Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pitam u vrtiću trebam li donijeti potvrdu o prebivalištu ako nismo mijenjali adresu od upisa. Kaže žena da treba. Ja se češkam po glavi i mrmljam da moram na MUP po to, a ona mi kaže: pa donesitre staru, zar nemate nijednu doma? Sigurno imate original ove koje ste nam donijeli prije 2 godine na upisu, nama ste donesli fotokopiju, a uvjerenje samo na uvid!
    Rekoh - znači original te iste kopije koju već imate.
    Da, da, kaže ona.

Mislim, ako ovo nije vrhunac birokracije, onda ne znam što jest!

Također za starije dijete koje napušta vrtić 30.6. ne treba potvrda o prebivalištu (a kako misle dokazati da i ona živi s nama?)

Za budući školski produženi boravak prvašića također je dovoljna stara potvrda o prebivalištu, ako se nije mijenjala adresa.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 11.04.2011. at 14:27

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Pitam u vrtiću trebam li donijeti potvrdu o prebivalištu ako nismo mijenjali adresu od upisa. Kaže žena da treba. Ja se češkam po glavi i mrmljam da moram na MUP po to, a ona mi kaže: pa donesitre staru, zar nemate nijednu doma? Sigurno imate original ove koje ste nam donijeli prije 2 godine na upisu, nama ste donesli fotokopiju, a uvjerenje samo na uvid!
    Da, da, kaže ona.

Također za starije dijete koje napušta vrtić 30.6. ne treba potvrda o prebivalištu (a kako misle dokazati da i ona živi s nama?)

Za budući školski produženi boravak prvašića također je dovoljna stara potvrda o prebivalištu, ako se nije mijenjala adresa.
    znači treba donijeti ORIGINAL potvrde, bez obzira koliko stara bila. na uvid, a ostaviti im kopiju?

a ona kopija koju već imaju nije dobra.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Koliko sam shvatila, sad im treba original da ga stave pod jastuk zauvijek.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

znači treba donijeti ORIGINAL potvrde, bez obzira koliko stara bila. na uvid, a ostaviti im kopiju?

a ona kopija koju već imaju nije dobra.
    je dobra je, ali vjerovatno im je problem ići vaditi sve papire od svakog djeteta ponaosob, spajati sa bratom i li sekom u vrtići i kopirati i preslagivati, pa im je jednostavnije sastaviti novi kompletić od svega novog pa onda nekad možda sve spojiti...
    Posljednje uređivanje od kata.klik : 12.04.2011. at 14:33

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Da, da, kaže ona.

Ja nisam skužila da li potvrdu o prebivalištu treba donijeti samo za dijete ili i za nas roditelje jer mi kao možemo kopirati osobnu ili kaj? ne kužim...da ne idem dva puta na MUP...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •