Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
vjerujem da je tebi fora baš što ona nije profesorica povijesti, da ti uopće ne bi bila fora da je žena prof. povijesti, kako teenagerski.
a genijalci se takvima rađaju, ne nastaju obrazovanjem.
i nije svako dijete mame na ovom forumu napredno kao što 90% mama ovdje voli reći i misliti.

i žalosno je što tako malo znaš o nikoli tesli, jednom od najvećih umova sa ovih prostora. i što toliko omalovažavaš formalno obrazovanje.
vjerojatno zato tako malo o tesli i leonardu i znaš, jer ti je bilo dosadno kad se učilo o njima...
zaključak: ne bi volila da mi hs dijete.
moram se osvrnuti na ovo, tvoji zakljucci me odusevljavaju sve vise i vise. ovo da mi je fora, da, imam 15 godina i brijem na alternativu, hahaha.

a sto je zalosno sto znam o tesli, ti sigurno znas puno vise i nisi guglala otkad je ove teme

da se ponovim, ne omalovazavam obrazovanje, nego skolovanje. nije cak ni da ga omalovazavam, nego isticem sto mi se kod njega ne svida. voljela bi da se dogode razne promjene unutar sistema, i da se nekima koji hoce omoguci i hs, ne vidim tu nikakav problem ni za koga.

i dalje smatram da se dijete moze super vrhunski obrazovati i van skole, cak stovise, da ce ne gubeci vrijeme na stvari koje mu nisu toliko bitne dodatno profitirati.