Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Zamalo vjenčani - Jane Costello... pitko i zabavno.. teški chick lit, ali to mi taako paše kroz ove vrućine
    Posljednje uređivanje od jadranka605 : 04.07.2011. at 14:18

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj jadranka605 prvotno napisa Vidi poruku
    Zamalo vjenčani - Jane Costello... pitko i zabavno.. teški chick lit, ali to mi taako paše kroz ove vrućine
    Same here

Uz to, 'Moja najdraža supruga' od Tonyja Parsonsa, iako me ova njegova nije baš toliko oduševila (inače ga stvarno volim)
    'Gonič zmajeva' Khaleda Hosseinija - vjerojatno već spominjan, very nice iako sam dugo bila skeptična
    Old but good, chick lit - 'Babyville' Jane Green
    'Posudi mi smajl' Nore Verde, pompozno najavljen prvi hrvatski lezbijski roman, nimalo impresionirana
    I upravo krenuh na 'Muškarčinu na kauču' Dana Jonesa (odgovor na 'Dežurnu kučku' koja mi je mrak ) - vidjet ćemo...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jonathan Franzen - Sloboda... konačno da i u moje ruke upadne ova knjiga... nadam se da će ispuniti očekivanja

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Elizabeth Gilbert - Sudbonosno "da" (nastavak Jedi,moli,voli)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jonathan Franzen - Sloboda... konačno da i u moje ruke upadne ova knjiga... nadam se da će ispuniti očekivanja
    nije ispunila očekivanja... jednostavno mi nije sjela.. nema odmora, 7 poglavlja u knjizi od 500 stranica, a sve se moglo lagano smjestiti u 250... naširoko i nadugo... ne mogu je uopće pročitati do kraja... ništa spektakularno nisam našla u njoj... baš me razočarala...

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nije ispunila očekivanja... jednostavno mi nije sjela.. nema odmora, 7 poglavlja u knjizi od 500 stranica, a sve se moglo lagano smjestiti u 250... naširoko i nadugo... ne mogu je uopće pročitati do kraja... ništa spektakularno nisam našla u njoj... baš me razočarala...

Vidiš ako nam se dojmovi razlikuju. Ja sam stigla negdje do polovice i knjiga mi se jako svidjela za sad.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš ako nam se dojmovi razlikuju. Ja sam stigla negdje do polovice i knjiga mi se jako svidjela za sad.
    ajme svaka čast... nadam se da će ti do kraja biti dobra... valjda jednostavno triba sjesti, a meni, eto, nije
    Zato sam brzinski pročitala Antu Tomića - Ljubav, strija, voda & telefon... zabavno i humoristično...
    Gospodar prstenova prikazan u nedjelju podsjetio me da nisam pričitala Hobita, pa će to biti sljedeće štivo

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

"Baba Jaga" Dubravka Ugrešić.zanimljivo štivo o majci i kćeri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •