Stranica 37 od 65 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 3229

Tema: inseminacija

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, evo mene nakon nekog vremena. Uspjela sam ovulirati, doduše tek 20-ti dan kad se vec činilo da nista od svega, ali ipak...Inseminirana sam i sad čekanje 15 dana hoće li ili ne doći menstr. Jeste li dobivale utriće nakon inseminacije? Meni ništa nisu dali.
    Ja sam 15-og bila na inseminaciji i nemogu više izdržat a da si ne kupim test za trudnoću!!!! Još uvijek pijem utriće...A ti?

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

..pa jel to nije mal rano...danas ti je 9 dan od AIH-a...meni crticu pokazalo na 12 dan..i to neku jadnu bljedunjavu..da sam imala test iz ljekarne...vjerojatno mi nebi ni pokazalo....

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tina2701 prvotno napisa Vidi poruku
    ..pa jel to nije mal rano...danas ti je 9 dan od AIH-a...meni crticu pokazalo na 12 dan..i to neku jadnu bljedunjavu..da sam imala test iz ljekarne...vjerojatno mi nebi ni pokazalo....
    Meni je negativan test pokazalo na kraj 13. Dana - umjesto ujutro radila sam test oko ponoc Pokazao je pogresno stanje, hvala Bogu. Prerano ti je raditi test ako mene pitas.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala Vam žene na savjetu, znam da je prerano ali sam nestrpljiva!! Pričekat ću do srijede pa idem vadit krv...

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

To svakako test no no! Znam da si nestrpljiva i ja sam bila pa sedam dana sam prestala s utricima i folacinom bez veze jer nisam mogla pricekat jos par sati a jos gluplje ni krv nisam vadila :/ tek nakon sto mi M nije dosla u sljedecih 5/6 dana na dr.-ov savjet sam napravila test koji je bio pozitivan

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo ja sam danas obavila 2. aih, sad čekamo betu 11.07.
    kika pričekaj srijedu

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj artisan prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja sam danas obavila 2. aih, sad čekamo betu 11.07.kika pričekaj srijedu
    Sretno! Vibrice da popravimo postotak uspjesnosti AIH

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo ja sam danas obavila 2. aih, sad čekamo betu 11.07.
    kika pričekaj srijedu
    Čekam srijedu... Želim ti veeeeellllikkkuuu betu 11-og!!!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nea0902 prvotno napisa Vidi poruku
    To svakako test no no! Znam da si nestrpljiva i ja sam bila pa sedam dana sam prestala s utricima i folacinom bez veze jer nisam mogla pricekat jos par sati a jos gluplje ni krv nisam vadila :/ tek nakon sto mi M nije dosla u sljedecih 5/6 dana na dr.-ov savjet sam napravila test koji je bio pozitivan
    Nadam se da će mi se čekanje isplatiti... Hvala ti na pozitivnom iskustvu!!!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Da li se u Os bolnici radi inseminacija? Koliko dugo se čeka na to kada se prvi puta obrati liječniku? Da li uvažavaju nalaze od mog doktora ili se sve mora ponovno vaditi?

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da će mi se čekanje isplatiti... Hvala ti na pozitivnom iskustvu!!!
    Mora

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj maja4 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li se u Os bolnici radi inseminacija? Koliko dugo se čeka na to kada se prvi puta obrati liječniku? Da li uvažavaju nalaze od mog doktora ili se sve mora ponovno vaditi?
    ..radi..ja sam bila prije 3 mj....uvažavaju ti se svi nalazi ako nisu stari...

..zavisi koji je tvoj problem...nekad se ide s jednim-dva ciljana odnosa pa onda aih....al ja nisam...ja sam odmah išla na aih čim sam prikupila sve papire...al znam žene koje su jedan mjesec došle na dogovor...a drugi već bile u postupku...u osijeku nije aih problem...nego IVF (čekanje lijekova godinu dana)

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

javljam vam se žene sa vješću da sam danas ujutro radila test koji je naravno negativan, mogla sam si i misliti pošto me sise bole i leđa me rasturaju. Sad očito čekam mengu pa ispočetka, bilo bi to preveliko čudo da sam uspjela od prve...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    kitty, a zašto ti nije dao 3x1?? ja prvi put na 2x1 sam isto koma reagirala, imala sam folikul (valjda) i AIH tek 21 dan, i doktor kaže da na taj postupak ne računa kao da je bio. i poslije mi je dao 3x1 i imala sam 1. al opet samo jedan.
    zahvaljujući mom soc. ginekologu koji očito nema pojma još čekam mengu. dao mi je za izazivanje m utriće 5 dana 2x2. bilo mi je glupo zvati Alebića da ga pitam dal je to ok, a onda je i forum krepao tak da sam stavljala 5 dana i sad je već prošlo 10 dana i menge još nema. zvala sam A i on kaže da je to prekratka terapija da je trebalo 10 dana!!
    Mislite da su te kasne ovulacije niš koristi? i ja sam inseminirana tek 20-ti dan, ali ipak se nadam. Ionako su mi ovulacije tako rijetke da se moze zbrojiti na prste koliko sam puta ovulirala u svojih 35 god zivota pa mi je svaka jedna velika nada mada znam da su inseminacije slabo uspješne.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ma meni nisu ni dali utriće, ni ništa. ne znam je li dr. zaboravio ili što je bilo...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kaja, i ja sam se nadala uvijek, najviše da će mi odma prva uspijeti i nisam znala nit slutila da se ta inseminacija radila reda radi!! barem je takav bio komentar doktora, da tu prvu ne računamo. neznam ti šta reči, osim da se barem ja, previše nadam uspjehu a onda slijedi veliko razočaranje. a kad pogledam koje su mi šanse s inseminacijom

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

javljam vam se žene sa vješću da sam danas ujutro radila test koji je naravno negativan, mogla sam si i misliti pošto me sise bole i leđa me rasturaju. Sad očito čekam mengu pa ispočetka, bilo bi to preveliko čudo da sam uspjela od prve...
    I ja imam neke slične simptome samo laganije, ali mislim da jos 7 dana ne bih trebala dobiti ako se računa da menga dolazi 14 dana nakon O. Makar kažu da su simptomi dolaska menge i rane trudnoće jako slični i dok se ne testiras ne možes znati. Ja se nadam da cu uspjeti izdržati da se ne testiram do sljedeceg vikenda. Pokušavam ne razmišljati o tome, ali mi nekako ne ide... Stalno osluškujem tijelo, ali ne mogu nista zaključiti

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Kaja, i ja sam se nadala uvijek, najviše da će mi odma prva uspijeti i nisam znala nit slutila da se ta inseminacija radila reda radi!! barem je takav bio komentar doktora, da tu prvu ne računamo. neznam ti šta reči, osim da se barem ja, previše nadam uspjehu a onda slijedi veliko razočaranje. a kad pogledam koje su mi šanse s inseminacijom
    A da, nitko jos na ovom forumu nije objavio da je trudan s inseminacijom mada sam čula za nekoliko njih kojima je i tako uspjelo. pa valjda ne bi ni radili da bas nikom ne uspije. Samo sto je toliko rijetko da ne ulijeva optimizam. Hoćeš li brzo naIVF ili dr. predlaže jos AIH-ova?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nadam se da je ovo zadnja inseminacija!!!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ima H20 prvu curicu je dobila inseminacija

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kaja ne čitaš dobro i ja sam ostala trudna s AIH čak sam stranicu dvije ispres napisala moje iskustvo. AIH je najmanje uspjesna MPO metoda ali ima cura koje ostaju trudne.Zelim od srca to o svima vama!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Meni je negativan test pokazalo na kraj 13. Dana - umjesto ujutro radila sam test oko ponoc Pokazao je pogresno stanje, hvala Bogu. Prerano ti je raditi test ako mene pitas.
    Jesi li imala kakve simptome? Jel moguće da je i meni test pokazao krivo?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Kaja ne čitaš dobro i ja sam ostala trudna s AIH čak sam stranicu dvije ispres napisala moje iskustvo. AIH je najmanje uspjesna MPO metoda ali ima cura koje ostaju trudne.Zelim od srca to o svima vama!
    Joj, morat ću opet u prvi razred Pročitala sam, da sjećam se. blago tebi! čitam da si imala čak 4 folikula. zar ih toliko treba da bi se nesto dogodilo?! ja imam jedan jedini i taj se pojavio tek 21. dan!A dobro. izdržat cu još 10-ak dana pa cu se testirati

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja NIKAKVE simptome imala nisam. Pms kompletan, cak caffetinnpopila jer nisam imala pri ruci nista a rasrurali me jajnici :/ apsolutno sam mislila da "bacam" novac na jos jedan negativan test, a kad ono!!! Dal si vadila betu?Kaja ma ja procitam po sto puta pa opet nesto zabrljam ne, ne treba ti 4 folikula - dosta jedan. Kad ih je vise vece su sanse da se jedan od 4 oplodi nego jedan od jedan, ali nema tu pravila.Ja sam stvarno slaba sa znanjem o MPO ali vam mogu reci moja iskustva s tim. Od srca vam zelim bebulince sto prije

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja NIKAKVE simptome imala nisam. Pms kompletan, cak caffetinnpopila jer nisam imala pri ruci nista a rasrurali me jajnici :/ apsolutno sam mislila da "bacam" novac na jos jedan negativan test, a kad ono!!! Dal si vadila betu?Kaja ma ja procitam po sto puta pa opet nesto zabrljam ne, ne treba ti 4 folikula - dosta jedan. Kad ih je vise vece su sanse da se jedan od 4 oplodi nego jedan od jedan, ali nema tu pravila.Ja sam stvarno slaba sa znanjem o MPO ali vam mogu reci moja iskustva s tim. Od srca vam zelim bebulince sto prije
    Sutra ujutro idem vadit betu... Koliko trebam čekati nalaz? Mene bole sise, i u leđima,i stalno moram na wc! Jel možda od utrića?

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni je bio gotov za dvi ili tri ure i to ti je najbitniji pokazatelj Mene su (.)(.) bolile takodjer ali me i inace u pms-u bole. A i non stop sam trcala piskiti al sam citala da moze biti od utrica. Sutra nije daleko, vibram da beta bude lijepa

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mislite da su te kasne ovulacije niš koristi? i ja sam inseminirana tek 20-ti dan, ali ipak se nadam. Ionako su mi ovulacije tako rijetke da se moze zbrojiti na prste koliko sam puta ovulirala u svojih 35 god zivota pa mi je svaka jedna velika nada mada znam da su inseminacije slabo uspješne.
    koliko sam ja shvatila, nije problem u kasnoj ovulaciji nego u endometriju u kasnijoj fazi ciklusa koji postane lošiji za implantaciju. ali ne mora to ništa značiti, ja sam pitala dr-a za to i on kaže da je bilo trudnoća i sa inseminacijom čak 30.dc.

btw, ja sam danas opet bila na folikulometriji, aih je službeno otkazan jer se niti jedan folikul nije razvio a danas mi je već 30.dc tako da smo sad na odmaranju do jeseni

svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Meni je bio gotov za dvi ili tri ure i to ti je najbitniji pokazatelj Mene su (.)(.) bolile takodjer ali me i inace u pms-u bole. A i non stop sam trcala piskiti al sam citala da moze biti od utrica. Sutra nije daleko, vibram da beta bude lijepa
    Hvala ti, nadam se čudu!

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure gdje se u zagrebu vadi beta na uputnicu? u transfuziji (petrova 3) ili petrova baš bolnica?
    kika držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    Posljednje uređivanje od artisan : 27.06.2011. at 21:13

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala ti, nadam se čudu!
    Vibre za sutrašnje čudo!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure gdje se u zagrebu vadi beta na uputnicu? u transfuziji (petrova 3) ili petrova baš bolnica?
    kika držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    Ne Petrova 3, to je Zavod za transfuziju. Baš u bolnici, Petrova 13, samo što ti je labos u zgradi iza bolnice.

kika222, sretno sutra!

kitty, jako mi je žao. Napuni baterije sad i onda na jesen u novu borbu!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kitty, zašto do jeseni pauza??

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Kitty, zašto do jeseni pauza??
    zato što ja idem na godišnji u 7. mjesecu a dr u 8. tako da ne mogu prije a i 9. mjesec mi nekako bolje odgovara i zbog nekih drugih stvari. kakva je kod tebe situacija, kad ideš na folikulometriju?

kika222 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A da, nitko jos na ovom forumu nije objavio da je trudan s inseminacijom mada sam čula za nekoliko njih kojima je i tako uspjelo. pa valjda ne bi ni radili da bas nikom ne uspije. Samo sto je toliko rijetko da ne ulijeva optimizam. Hoćeš li brzo naIVF ili dr. predlaže jos AIH-ova?
    moja druga trudnoća je ostvarena inseminacijom...uspijelo od prve (pol. Vili), valjda zato jer se nisam ništa nadala...išli smo zbog sekundarne idiopatske neplodnosti...bebe sam izgubila u 30 tt zbog nekih drugih problema...
    ali eto samo da vam dignem moral i pošaljem da ne gubite nadu i ne odustajete!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kitty, hoćeš li još na inseminaciju ili??
    meni je u petak 8dc. pa idemo pogledat dal se šta događa.

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo da i ovdje pitam :

Meni je danas 14 dana od drugog AIH-a, nije mi se išlo vaditi betu pa sam popiškila test i ispao je pozitivan ( Gravignost). Doduše, druga crtica je bila svjetilija al piše da i to znači trudnoću. Idem ujutro vaditi betu, ne usudim se nadati dok ne vidim nalaz bete.
    Zanima me što dalje i koliko visoka beta znači trudnoću uopće? Znam samo da moram prijaviti sestrama nalaz bete.

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

vanchriban super za testić
    evo vibrica za betu sutra pa ćemo ti sutra čestitati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vanchriban

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ej žene moje drage, kao što sam i očekivala beta je skoro pa 0, tj. 1.2 pa sad opet ispočetka... Šaljem puse svima i držte se! Vanchriban tebi čestitam na tvojoj trudnoći!!!! Imat ćeš jednu lijepu bebicu!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

varchiban, šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i pomalo poskakujem
    kika222 drži se i u nove pobjede!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bravo vachiban! ja taman počela plakati da je malo trudnih putem insem. kad ono lijepe vijesti. čestitam

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    moja druga trudnoća je ostvarena inseminacijom...uspijelo od prve (pol. Vili), valjda zato jer se nisam ništa nadala...išli smo zbog sekundarne idiopatske neplodnosti...bebe sam izgubila u 30 tt zbog nekih drugih problema...
    ali eto samo da vam dignem moral i pošaljem da ne gubite nadu i ne odustajete!!
    Hvala! valjda cemo i mi ostali jednom dozivjeti taj scenarij!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da i ovdje pitam :

Meni je danas 14 dana od drugog AIH-a, nije mi se išlo vaditi betu pa sam popiškila test i ispao je pozitivan ( Gravignost). Doduše, druga crtica je bila svjetilija al piše da i to znači trudnoću. Idem ujutro vaditi betu, ne usudim se nadati dok ne vidim nalaz bete.
    Zanima me što dalje i koliko visoka beta znači trudnoću uopće? Znam samo da moram prijaviti sestrama nalaz bete.
    Vanchriban, čestitam na plusiću! Što se tiče bete, ono što ti treba je troznamenkasta, to bi bilo najbolje. Nakon što javiš rezultat, vjerojatno će ti reći da ponavljaš betu za dva dana, kad bi se ona trebala udvostučiti. Sretno!

kika222, žao mi je

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Da malo popravimo statistiku ovdje

Evo me s nalazom: beta je 335

Odmah sam se javila sestri Ireni na odjel, rekla je nek za sedam dana ponovim betu, nastavim s utrićima vaginalno i folacinom. Također da ne dižem ništa teško i ne naprežem trbušne mišiće.

Tako da vi sve koje idete na inseminacije, ne gubite nadu!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
    Da malo popravimo statistiku ovdje

Evo me s nalazom: beta je 335

Odmah sam se javila sestri Ireni na odjel, rekla je nek za sedam dana ponovim betu, nastavim s utrićima vaginalno i folacinom. Također da ne dižem ništa teško i ne naprežem trbušne mišiće.

Tako da vi sve koje idete na inseminacije, ne gubite nadu!
    Bas lijepe vijesti! Čestitam!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vanchriban, pa to je genijalno , čestitam i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta pravilno naraste!

Barbarellaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Vanchriban čestitam!
    meni je AIH bio 21.6. i sad sam već luda od čekanja!
    što je najbolje prije AIH-a sam si rekla da si neću radit pritisak i neću gledat datume ali dani se vukuuu

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tooooooooooooooooooooooooo vanchriban , bravo, čestitam na prekrasnoj vijesti

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

čestitam!

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala cure!

Barbarella meni je prvi AIH bio toliko stresan da je to bilo strašno. Nisam znala ni što ni kako i ta dva tjedna sam provela u totalnom grču, psihotičnim napadima na frižider da bi rezultat bio negativan. Baš me poklopilo.
    Ovaj put su me zatekli jer je prva folikulometrija na 11 dc pokazala da je folikul zreo i nije bilo vremena ni za štopericu ni išta drugo. Popiškila sam lh trakicu i došla idući dan u pauzi s posla na postupak. Poslije više nisam uopće obraćala pažnju, djelomično i zato što je naputak bio poseksati se još jednom taj dan a mi smo bili preumorni pa sam valjda automatski označila to kao neuspjeh
    Nemoj previše razbijati glavu, meni je to odmoglo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •