Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, da opet ti karijeristi, koji zamisli tebi i tvoj djeci plaćaju vrtić, jer upravo oni plaćaju najveći prirez i plaćati će najvišu cijenu vrtića. I trebaš ih stvarno barem poštovati, ako već smatraš da imaš pravo živjeti na njihovoj grbači.
    X
    a zamisli neki imaju jedno dijete zato što iz zdravstvenih razloga ne mogu imati više...karijeristi jedni sram ih bilo
    Posljednje uređivanje od ivano2 : 14.04.2011. at 20:51

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    X
    a zamisli neki imaju jedno dijete zato što iz zdravstvenih razloga ne mogu imati više...karijeristi jedni sram ih bilo
    kao što rekoh, toliko gorčine na jednom mjestu da se sve krivo interpretira.
    žalosno, jer zbilja nisam rekla ništa osim da smatram da obitelji s brojnom djecom zaslužuju olakšice. ne zato jer su njihova djeca vrijednija - nego brojnija.
    i zaista, uz toliko ljudi koje znam u svojoj neposrednoj blizini koji prolaze patnje umjetne oplodnje kako bi postali roditelji, komentar kao što je ovakav gore mi je krajnje neukusan.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivala prvotno napisa Vidi poruku
    kao što rekoh, toliko gorčine na jednom mjestu da se sve krivo interpretira.
    žalosno, jer zbilja nisam rekla ništa osim da smatram da obitelji s brojnom djecom zaslužuju olakšice. ne zato jer su njihova djeca vrijednija - nego brojnija.
    ajmo nastavit s patetikom i vrijeđanjem
    pa reći - ako ne mogu financirati svu djecu i plaćati svima punu cijenu vrtića, nek zakopčaju hlače.
    pa je.emumaterisvepospisku, jel to nivo na kojem se treba buniti, ili je bandić poslao svoje male da mute kašu ovdje?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ajmo nastavit s patetikom i vrijeđanjem
    pa reći - ako ne mogu financirati svu djecu i plaćati svima punu cijenu vrtića, nek zakopčaju hlače.
    pa je.emumaterisvepospisku, jel to nivo na kojem se treba buniti, ili je bandić poslao svoje male da mute kašu ovdje?
    samo malo da provjerim jesam li na dobrom forumu...
    moram mužu reć da su rode rekle da zakopča hlače. bit će tužan, a taman nas krenulo...:D

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Točno...da država funkcionira kako treba na našoj razini BDP/pc nitko ne bi dobivao pomoć od države samo zato što ima xy djece nego zato što je ispod socijalnog minumuma....
    točno, i tada ne bi bilo pronatalitetne politike, uobičajene u svim razvijenim zemljama s neg pp.
    možda da nam skinu djecu kao poreznu olakšicu svima, jer fakat nije fer da meni priznaju kao olakšicu troje djece, nekima jedno a nekima nijedno. jer, kad već imam super plaću, zašto bi mi država vraćala više nego gore navedenima?
    mislim ljudi, alo? o čem vi to pričate?

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Odlican 5 sjedni! imas olaksicu, odlicnu placu i cemu onda i besplatni vrtic samo iz razloga broja djece? Ako i po imovinskom padas u kategoriju socijale ili cega vec onda sve 5. Over and out odoh spavat lahka vam noc svima ....

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

samo malo da provjerim jesam li na dobrom forumu...
    moram mužu reć da su rode rekle da zakopča hlače. bit će tužan, a taman nas krenulo...:D
    koje rode su ti to rekle?
    ja sam to napisala, a nisam član udruge. ali ako možeš za svako dijete plaćati 2000kn vrtića, brate tko ti brani da ih imaš koliko želiš

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    koje rode su ti to rekle?
    ja sam to napisala, a nisam član udruge. ali ako možeš za svako dijete plaćati 2000kn vrtića, brate tko ti brani da ih imaš koliko želiš
    ma daj pa sve prozbiljno shvaćaš - tko je spominjao udrugu i išta slično? ja u zafrkanciji sve koji sudjeluju na ovom forumu tako zovem.
    ispričavam se ako se netko našao uvrijeđen.
    ali mislim da nam Apricot malo svrbucka prst...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i kak to da još nitko nije spomenuo, sto mu gromova, da ću na njegovoj grbači dobivat 9000 kn od grada Zagreba tijekom 6g a imam dobra primanja. naime, i to bi se trebalo isplaćivati prema tome kakva su ti primanja, da svi budemo onda jednaki a ne da se ovak ja bogatim na grbači vas koji plaćate prirez gradu Zagrebu. valjda i djecu imam jer sam skužila kak je to dobar biznis u našoj državi.
    sad mi sinulo da bi mogla na Korčulu odseliti, onda ćemo bez brige moći otkopčavati šliceve

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i kak to da još nitko nije spomenuo, sto mu gromova, da ću na njegovoj grbači dobivat 9000 kn od grada Zagreba tijekom 6g a imam dobra primanja. naime, i to bi se trebalo isplaćivati prema tome kakva su ti primanja, da svi budemo onda jednaki a ne da se ovak ja bogatim na grbači vas koji plaćate prirez gradu Zagrebu. valjda i djecu imam jer sam skužila kak je to dobar biznis u našoj državi.
    sad mi sinulo da bi mogla na Korčulu odseliti, onda ćemo bez brige moći otkopčavati šliceve
    ajde malo ohladi i stani na loptu. ne moraš zakopčavati šlic, ali stavi ruke pod guzicu da ne pišeš više gluposti

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja se nisam zahuktala da bih se trebala hladiti, žao mi je ako vrijeđam svojim glupostima tvoj intelekt - preskači postove jer ću pisati ono što mislim.
    ja sam za pronatalitetnu politiku i olakšice, ovaj bandićev prijedlog je čista debilana i prođe li, plaćat ću 200kn vrtić za djecu i mislim da će velika većina ući u taj prosjek, brojčano ili dohodovno. neću ništa skrivati, mijenjati prebivališta, razvodit se i slično jer mi se do 1000kn plaćati čini pošteno obzirom na to da su mi djeca zbrinuta, nahranjena i u dobrim rukama. da plaćam i 2000kn, ne bih se prebacivala u privatne vrtiće jer imam sjajna iskustva sa dosadašnjim tetama u gradskim vrtićima i iznimno ih poštujem.
    oladi ti brate malo, ko da si u predinfarktnom stanju...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

iz istog razloga iz kojeg i imam tu poreznu olakšicu i novac od grada. jer imam troje ili više djece. i to se zove pronatalitetna politika i nema nigdje u razvijenim zemljama nikakve veze sa dohodovnim i imovinskim cenzusom baš kao ni rotkvice na placu. ja sve to Gradu i Državi vrlo pošteno plaćam, pa smatram da na to imam pravo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •