Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    vaginalete kupuješ u ljekarni na vv o svom trošku (30-40 kn), Hiramicin kapsule ti propisuje soc. gin. i to provjeri da li ti piše da ti trebaju 2 kutije, obično je tako, jedna za tebe, druga za muža, kad ćeš početi s tim doktor nće ti reći, obično se počinje 3. dan ciklusa, ali može biti i kasnije, vaginalete drži cijelo vrijeme u frižideru, obično se uzimaju 10 dana, i koliko mi je poznato zadnji dan uzimanja je dan primanja štoperice,
    kiša - hvala ti, a i ostalim curama.

vala - pitam ja dr.uvijek sve što me zanima, ne bojim se nimalo...no, ponekad zaboravim jer toliko toga ima. Osim toga zvala ga je i jedna pacijentica na mob, pa nas je prekinula u razgovoru, a ja zaboravila gdje smo stali.

Što se tiče tih vaginaleta, tek sam vidjela kad sam odlazila od sestara kaj mi piše na povijest bolesti, a kad sam bila kod njega unutra nije ih ni spominjao. I naravno ja napravila baš suprotno - kupila dolje Hiramicin umjesto vaginalete jer sam mislila to ću valjda dobiti od njih ako ih nije spominjao. Ma dobro, kupit ću ih kad dođem 3dc na predgled. Toga valjda stalno imaju na zalihi u ljekarni na VV-u?

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj nata prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče tih vaginaleta, tek sam vidjela kad sam odlazila od sestara kaj mi piše na povijest bolesti, a kad sam bila kod njega unutra nije ih ni spominjao. I naravno ja napravila baš suprotno - kupila dolje Hiramicin umjesto vaginalete jer sam mislila to ću valjda dobiti od njih ako ih nije spominjao. Ma dobro, kupit ću ih kad dođem 3dc na predgled. Toga valjda stalno imaju na zalihi u ljekarni na VV-u?
    Kao što je navedeno u protokolima koje sam ti spomenula prethodno i stavila link na stranicu... vaganalete se koriste od 1dc ukoliko taj ciklus ideš u postupak.
    Možda je došlo do promjena pa neka me netko ispravi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •