidi nije li unutra ostao zametak i uvijek kaže čisto.

Brojim 5. dnt (ovako mi vrijeme brže prolazi) - započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
    Simptomi u ginekološkom dijelu nula bodova. Noćas dosta jaka mučnina, ali više u crijevima, gotovo sigurno je virus u pitanju jer kolegica s posla ga je zaradila, brzo se širi, skoro cijela obitelj je bolesna. Temperatura niska 36,5, čak i utrići baš puno ne pomažu, jutros konačno 37.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Lily, moja su iskustva s et-om takva - nakon et-a, biolog/ica provjerava epruvetu da vidi nije li unutra ostao zametak i uvijek kaže čisto.
    Uhhh, mi se spremamo na sljedece konzultacije u ponedjeljak i ja bih najradije spomenula svoje strahove vezane uz transfer ali neznam kako da to izvedem a da ne razjarim dr. jer smo imale jako los start i konacno smo se recimo slozile pa da sad ne pokvarim...a opet moram to nekako rascistit...znam da zvuci glupo ali ja nijedan dan nakon transfera nisma imala osjecaj da je nesto u meni. Mislila sma da cu se osjecati drugacije i znam, nemam se sto osjecati drugacije jer se to ne moze osjetiti (navodno) ali nisam imala bas nikakav feeling, i ne prestajem misliti o tome kako taj embrij nije ni dosao doma s nama
    Sjecam se jos kako je usred mog transfera zvonio telefon i kako je dr. zafrkavala embriologinju kao: idi, idi javi se, ja cu ovo do kraja, nemoj da te ovaj tvoj ceka ho ho ha ha a ja si mislim helooou ja sam prisutna i ovo mi je najsvecaniji i njaveci trenutak u zivotu!! Znam da je njima sve to rutina, ali meni nije, nama nije.....

[/QUOTE]Noćas dosta jaka mučnina, ali više u crijevima, gotovo sigurno je virus u pitanju jer kolegica s posla ga je zaradila, brzo se širi, skoro cijela obitelj je bolesna. Temperatura niska 36,5, čak i utrići baš puno ne pomažu, jutros konačno 37.[/QUOTE]

Kud bas sad taj virus....
    Nadam se da ce brzo proci...super za temperaturu
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 28.02.2011. at 19:31

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ponekad se dogodi da maternica uđe u kontrakcije (češće nakon težeg transfera, ili ako je kateter nezgodno dotakne...), pa uslijed tih kontrakcija izbaci embrio koji osjeti kao strano tijelo. Tako mi je objasnio doktor. No to se ne može predvidjeti, niti detektirati nakon transfera.

Puno cura koje su imale jako lagan transfer i još bez ultrazvuka i slika kažu da im je čudno što nešto tako veliko nisu skoro ni osjetile, ono, gotovo je prije nego li je počelo. Zato mi je zgodno što sam dobila tu slikicu, onako ležiš nakon transfera i gledaš tu malu mrljicu i znaš da je mrvica na pravom mjestu. To je meni još puno više značilo, jer ako se sjećate, na mojem prošlom embrio transferu mrvica je ispuštena u cerviksu, nije nikada ni došla do maternice. Ja sam se nadala 2 tjedna, a zapravo bi mi bilo draže da smo odmah skužili što je bilo.

Lilly, molim te uvijek pitaj sve što te zanima. Ako se bilo koji doktor naljuti na tvoja pitanja, onda se zaista pitam kakav je. Moj doktor i biolog se ponekad znaju nasmijati svemu što meni padne na pamet da pitam, ali vidim da im je i drago i nikada im nije teško objasniti mi sve. Na koncu, puno bolje ćeš se osjećati ako riješiš neke dileme i sumnje koje imaš...

Pusa svima, odoh maziti tibicu

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Znaci iz slike koju si dobila moze se vidjeti da je embrio na svom mjestu? To mi je neobicno jer to su mikroskopske velicine

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •