Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Fortune Roda se suprostavlja, žestoko, od kada je prijedlog ugledao svijetlo dana (dakle dok je odluka još bila samo prijedlog).
    Na žalost mnogi još uvijek ne razumiju protiv čega se to Roda, ili da kažem, ja osobno, bunim. Oni koji bi to trebali razumijeti, odnosno oni koji
    mogu donijeti neku promjenu i srušiti odluku, do sada su samo obećavali. U ovom trenutku vjerujem da će na obećanju i ostati.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa Vidi poruku
    Fortune Roda se suprostavlja, žestoko, od kada je prijedlog ugledao svijetlo dana (dakle dok je odluka još bila samo prijedlog).
    Na žalost mnogi još uvijek ne razumiju protiv čega se to Roda, ili da kažem, ja osobno, bunim. Oni koji bi to trebali razumijeti, odnosno oni koji
    mogu donijeti neku promjenu i srušiti odluku, do sada su samo obećavali. U ovom trenutku vjerujem da će na obećanju i ostati.
    Nisam kritizirala, samo sam komentirala. Čitala sam prethodne postove u kojima su neki odobravali poskupljenja, pa sam zapravo, na to reagirala.
    Kako sam u svom prethodnom postu napisala, definitivno nisam za ovakvo "pravedno rangiranje". Dakle, žestoko se suprotstavljam!!!

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neukusno je živjeti u hrvatskoj, ali većina nas nema baš izbora

e da...

kako je lako manipulirati ljudima

ovaj proračun nije imao nikakvu viziju, kako je rečeno bit će još manje novaca u toj kasi.
    no, nasuprot tome imali su prej****o dobru viziju kako smotat ljude, posložit ih po ladicama baciti malo bobica i nek se grizu, i to su uspješno napravili.
    a cilj im nije bila nikava socijalna pravda, i da taj cilj nema veze s našom djecom

sramotno, na žalost uopće ne iznenađuje... pitanje je samo koliko još...
    zapravo, mislim da sami sebe iznenađujemo koliko sranja možemo trpiti

rekao bi netko da smo jaaako tolerantan narod

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa Vidi poruku
    e da...

prej****o dobru viziju kako smotat ljude, posložit ih po ladicama baciti malo bobica i nek se grizu, i to su uspješno napravili.
    a cilj im nije bila nikava socijalna pravda, i da taj cilj nema veze s našom djecom

sramotno, na žalost uopće ne iznenađuje... pitanje je samo koliko još...
    zapravo, mislim da sami sebe iznenađujemo koliko sranja možemo trpiti

rekao bi netko da smo jaaako tolerantan narod
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •