Stranica 35 od 75 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ivka, te dosadašnje stimulacije (kombinacije gonala i menopura) tebi svakako odgovaraju pošto si dobijala po 7 jajnih stanica, jesi i dosad bila u kratkom protokolu?
    iva, vidjet ćeš da je bockanje jednostavno, al ako ćeš trebati pomoć-samo pitaj.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 01.03.2011. at 09:59

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ivka, budući da ti je LH nizak mislim da ne bi trebala uzimati samo Gonal koji je čisti FSH, već ili menopur, odn. merional ili kombinaciju kao što si do sada. Vidim da si imala dobre rekacije na prijašnje postupke, ali je bitno da li su to bili kratki protokoli ili dugi s kontracepcijom.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    ivka, budući da ti je LH nizak mislim da ne bi trebala uzimati samo Gonal koji je čisti FSH, već ili menopur, odn. merional ili kombinaciju kao što si do sada. Vidim da si imala dobre rekacije na prijašnje postupke, ali je bitno da li su to bili kratki protokoli ili dugi s kontracepcijom.
    Do sada sam bila u dugom protokolu sa kontracepcijom, Dipherelinom i konbinacijom Gonal F i Menopur

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Curke koje ste u postupku u 4 mjesecu imam neka tehnička pitanja!
    Imali netko iz Slavonije među vama?
    Da li ste si već organizirale smještaj i gdje ili ne planirate boraviti u Mariboru?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ja sam išla na postupak u Maribor prije cca 2godine i 9 mjeseci. I svaki put kada smo išli na folikulometrije (3 puta) odlazili bi ujutro i vraćali se kući isti dan, s tim da smo u Sloveniji bili cca sat vremena. Jedino kada smo bili na embriotransferu prenoćili smo jednu noć u jednom privatnom hotelu.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ja sam iz Slavonije - iz Osijeka!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

curke nova sam na forumu, ispisala sam se, ne prođe ni poruka,pa ću sad kratko: da li znate da li dr. reš ikad vraća blastociste, a ne samo dvodnevne-trodnevne embrione...kc ljubljana radi isključivo sa blasticama, pa sam u dilemi za koga da se odlučim, a godinu dana čekanja na maribor mi je predugo..lijep pozdrav

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bebolino prvotno napisa Vidi poruku
    curke nova sam na forumu, ispisala sam se, ne prođe ni poruka,pa ću sad kratko: da li znate da li dr. reš ikad vraća blastociste, a ne samo dvodnevne-trodnevne embrione...kc ljubljana radi isključivo sa blasticama, pa sam u dilemi za koga da se odlučim, a godinu dana čekanja na maribor mi je predugo..lijep pozdrav
    bebolino prvih par postova ti moraju odobriti moderatori zato ce ti poruke ispocetka kasniti, ali ne daj se obeshrabriti jer ces nakon toga moci normalno sudjelovati na forumu.

A sto se tice dr. Resa i blastocista unazad cca. godinu dana samo iznimno se desilo da on ide na blastociste (koji mu je bio kriterij za to nisam nikada uspjela skuziti). Dakle u pravilu i velikoj vecini slucajeva kod njega je transfer 3. ili cak vec 2. dan. Osobno je i meni to bila jedna od stvari koja mi se kod njega nije svidjala.

Medjutim, evo bas ovih dana vidim na forumu da je forumasica lasta imala kod njega punkciju i da joj je odmah bilo receno da ce transfer biti 5. dan. Nadam se da ce lasta vidjeti ovu pitanje u vezi blastocista kod dr. R. i reci nam kako to da se kod nje odmah islo na blastociste?

Nego mene sve vise zanima kako je s potpomognutom u KBC Ljubljana? Ima li tko da zna nesto vise o tome?
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 08.03.2011. at 12:20

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dr. nas je pitao kada nam odgovara za transfer,pon ili srijeda ali je tu uskocio biolog koji je rekao da uzmemo termin u srijedu. Da li je to bilo zbog neceg posebnog stvarno ne bih znala jer malo sam bila rastresena(ipak mi je to bila prva punkcija).
    Svakako mozes otici kod njega na konzultacije i pitati sve sto te zanima. Ne vjerujem da bi odbio tvoju zelju da ides na blastociste.
    Pitati cu sutra pa cu ti znati reci da li se moze dogovoriti da se ide na blastociste. Javim ti.....sutra idemo po bebolinu tako nije mi problem

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

lasta, ja sam bila kod resa i nije cekao blstociste ,mada je ocjenio kao odlicne !kad sam ga ja upitala hoce li ici na blaste rekaoje:"tebi cemo vratiti treci dan ako ce razvijati neka se kod tebe u stomaku razvijaju"
    vidis moj potpis ,zato nema pravila i nemoj da si u nedoumici bitno je samo da odlucis i da vjerujes da ce uspjeti!
    jos da ti napisem da sam u mariboru imala sve blastociste ,ali sta je korist kad se nisu primile.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure hvala vam, razlog zbog čega mene lično privlače blastociste jeste taj da je njihova šansa za opstanak 50 % i čitala sam da se morule u svom razvoju još uvijek nalaze u jajovodima, ne u materici, a tek peti dan se ugnjezde u zid materice, zbog toga sam zaključila, da je prirodnije blastocistu vratiti u matericu...ali naravno nisam ja ginekolog,oni ipak znaju najbolje zbog čega to rade, možda ako su manje kvalitetne tada vraćaju više morula, a ako prežive 5. dan tada vraćaju jednu ili dvije..u KBC Ljubljana sudeći po tuđim iskustvima vraćaju 1-2 blastice,mada je i tu rizik da li će do tog dana opstati .Zbog toga me više privlači KBC ljubljana jer im je to uobičajeni protol, a s druge strane po statistici uspješnosti dr. reša je odmah iza maribora....više sam neodlučna, što kontam, ako već dajem tolike pare,da odem tamo,gdje me neće gristi savjest, ako ne uspije, a lutrija je svakako pa bio to čak i prag....KBC je po cijeni možda malo viša nego dr. reš, oko 1350 eura, zavisno od postupka,tako da i nije neka razlika....da je nama doći do cilja..sretno cure

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam bila kod dr Reša u 11 mjesecu i transfer je bio 5.-ti dan. Na žalost prvi put nije uspjelo,ali sutra idemo na FET pa se nadamo i nadamo....

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Tinkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila kod dr Reša u 11 mjesecu i transfer je bio 5.-ti dan. Na žalost prvi put nije uspjelo,ali sutra idemo na FET pa se nadamo i nadamo....
    A da,sam mi je rekao nakon punkcije da će transfer biti 5.-ti dan,tako da ja nisam ništa više ni pitala.

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Tinkica prvotno napisa Vidi poruku
    Od sveg srca želim da ti ovaj put bude uspješan i tebi, meni i svim ostalim curama koje se bore...

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj marisela prvotno napisa Vidi poruku
    Od sveg srca želim da ti ovaj put bude uspješan i tebi, meni i svim ostalim curama koje se bore...
    dusa mja draga ,naravno da ce uspjeti

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Seko moja mila nadam se da hoće nadu gubimo zadnje ti to dobro znaš iz svog iskustva a za malenu mrvicu koja se zakačila za svoju mamicu šaljem puno vibrica da tu i ostanu narednih 9 mjeseci mada je sad već manje od 9~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ a tebi šaljem veliku pusu.

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Curke imam jednu molbu ali prije toga znam da ovaj post ne smije biti ovdje ali ja ovdje pripadam a i neznam gdje bih ga pisala samo želim da vas zamolim ako koja zna gdje bi mogla povoljno naći smještaj u Ljubljani jer se pripremam za prve konsultacije sada 24 marta kod dok. Reša u Postojini a vidim da je užasno skup pa možda koja mi može pomoći jer sam iz Bosne i stvarno nema šanse da putujem stalno a kako god vidim cijene nećenja 50 eura ništa ispod pa to bi me zaista puno koštalo ako koja ima šta neka mi piše na pp hvala unaprijed puno bi ste mi pomogle.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj marisela prvotno napisa Vidi poruku
    Curke imam jednu molbu ali prije toga znam da ovaj post ne smije biti ovdje ali ja ovdje pripadam a i neznam gdje bih ga pisala samo želim da vas zamolim ako koja zna gdje bi mogla povoljno naći smještaj u Ljubljani jer se pripremam za prve konsultacije sada 24 marta kod dok. Reša u Postojini a vidim da je užasno skup pa možda koja mi može pomoći jer sam iz Bosne i stvarno nema šanse da putujem stalno a kako god vidim cijene nećenja 50 eura ništa ispod pa to bi me zaista puno koštalo ako koja ima šta neka mi piše na pp hvala unaprijed puno bi ste mi pomogle.
    marisela evo ti link, pravo je dobar, ima smještaja u raznim hostelima ( odvojena soba) oko 20 eura po osobi uključujući i doručak : http://www.viaslovenia.com.pa/

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bebolino hvala ti puno puno si mi pomogla.

sad ću da provjerim odma a tako nešto kontam i u okolici Zagreba nebi bilo loše ako nešto tko ima samo moram se snaći do 24 marta jer ja nešto preko interneta pokušala ma sve mi užasno skupo a tebi hvala još jednom.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo vratili smo se. 2 blastice vracene,a 4 poslane na skijanje.

Sto se tice pitanja da li vraca blastice dr.R je kazao da ako par inzistira nije problem.
    Danas je uz nas bilo jos dva para koji su dosli po blastice i tri para koji su bili na treci dan punkcije.

Kao sto seka kaze nema pravila. Trebas odluciti sama,vjerovati u odluku i krenuti.Zelim ti da dobro odlucis i da ti krene sa srecom.

Seka za tvoje srceko, bas mi je drago......nadam se da cemo uskoro i mi to slusati......

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

lasta prije svega sretno sa bebicama, želim ti da se one lijepo smjeste kod svoje mamice..puno ti hvala za informaciju o blasticama, to mi me čini sretnom, da postoji mogućnost...znači i tebi su petodnevne vraćene mislim da ću i ja biti skori kandidat,dok sve pripremimo...i ostalim curama veliko sretno

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bebolino samo vjeruj u svoju odluku,sta god odlucila. Evo ti malo vibrica podrske~~~
    Odes kod njega na razgovor pa onda odluci.

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

lasta šaljem ti ogromnu cifru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje 2 blastice u maminoj pupi i nadam i želim ti svu sreću da tamo i ostanu narednih 9 prelijepih mjeseci.... i tako mi je drago kada vidim da vas ima Rešovki jer ja ponovno sada idem 24 marta na prve konsultacije i trebala bih krenuti sa stimulacijom početkom aprila.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

marisela ima ih dosta parova iz hrvatske,ostala sam cak i malo iznenadena koliko ih ima

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj lasta prvotno napisa Vidi poruku
    Evo vratili smo se. 2 blastice vracene,a 4 poslane na skijanje.

Sto se tice pitanja da li vraca blastice dr.R je kazao da ako par inzistira nije problem.
    Danas je uz nas bilo jos dva para koji su dosli po blastice i tri para koji su bili na treci dan punkcije.

Kao sto seka kaze nema pravila. Trebas odluciti sama,vjerovati u odluku i krenuti.Zelim ti da dobro odlucis i da ti krene sa srecom.

Seka za tvoje srceko, bas mi je drago......nadam se da cemo uskoro i mi to slusati......
    naravno da ce uspjeti ,jer je dr. pravi. ja sam bila i u mariboru ,ali ovaj je bas direktan i svida mi se

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Danas sam dobila troškovnik iz Mb-a zajedno sa uputama, a koji važi od 1 mjeseca 2011.g. Ako vas zanima stavit ću u slijedeći post i ako moderatorice kažu da je uredu???

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mislim da ne bi trebao bit problem oko stavljanja cijena, pa pisalo se već o tome. Ajd meni na pp, baš me zanima jel se kaj promjenilo od kad sam ja bila

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, ja sam vec stavila cijene Maribora na str. 33 (nisam znala da se to ne smije, ako sam pogrijesila molim moderatorice neka brisu taj post)

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

amyx imaš pp

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bugaboo sorry nisam vidjela,pa samo potvrđujem da su to te cijene koje si i ti navela!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kopiram i ovdje:
    RTL želi dalje obrađivati ovu temu i baviti se našim problemom i zato traže par koji je bio u inozemstvu i uspio vani od donošenja novog zakona koji bi mogao reći i pitati se da li se njihovo dijete broji u ministrovu statistiku a oni su za to masno platili u inozemstvu.
    To je njihov prvi zahtjev i mislim da je ovo odlična prilika- a znam da ima cura koje su to komentirale na temi o rezultatima- broji li ministar i moju bebu u svoje rezultate?
    Molim vas cure javite se, nije ništa strašno a sada imamo priliku držati ovu temu aktualnom.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

molim vas cure, apeliram na vas i preklinjem vas, znam da izgleda teško ali nije - doista sve reakcije nakon izlaska u javnost su bile pohvalne! i evo baš me susjeda od 80tak godina jučer izljubila kad je čula da sam trudna jer nas je gledala i prepoznala na direktu (koji je btw bio prije 2 godine)

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hej curke, imam jedno pitanje. Uskoro počinje pikanje s Decapeptylima, pa me zanima, zna li možda netko mogu li si ga davati navečer, budući da i kontracepciju pijem navečer? Ima li to kakve veze? Thanksić!!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nisam sigurna, ja se uvijek pikam između 17-18 h jer mi tako najbolje pase, a i negdje na forumu sam i procitala da dr. u Mariboru kazu da je to idealno vrijeme.

Posalji mail sestri Jasni da budes sigurna, mozda je svejedno kada se pikas, bitno je samo da je uvijek u isto vrijeme.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj klikica prvotno napisa Vidi poruku
    Hej curke, imam jedno pitanje. Uskoro počinje pikanje s Decapeptylima, pa me zanima, zna li možda netko mogu li si ga davati navečer, budući da i kontracepciju pijem navečer? Ima li to kakve veze? Thanksić!!
    ja sam ga davala ujutro u 7h i dr.res mi je rekao da je ujutro najbolje

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

A ja sam si ga davala naveče i meni je dr rekao da je to uredu!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Meni je dr rekao kada želim ali glavno da je razlika 24 sata

Iva15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jučer sam si nabavila decapeptyl. Prvi put u životu imam tako nešto u frižideru i cijelu noć sam ih sanjala
    Gonale sam mislila nabavit u Mariboru ali vidim da svi pišu da su jeftiniji kod nas, pa ću onda i to kupit. Koliko shvaćam nakon prvog ultrazvuka se započinje sa Gonalom i oni onda odrede dozu. Koliko da kupim za početak?
    Dali je bolje sve UZV napravit u Mariboru ili se zbog daljine može koji napravit kod svog ginekologa?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iva, Decapeptyl ti je lako davati jer je vec pripremljena injekcija, samo je izvadi pola sata prije aplikacije iz frizidera da te ne pece

Upravo sam dobila mail od sestre Jasne za 2. fazu postupka. Pise da termin aplikacije Decapeptyla treba biti između 15.30-19h.

Iva pogledaj si mail, i ti si vjerojatno dobila upute ako od 14.3. pocinjes s Dec, pise da 1 UZV mozes obaviti i doma pa javis rezultate.

Moje pitanje za bivse Mariborcanke je isto isplati li se (jel sta korisno oko dogovora za stimulaciju) na taj 1 UZV ici u Maribor ili je ok da me pregleda moj ginekolog i samo javim stanje jajnika i endometrija?

Iva15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nije me strah Decapeptyla, pročitala sam da svi komentiraju da nije to ništa strašno, samo mi je to sve novo, pa sam uzbuđena
    Ja sam si baš pomislila da je taj prvi UZV najvažniji pa da ću njega svakako odradit u Mariboru a onda ove druge možda kući, ali koliko vidim, ipak je obrnuta situacija.
    Ja sa Decapeptylom počinjem 21/03

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jel imao netko možda nuspojave od Decapeptyla?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

curice koje ste bile kod dr. Reša, smijem li vas pitati jeste li direktno kod njega kupovale lijekove ili negdje drugo....koliko vas je koštala ukupno terapija..pusu vam šaljem i navijam za sve koje su u postupku

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo ja vas sve pozivam da na linku u mom potpisu preuzmu prosvjedni avatar. To je način da i ovako virtualno iskažemo nezadovoljstvo postojećim zakonom. Ne možemo svi izaći na ulice, no možemo ovom malom gestom pokazati da nam je stalo...
    P.s. U albumu imate i predloške postera - transparenata - za one koji se odluče prošetati

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bebolino, ja sam umjesto menopura koristila merionale i kupila sam ih u mađarskoj. reš je rekao da su isti kao i menopuri i da ih mogu koristiti, a duplo su jeftiniji

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj bebolino prvotno napisa Vidi poruku
    curice koje ste bile kod dr. Reša, smijem li vas pitati jeste li direktno kod njega kupovale lijekove ili negdje drugo....koliko vas je koštala ukupno terapija..pusu vam šaljem i navijam za sve koje su u postupku
    ja sam kupovala kod dr. resa i ukupno me terapija izasla 410 eura

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Cure moli vas ako ima neka djevojka/zena koja ide u MAribor u 4. mjesecu(punkcija predvidjena za 16.4) a da je iz Banja Luke da mi se javi na pp

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tasha i seka hvala vam puno seka ti lijekovi što si ih kupila kod doktora ne čine mi se preskupi, ja kontam kad mi kaže protokol, da spontano odlučim da li ći od njega direktno uzeti, ili možda svratiti do zagreba,ali 410 eura je baš ok mislim uklapa se u moj predviđeni budžet za ovu akciju

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bebolino mene su ljekovi došli 490 pa dva puta uz po 35 i štoperica je 10
    koristila sam menopur i dipherelin i to sam kupovala kod njega (on nam je dao i šprice i igle)
    sve si to ubaci u troškovnik

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Podsjećam:
    RTL želi dalje obrađivati ovu temu i baviti se našim problemom i zato traže par koji je bio u inozemstvu i uspio vani od donošenja novog zakona koji bi mogao reći i pitati se da li se njihovo dijete broji u ministrovu statistiku a oni su za to masno platili u inozemstvu.
    To je njihov prvi zahtjev i mislim da je ovo odlična prilika- a znam da ima cura koje su to komentirale na temi o rezultatima- broji li ministar i moju bebu u svoje rezultate?
    Molim vas cure javite se, nije ništa strašno a sada imamo priliku držati ovu temu aktualnom.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hvala lasta puno, vjerovatno zavisi od količine stimulacije, malo sam dosadna, ali znaš li koliko je kod njega 1 kom menopura i 1 kom dipherelina ?pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •