Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

amyx je zatrudnila u Mariboru, a blastice su joj na VV-u zamrzavali PRIJE ZAKONA. sada nam je naš dragi ministar Milinović Dadek to ZABRANIO! kao i što nam je ograničio oplodnju na svega 3 jajne stanice zbog čega mlade cure s jakim muškim faktorom riskiraju višeplodne trudnoće, a ostalima smanjuje mogućnost zaćeća...

ali nema veze, dok je Slovenije, Austrije, Češke, Belgije, čak i Istanbula i Cipra, broj hrvatskih IVF beba bit će veći od 1000 a naše klinike ionako imaju uspješnost 47 posto pa nema veze za Engleze!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ksena hvala na odgovoru!
    Ja sam nova na forumu pratim ga godinama koliko se i liječim,što se tiče novog zakona jako se malo čuje naš glas.Jedino RODE.
    Prvi put sam im prošli tjedan poslala pismo zahvale za borbu za naša prava.
    Znam da poslije neuspiješnog IVF-nije mam do ničega zato bi mogli barem dok su sada ovi brojni prosvijedi barem jedan dan da izađemo na ulice i
    da se bar jedan dan čuje naš glas.
    Ja sam pisala i ministru i predsijednici vlade pa ništa nema niti odgovora.
    Ne znam ako netko ima kakvu ideju da se barem nekako organiziramo i da možda srušimo ovaj zakon po hitnom postupku???

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    amyx je zatrudnila u Mariboru, a blastice su joj na VV-u zamrzavali PRIJE ZAKONA. sada nam je naš dragi ministar Milinović Dadek to ZABRANIO! kao i što nam je ograničio oplodnju na svega 3 jajne stanice zbog čega mlade cure s jakim muškim faktorom riskiraju višeplodne trudnoće, a ostalima smanjuje mogućnost zaćeća...

ali nema veze, dok je Slovenije, Austrije, Češke, Belgije, čak i Istanbula i Cipra, broj hrvatskih IVF beba bit će veći od 1000 a naše klinike ionako imaju uspješnost 47 posto pa nema veze za Engleze!
    Hvala ksena28 ... dok se ja probudim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •