Zamalo vjenčani - Jane Costello... pitko i zabavno.. teški chick lit, ali to mi taako paše kroz ove vrućine![]()
Zamalo vjenčani - Jane Costello... pitko i zabavno.. teški chick lit, ali to mi taako paše kroz ove vrućine![]()
Posljednje uređivanje od jadranka605 : 04.07.2011. at 14:18
Same here
Uz to, 'Moja najdraža supruga' od Tonyja Parsonsa, iako me ova njegova nije baš toliko oduševila (inače ga stvarno volim)
'Gonič zmajeva' Khaleda Hosseinija - vjerojatno već spominjan, very nice iako sam dugo bila skeptična
Old but good, chick lit - 'Babyville' Jane Green
'Posudi mi smajl' Nore Verde, pompozno najavljen prvi hrvatski lezbijski roman, nimalo impresionirana
I upravo krenuh na 'Muškarčinu na kauču' Dana Jonesa (odgovor na 'Dežurnu kučku' koja mi je mrak) - vidjet ćemo...
Jonathan Franzen - Sloboda... konačno da i u moje ruke upadne ova knjiga... nadam se da će ispuniti očekivanja![]()
Elizabeth Gilbert - Sudbonosno "da" (nastavak Jedi,moli,voli)
ajme svaka čast... nadam se da će ti do kraja biti dobra... valjda jednostavno triba sjesti, a meni, eto, nije
Zato sam brzinski pročitala Antu Tomića - Ljubav, strija, voda & telefon... zabavno i humoristično...
Gospodar prstenova prikazan u nedjelju podsjetio me da nisam pričitala Hobita, pa će to biti sljedeće štivo![]()
"Baba Jaga" Dubravka Ugrešić.zanimljivo štivo o majci i kćeri