Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šumskica, jutros sam se probudila s totalno natečenim prstima na nagama, strašno nešto, ko mladi krumpirići su bili... i kad sam se tuširala mi je došlo da ih "drmnem" malo hladnim tušem, pa sam to i napravila i sad je sve ok.
    Masažer je i dragi sinoć predložio... imamo ga negdje u kući, istina ne znam gdje je... ali je meni frka od tih vibracija po stopalima, ono refleksne zone, trudnoća i sl, pa sam odlučila raditi klasične mlake prema hladnom kupke sa solju i zamišljati more plavo Jadransko... koje tko zna hoću li vidjeti ove godine.

A što se tiče napuhnutog trbuha... mene je vrlo trudna poznanica srela dok sam bila u 16. tjednu i pitala jesam li u petom mjesecu. Hm.... Taj napuhnuti trbuh nam je svima vjerovatno i od Utrića... a što se tiče zglobova, računaj da se svi zglobovi "razlohaju" u trudnoći, pa nije čudno da bole... ja sam 15-20 min nakon Utrića imala menstrualne grčeve, svaki put kad bi ih stavila. I trnjenje ruku u snu... i to sam imala, pa je prošlo.
    Pokušaj malo podignuti noge na jastuk ili sl dok spavaš... možda bude bolje, pazi ako imaš jastuk s onim umjetnim materijalima, oni znaju dodatno zagrijavati, pa izazoveš kontra efekt.

Idem sad malo spavati, vrijeme je...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Idem sad malo spavati, vrijeme je...
    Hvala na savjetima Mojca

A ovo citiram uz slatki jer smo valjda sve jednako urihtane, utrić oko 7, oko 15 i oko 23 - pa spavanjac iza svakog :lol
    Evo i meni sada vrijeme za drijemanje....
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 27.05.2011. at 14:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •