šumko ČESTITAM, ČESTITAM na dva srčeka
ma koje spavanje na leđima?????, kod mene dolazi u obzir samo na bok i to gledam da zaspem na ljevoj strani
noge, tj članci na nogama su mi počeli oticati s porastom temperature pa se mažem hladnim kremama za vene na biljnoj bazi ujutro i navečer i hodam bosa po stanu
a sad jedna dr. tema
cure jel ste se zapisale za trudničke tečajeve??? u Rijeci ih nema u 07. i 08.mj a meni je 09.mj malo prekasno - jedva sam se ugurala na onaj koji vode patronažne, u bolnički sam upala na vrijeme......ja ko prava štreberica
e sad na KBC-u počinju 01.06. u 16:00 a kod patronažnih isto 01.06. u 17:30 sva sreća da su predavaone blizu pa stignem i komentiram ja to patronažnoj kao: mislila sam da ste usklađeniji..... a ona meni odgovara: mi smo dvije različite ustanove zašto bi se usklađivali!!!!!!!!!!!!!!! halo???? pa valjda zato što su vam interesi trudnica na prvom mjestu!? i nastavi mi dalje držati prodiku da mi je dovoljan samo jedan tečaj i bla, bla, bla......a ja se mislim: samo ti kokodači, neznaš što sam se ja svega naslušala prije ovog stomaka
ima neka da ide na ova dva tečaja iz Rijeke da se skompamo?