Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj lore prvotno napisa Vidi poruku
    da ali taj isti je vec u startu na taj novac platio prirez od kojega se medjuostalom i financiraju vrtici..drugo, otkud znas sto taj koji ima 20 000 kn placa- mozda ima bolesnu mamu pa kupuje skupe lijekove, placa kredit za stan koji je kupio po cijeni od prije 2 godine koja je onda bila puno visa, mozda je uzeo taj kredit u CHF pa placa jos par tisuca kuna vise na razliku, mozda ima kredit za obrazovanje..a osobe koje mozda ima jednaka primanja od 8000 kn kao ti i tvoj muz mozda imaju nasljedjen stan u Zagrebu u centru grada, auto koji su im kupili roditelji i jos im mjesecno pomazu novcano..i onda jos kao slag na torti se usred krize uzima proslogodisnji prosjek koji ne korespondira mozda sa sadasnjim stanjem..ti gledas prema svom primanju a ne generalno..a ono sto je sigurno je da je odluka sve samo ne dobro promisljena i "socijalna mjera"..kako odrediti koja su cija mjesecna primanja prije eventualnog funkcioniranja OIB-a?

a i iskreno ne mislim da je realno placati 2000 kn za uslugu gdje je 1 teta na 30-ero djece ili 2 ako uzmemo u obzir obje smjene..a pritom roditelji donose pelene, vlazne maramice, wc papir, obicne maramice i tko zna sto jos sve ne..a bome nije ni realno da to kosta 200 kn...treba imati mjeru i manje vise objektivno procijeniti uslugu..jos samo fali da pocnemo i hranu placati po drukcijim cijenama pa cu moliti svako jutro baku u penziji da mi kupuje kruh i mlijeko...moram priznati da zg holding moze doktorirati na temi "kako pospjesiti sivu ekonomiju u hrvata"
    a odkud ti znaš da ja sa svojih 8000 kn, nemoram pomoći svom tati koji živi od 2000 kn mirovine, bolujem od raka i pijem isto tako skupe ljekove za održavanje imuniteta da bi mogla raditi i zaraditi plaću. platiti porez prirez i zdrastveno, platiti vrtić....
    pa ako ti uvjetu u GV NE ODGOVARAJU ODI U PRIVATNI PA ZA TE PARE TRAŽI ŠTO TI PRIPADA.

i ako nisi dobro pročitala ponavljam
    meni je u cijeloj ovoj zavrzlai nepravedno i nepošteno to, što je situacija takva da ljudi koji su prošle godine radili imali dobre plaće ove su godine na cesti bez primanja, traže posao, vuku kraj s krajem, a plaćat će vrtić moraju na osnovu prošle godine, što sam ja eto do prije mjesec dana imala 20 % veću plaću, da "bogati" moraju plaćati punu ekonomsku cijenu vrtića...to su nepravde
    Posljednje uređivanje od kata.klik : 04.07.2011. at 10:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •