Stranica 19 od 54 PrviPrvi ... 9171819202129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šumskica, nisam imala slična iskustva... samo želim reći da te je lijepo vijdeti na ovom topicu. Dobrodošla.
    Ali i bez sličnog iskustva, mislim da nemaš razloga za brigu.. koliko se sjećam nekih drugih postova.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

šumsko, moguće je. moguće je da ti se i maternica širi pa je pukla koja kapilara. te smeđe fleke po mudantama su mi noćna mora. i ja sam slično imala u 11.tt, dan nakon vaginalnog pregleda. i otišla sam ponovo na pregled, iako se dr ljutio da je bolje ne gledati se vaginalnim tako često.
    stalo je i nadam se da se nikad više neće ponoviti.
    on meni tada nije skužio zašto je došlo do krvaruckanja ( a ja sam sklona krvarenju, nakon punkcije bi krvarila po 3 dana, užas), ali preventivno mi je dao neke atb, jer nisam bila radila briseve prije postupka (prvi put da nisam) i preporuka više mirovanja, ležanje dok se ne smiri.
    svakako se javi dr, ali i leži na livoj strani.

ne moram ti niti napominjat da sam se i maloprije ustala i skinila gaćice da provjerim curi li neki bed ili samo imam pojačan iscjedak.
    trudnoća nakon mpo je sve samo ne opušteno iskustvo.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Moj prvi post ovdje...jako mi je lijepo pridružiti vam se
    Odmah krećem s pitanjem - na uzv pregledu mi je ginica rekla da imam pune jajnike nepopucanih folikula i cista na mjestima gdje su folikuli bili punktirani (spominjala je neku tekućinu u njima) i da to ništa ne smeta trudnoći, da će samo popucati i bit sve ok. Eh, pa jučer sam nakon utrića odspavala i kad sam se probudila, namjestila se nekako na trbuh, malko me štreclo - onako kao štipnulo i na dn. ulošku utrić pomiješan s nečim boje bijele kave. Ta jedna flekica. Preko noći još par minijaturnih kapljica iste boje (al ono 1,5 x 1,5 mm kapljica) a sada više ništa. Zanima me da li je moguće da je neka cista pukla, pa se sadržaj iscjedio ili da li da paničarim i odmah zovem ginicu?
    Je li itko imao slično iskustvo?
    ciste su ti u pravilu čistog sadržaja... moguće je da ti je to od pregleda...evo ja danas bila na brisevima pa mi je doc rekao da se ne čudim ako bude sukrvice malo

znam dosta cura kojima zna biti brljavljenja poslije pregleda... jer ti vjerojatno nije hematom..to bi ti vidjela... moguće samo da je kakva kapilarica pukla...ja bi se svejedno javila doktorici jer po meni nitko ne zna umiriti kao doktor

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kao što rekoh.. bila sam danas na pregledu...kaže doc da je 95% curkica kod nas budemo vidjeli jer je meni bilo svejedno... ja samo kao i sve ovdje želim roditi živo i zdravo dijete

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jesen82 curica kako divno i hvala ti na lijepim riječima.
    Reci mi Jesen, ja nisam radila briseve ni papu već dosta dugo (sve je prošli put bilo sterilno, pa moj MPO dr nije tražio nove)
    Ima li smisla sada tražit ginicu da ih napravimo? da li se uopće radi papa u ranoj trudnoći?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mene je moj poslao i na papu i na briseve u 12.tt
    imala sam neki strep b, pa opet bila na atb
    nakon toga ponavljala briseve i bili su ok

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen82 curica kako divno i hvala ti na lijepim riječima.
    Reci mi Jesen, ja nisam radila briseve ni papu već dosta dugo (sve je prošli put bilo sterilno, pa moj MPO dr nije tražio nove)
    Ima li smisla sada tražit ginicu da ih napravimo? da li se uopće radi papa u ranoj trudnoći?
    mene je sada poslao u 16tt kada sam se skinula s utrogestana... smatrao je da prije nema smisla jer utrići mogu malo dati lažnu sliku... kao što vidiš po Pinky iskustva su različita... stvarno bi bilo najbolje da vidiš sa doktorom jer ipak svatko od njih ima različito mišljenje što je najbolje... sretno draga

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage moje da vam se pohvalim, danas na uzv moje dvije mrvice imaju i rukice i nogice i kicmu i mokracni mjehur! dr kaze da su odlicne, nalazi su mi sve 5, ma sta da vam kazem, sreca do neba! jedna je 4,25 a druga 3,52 cm!
    pusa svima!
    sumskice, meni ce iduci put raditi papu, danas mi je punih 11 tjedana, a slijedeci pregled 17.06.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Makice koje predivne vijesti Bebe su prekrasne velike i neka samo nastave rasti a kako je samo tih 11 tjedana proletjelo...čini mi se da sam ti jučer čestitala na beti.
    Mislim da će samo meni moje čekanje na 12 tjedan biti sporo..odnosno, svakome čekanje do 12 tt prolazi sporo..a poslije mislim da je malo lakše....

Evo kod mene se sve povuklo, unormalilo i još se čuvam ali tako bih ispeglala par stvarčica..... još malo ću se strpit, ali ne znam do kada... zar je zaista rizično peglanje?

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Drage moje trudnjače. Baš mi vas je lijepo čitati. Nisam se već dugo javljala ali vas svakodnevno pratim
    Makice koje lijepe vijesti, baš mi je drago da sve dobro napreduje.

Mi smo danas napunili 9 tjedana, a za 3tj. idemo na uzv i pregled na SD gdje ću voditi trudnoću. Da li neka od vas kod dr. Habeka?
    Pošto nisam radila nikakve pretrage (krv, urin..) malo me to brine. Valjda će me uputiti što sve treba tada na pregledu.

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje da vam se pohvalim, danas na uzv moje dvije mrvice imaju i rukice i nogice i kicmu i mokracni mjehur! dr kaze da su odlicne, nalazi su mi sve 5, ma sta da vam kazem, sreca do neba! jedna je 4,25 a druga 3,52 cm!
    Makice, koje lijepe vijesti. Želim ti ugodan nastavak trudnoće.

Ja opet idem u ponedjeljak na pregled. Tada će mi biti točno 9tt...i nadam se da su moje mrvice lijepo narasle. Malo me hvata nervoza....

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Trudničice drage!
    Sve same lijepe vijesti! Bravo!!! Uživajte u ovom periodu, koliko možete, naravno...koliko vam strah dopušta! Hahaha! Evo mi sutra ulazimo u 16 tt, pa se malo lakše diše, lagano se opuštamo, jer smo do sada bili u sreći punoj nekih grčeva i opterečenja! Al valjda će biti bolje!
    Jesen82, kidam se od smijeha na tvoj post! Mi smo jučer bili na UZV (isto 19.05), a vjerovatno je isti i broj UZV (obe smo u 2 mj- IVF, pa smo tu negdje) i saznali da je 90-ak % curica! Baš slatko!
    Ali rekao nam je dr da nije za javnost, dok nije 100% siguran. Kad vam je termin?
    Kako je lijepo čitati ovakve stvari na Rodinom forumu!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Trudničice drage!
    Sve same lijepe vijesti! Bravo!!! Uživajte u ovom periodu, koliko možete, naravno...koliko vam strah dopušta! Hahaha! Evo mi sutra ulazimo u 16 tt, pa se malo lakše diše, lagano se opuštamo, jer smo do sada bili u sreći punoj nekih grčeva i opterečenja! Al valjda će biti bolje!
    Jesen82, kidam se od smijeha na tvoj post! Mi smo jučer bili na UZV (isto 19.05), a vjerovatno je isti i broj UZV (obe smo u 2 mj- IVF, pa smo tu negdje) i saznali da je 90-ak % curica! Baš slatko!
    Ali rekao nam je dr da nije za javnost, dok nije 100% siguran. Kad vam je termin?
    Kako je lijepo čitati ovakve stvari na Rodinom forumu!!
    ma meni i da pređe u dečka na slijedećem uzv svejedno

termin 9.11.2011

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Moglo bi se lako to dogodit! I meni je svejedno, al kad je rekao da je curka, baš mi je bilo nekako drago! A tata je oduševljen, ah! Mezimica, haha!
    Ma kako god, samo da bude sve u redu!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mpo trudnoća nakon svega... Nisam nikada mislila da ću pisati o toj temi!

I tako se ja jutros spremam za drugi uzv a kad ono, krenuo smeđi iscjedak. Sve sam to prošla nekoliko puta.
    Sad ću se počistiti (nadamo se bez kiretaže), doći k sebi i krenuti ispočetka.
    Dođem kod dr-a, on me stavi na uzv a kad ono, mojoj bebici kuca srce i velika je punih 4 mm!!!!
    Cure moje, pa ja sam stvarno TRUDNA!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Mpo trudnoća nakon svega... Nisam nikada mislila da ću pisati o toj temi!

I tako se ja jutros spremam za drugi uzv a kad ono, krenuo smeđi iscjedak. Sve sam to prošla nekoliko puta.
    Sad ću se počistiti (nadamo se bez kiretaže), doći k sebi i krenuti ispočetka.
    Dođem kod dr-a, on me stavi na uzv a kad ono, mojoj bebici kuca srce i velika je punih 4 mm!!!!
    Cure moje, pa ja sam stvarno TRUDNA!
    Bravo za malo srčeko i nemoj draga da te plaše ti smeđkasti iscjedci, bitno je da nema sviježe krvi.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mia Lilly placem od srece. Nemam rijeci da ti opisem kako se osjecam dok citam tvoj post. nadam se da cu i ja nekad u zivotu osjetiti takvu srecu koju ti sad osjecas

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mia Lilly tako mi je drago za tvoje kuckavo srčeko!!! Zaslužila si!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

MiaLilly ma čestitam, jako mi je drago za maleno srčeko

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mia lilly, cestitam od srca!!!!!!!
    sumskica, meni su odmah rekli da ne peglam i da ne prilazim stednjaku. od topline koja dolazi iz pegle i ide ti na trbuh se sire krvne zilice i to moze dovesti do spontanog. jednako i stajanje uz stednjak i kupanje vrucom vodom. znaci, odmah su me upozorili na sve moguce izvore topline i poslusala sam ih. tusiranje vise nije tako ugodno, pustim tek mlaku vodu, ali to su mi sve tako male zrtve za ono sto sto dobijem zauzvrat. eto, tako su meni otprilike objasnili. kasnije u trudnoci moci ces sve, dok bebe ojacaju!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Makice legendo, hvala ti od na objašnjenju. Čitala sam u jednoj knjizi za mlako tuširanje i držim se toga, što se tiče štednjaka evo ja kuham ali sam srećom niža od štednjaka, pa mi je stomak niže od izvora topline (eto bar jednom da mi moja "Nizina" pomogne u nečemu ) a umalo sam jučer krenula peglati...dobro da nisam, bit će OK i malo zgužvane majice Hvala ti još jednom

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Želim ovdje prijaviti trudnoću iz zamrznutih jajnih stanica , sutra ulazim u 12 tjedan trudnoće.Postupak sam radila u poliklinici Cito .Za sada je hvala Bogu sve uredu pa se nadam da će tako i ostati.
    Stalno Vas pratim ali rjetko pišem ,nadam se da ću od sada malo više pisati .Veliki pozdrav mojim curama .

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Adikica dobrodošla!
    I čestitam na uspijehu sa smrznutim js. biti će sve ok, samo polako.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bok svima i ja bih vam se pridružila. U 6 tjednu, prije par dana bila na uzv i kuca srce! Dr B. mi je preporučio da se javim u ambulantu za visoko rizičnu trudnoću na SD. Može li mi netko dati neke informacije o tome? Pozdrav svim curama!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Adikica, čestitam i ovdje!!!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

adikica i frenchgirl dobrodošle!!!!!!!! uživajte u prvim tjednima trudnoće......
    evo mene u 22tt polako se navikavam na povlašteni tretman u društvu i svakodnevnim komplimentima - baš je ljepo biti trudnica!!!

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cestitam n ovim trudnicama!!!!! sretno i skolski do kraja!!!!
    sumskica, kada ti je slijedeci uzv?
    vojvođanka, moj trbuh je vec toliki da se fakaaaaaaat vidi da sam trudna. inace se napusem kao balon od stimulacije, a sada se nisam niti ispuhala. isto komplimenti svaki dan, mrak mi je to.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    adikica i frenchgirl dobrodošle!!!!!!!! uživajte u prvim tjednima trudnoće......
    evo mene u 22tt polako se navikavam na povlašteni tretman u društvu i svakodnevnim komplimentima - baš je ljepo biti trudnica!!!
    dobrodošle cure!!

ajme vojvođanka a ja 30.!!
    a stomak mi je toliki (jer su duplići) da ljudi po ulici zastaju i pitaju me hoću li ja to rodit svaki čas a ja mrtvo hladno kažem - ma ne, imam još 2 mjeseca
    u petak mi je uzv, frka...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

adikica i frenchgirl dobrodošle
    Makice danas je bio 2. uzv i vidjeli smo dva i sada smo jako sretni da je sve prošlo baš ok. Ni meni se trbuh nakon stimulacije nije povukao, još sam napuhana kao balon, a dječica imaju 6 mm svaki dakle nije u njima stvar....
    Jučer me jedna starija teta (moja jako dobra prijateljica) zaustavila na cesti i kaže mi - Čuj jedva sam te prepoznala, imaš te velike sunčane naočale i ono..khm...malčice si se zaokružila... A ja nju pogledam ozarena od sreće i kažem "Jesam, udebljala sam se" i ono - cvatem... To samo T može od žene napraviti.

Pinky draga evo i mene u duplić-mamama, daj me uputi u literaturu, sve me zanima, a ti si već iskusna 30-o tjedna trudnica...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

šumsko,čestitam na dva srčeka...predivno!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kad ti je termin sumsko? da te upišem na našu listu
    tu smo
    http://forum.roda.hr/threads/62685-T...e...%29/page12

ja sam isfrikana 30tt trudnica
    brzo mi je ovo prošlo, sad me panika hvata...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šumskice, pa to je predivno! Bravo mala srčeka!
    Posljednje uređivanje od Mojca : 25.05.2011. at 20:50

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sumskice, cestitam na dva prekrasna srceka!!!!!! jupiiiiiiii!
    joooj, pinky, kada cu ja docekati 30t, aaaaaaaa! jesu tebi rekli da moras mirovati malo vise sada od 30-tog tjedna? joooj, jos malo i drzat ces svoje andele u rukama!!! cure, jel razmisljate o imenima? znam da nije tema za to, ali me zanima!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky nisu mi rekli kad mi je termin, računala sam si sama i ispalo je negdje 15-16/01/2012

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    sumskice, cestitam na dva prekrasna srceka!!!!!! jupiiiiiiii!
    joooj, pinky, kada cu ja docekati 30t, aaaaaaaa! jesu tebi rekli da moras mirovati malo vise sada od 30-tog tjedna? joooj, jos malo i drzat ces svoje andele u rukama!!! cure, jel razmisljate o imenima? znam da nije tema za to, ali me zanima!!!
    a nisu baš tim riječima da moram mirovati, ali ja sam sama to uvela. a ni ne mogu više ništa raditi, iskreno. preteško mi je iti skuhati ručak.
    da, još malo, panika me hvata. kraj 7. mjeseca se bliži, još 8. da izdržim i na konju sam.

moja se imena nikome ne sviđaju, šmrc
    ali baš me briga lol

šumsko, klikni na link u mom potpisu di piše beta, i ubaci datum zadnje menstruacije, po tome se svi vode, iako se zna kad nam je bila i punkcija i transfer.
    danas smo 30 plus nula, uplivavamo u 31.tt ajme.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

makice, javi nam se i na blizanačkom pdf-u (vidi link što sam dala šumskom)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky hvala ti, tako sam i ja računala datum, baš na toj stranici izašlo je 14.01.2012. da je 40+0 tjedana

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    moja se imena nikome ne sviđaju, šmrc
    ali baš me briga lol
    Zvuči mi poznato.

Cure, bole li vas stopala? Ja svako jutro doslovno šepam prvih par koraka. Dobila sam 7 kg, sutra počinje 20. tjedan... imate neku preporuku?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Zvuči mi poznato.

Cure, bole li vas stopala? Ja svako jutro doslovno šepam prvih par koraka. Dobila sam 7 kg, sutra počinje 20. tjedan... imate neku preporuku?
    Mojca mene bole i stopala i bedra ako ležim na ledjima, ako zaspem na ledjima poslije se jedva dignem. Kako ti spavas?

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

šumko ČESTITAM, ČESTITAM na dva srčeka
    ma koje spavanje na leđima?????, kod mene dolazi u obzir samo na bok i to gledam da zaspem na ljevoj strani
    noge, tj članci na nogama su mi počeli oticati s porastom temperature pa se mažem hladnim kremama za vene na biljnoj bazi ujutro i navečer i hodam bosa po stanu
    a sad jedna dr. tema
    cure jel ste se zapisale za trudničke tečajeve??? u Rijeci ih nema u 07. i 08.mj a meni je 09.mj malo prekasno - jedva sam se ugurala na onaj koji vode patronažne, u bolnički sam upala na vrijeme......ja ko prava štreberica
    e sad na KBC-u počinju 01.06. u 16:00 a kod patronažnih isto 01.06. u 17:30 sva sreća da su predavaone blizu pa stignem i komentiram ja to patronažnoj kao: mislila sam da ste usklađeniji..... a ona meni odgovara: mi smo dvije različite ustanove zašto bi se usklađivali!!!!!!!!!!!!!!! halo???? pa valjda zato što su vam interesi trudnica na prvom mjestu!? i nastavi mi dalje držati prodiku da mi je dovoljan samo jedan tečaj i bla, bla, bla......a ja se mislim: samo ti kokodači, neznaš što sam se ja svega naslušala prije ovog stomaka
    ima neka da ide na ova dva tečaja iz Rijeke da se skompamo?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vojvođanka a ja sam te na kavi mislila nagovorit da na ovaj kod patronažnih idemo zajeno, ali izgleda da sam malo zakasnila ...šmrc!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Klara, mogu spavati svakako, ali sam većinom na lijevom boku (kao i ranije)... mogu i na desnom, a mogu i na leđima (ali ne dugo )...
    Zapravo me bole samo jastučići na stopalima, onaj dio odmah do prstiju. Područje na koje je uz prste najjači pritisak, kad odignemo petu, stojimo na tome... valjda sam dobro objasnila.
    Ako nosim MBT obuću mi je lakše, pa sad hodam po kući u nazovi sandalama

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    ima neka da ide na ova dva tečaja iz Rijeke da se skompamo?
    Ja ne idem jer moram mirovati i jer mi je druga beba. Ni u prvoj trudnoći nisam isla zbog mirovanja, tako da ne znam kako tecajevi izgledaju. Vojvođanka javi kako je bilo ako budeš isla.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mojca mene ne boli tako. Nadam da je sve to prolazni simptom trudnoce.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Vojvođanka a ja sam te na kavi mislila nagovorit da na ovaj kod patronažnih idemo zajeno, ali izgleda da sam malo zakasnila ...šmrc!
    navodno su ih smjestili u manju dvoranu od 40 mjesta i da je sve popunjeno, ja sam urgirala na tri strane da me prime i ova koja je uspjela da me ugura kaže da sam 28 na listi ????? koje dezinformacije! tako da te možda i uspijem ugurati kad šarmiram patronažne na prvom satu
    u svakom slučaju dobićeš detaljan virtualni izvještaj

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

pinky, sada sam bas kliknula na tvoj link za izracun termina i meni je po toj tablici 08.12., a ne 16.12. kako mi je rekla dr? bit ce da je nesto smrdala... bila sam na blizanackom pdf, ali samo jednom, da pozdravim cure, nekako mi jos rano??? kao da se ne usudim, ma znas na sto mislim.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

moja nova preokupacija je dočekati prve pokrete... kakav je osjećaj... hoću li znati prepoznati dok baš ne pređu u udarce i tako....

ne moram reći da mi to sve stvara veliku nervozu....jer se još jednom pitam hoće li sve biti ok..i tako

a prošli tjedan na uzv je sve bilo ok...i doc mi je rekao da prije 20-og tt možda i neću osjetiti i da je to sve ok...sada smo u 17-om tjednu...tj 16+0 danas....

kakom ste vi to preživjele?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jesen82 ma osjetit ćeš sigurno, ne brini
    Makice i ja samo čitam na blizanačkom...još nam malo vremena treba da se ohrabrimo
    Mojca za noge bi si možda mogla kupit onu kadicu-masažer... MM i ja smo to gledali u nekom shopping centru dok smo još čekali betu i sad mi je ful žao što nismo kupili. Mene noge bole (VEĆ) a ruke mi trnu noću dok spavam. Znaju mi i kukovi protrnut nakon stavljanja utrića kad se legnem na leđa kao klada.
    Moj trbuh je nakon transfera bio ogroman, napuhnut i tvrd. Mislila sam da će malo splasnuti, ali šipak, i dalje imam trbuh kao da sam prešla 3. mjesec T, a tek sam na početku. Ginica mi kaže da nema povratka, neka se ne žalim sada jer si još ne mogu ni pojmit kakav će narasti do kraja godine...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šumskica, jutros sam se probudila s totalno natečenim prstima na nagama, strašno nešto, ko mladi krumpirići su bili... i kad sam se tuširala mi je došlo da ih "drmnem" malo hladnim tušem, pa sam to i napravila i sad je sve ok.
    Masažer je i dragi sinoć predložio... imamo ga negdje u kući, istina ne znam gdje je... ali je meni frka od tih vibracija po stopalima, ono refleksne zone, trudnoća i sl, pa sam odlučila raditi klasične mlake prema hladnom kupke sa solju i zamišljati more plavo Jadransko... koje tko zna hoću li vidjeti ove godine.

A što se tiče napuhnutog trbuha... mene je vrlo trudna poznanica srela dok sam bila u 16. tjednu i pitala jesam li u petom mjesecu. Hm.... Taj napuhnuti trbuh nam je svima vjerovatno i od Utrića... a što se tiče zglobova, računaj da se svi zglobovi "razlohaju" u trudnoći, pa nije čudno da bole... ja sam 15-20 min nakon Utrića imala menstrualne grčeve, svaki put kad bi ih stavila. I trnjenje ruku u snu... i to sam imala, pa je prošlo.
    Pokušaj malo podignuti noge na jastuk ili sl dok spavaš... možda bude bolje, pazi ako imaš jastuk s onim umjetnim materijalima, oni znaju dodatno zagrijavati, pa izazoveš kontra efekt.

Idem sad malo spavati, vrijeme je...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Idem sad malo spavati, vrijeme je...
    Hvala na savjetima Mojca

A ovo citiram uz slatki jer smo valjda sve jednako urihtane, utrić oko 7, oko 15 i oko 23 - pa spavanjac iza svakog :lol
    Evo i meni sada vrijeme za drijemanje....
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 27.05.2011. at 14:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •