-
Osoblje foruma
ma tesla je sigurno radio ono sto ga je netko natjerao, pa je zato bio tako uspjesan pronalazac 
aj molim vas, nemojte pretjerivat. eno i pinky mi opet stavlja u usta nesto sto nisam rekla. ne znam zasto se ne cudim. moja je zrtva ogromna 
vrijeska, isla sam u skolu nikola demonja u miramarskoj. nije sigurno bila ni najbolja ni najgora. a ovaj doma koji radi predavanja nije profesor, on predaje nesto drugo, i vec po pripremama se vidi da ima postovanje prema svojim slusateljima, a kamoli sadrzajem predavanja i njegovom odnosu prema njima. da znam na kojem su faksu takvi profesori isla bi studirat makar me nis ne zanimalo 
ne zanosim se mislju da ce mom djetetu biti najzanimljivije/najbitnije ono sto je i meni, tak da ne kuzim ovaj argument cara domicijana. i ne znam koji put ovdje ponavljam da nije roditelj sam taj koji obrazuje dijete, jel ima jos netko da mu to nije sjelo, mogu napisati jos par puta pa stavit crvenu boju i boldati ako ce tako biti lakse.
ja kazem da ja za njih zelim kvalitetniju i bolje provedenu naobrazbu nego sto sam ja imala, a daleko sam i od glupe i od neobrazovane, ne kuzim stvarno vise o cemu mi tu pricamo
a vremena za takve korjenite probleme u skolstvu nemam, f. bi trebao ici u skolu za godinu ili dvije
isto ko sto nemam vremena mijenjati bolnicki sistem jer trebam roditi za 2 mjeseca a od mog zadnjeg poroda se nije bog zna sto promijenilo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma