Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

domaći češnjak kod nas na placu je 100 kn onaj jedan pleter, kolut kako god! ja sam se šokirala i odlučila ga ove godine sama uzgojiti. tako ako ima neko tko bi bio voljan poslati sjemena bila bih zahvalna, kontakt na pp!
    a što se tiče mog malog posla od kuće ovaj topik me je prosvjetlio, točnije uobličio neke moje predideje i odluka je pala! u 5. mj. krećem s nekim projektima, a javit ću se nakon par mj. na ovu temu sa konkretnim vijestima...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    domaći češnjak kod nas na placu je 100 kn onaj jedan pleter, kolut kako god! ja sam se šokirala i odlučila ga ove godine sama uzgojiti. tako ako ima neko tko bi bio voljan poslati sjemena bila bih zahvalna, kontakt na pp!
    a što se tiče mog malog posla od kuće ovaj topik me je prosvjetlio, točnije uobličio neke moje predideje i odluka je pala! u 5. mj. krećem s nekim projektima, a javit ću se nakon par mj. na ovu temu sa konkretnim vijestima...
    Flopice, od srca ti želim veliki, veliki uspjeh! Obavezno se javljaj da se hvališ, a ako nekad treba - i da kukaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •