Citiraj varaždinka1 prvotno napisa Vidi poruku
Ja samo kažem kaj mi je doktor rekao, jer nisam stručnjak, ali sam mu vjerovala i isplatilo se. Vidite da ima dobrih rezultata i u Hr a vi kažete da tu nitko ne zna operirati. To nije u redu. Kad sve dobro prođe nitko se tu neće javiti, a operira se 200 djece godišnje kod nas i onda sad ispada da u ovih par godina se tu javilo 20-30 ljudi s problemom pa da nitko ne zna radit svoj posao. To ne prihvaćam i niste korektni. Žao mi je što vam se to dogodilo, ali nemate pravo govoriti to kaj pričate nikako. Kod vas su pogrješili isto kao i na onim slikama koje ste pokazali (sumnjam da su to sve pacijenti iz Hr koje je onda taj doktor "spasio"), ali nisu svi tu loši. To ne vjerujem kakve god slike pokažete. Znam da ima komplikacija, imala je jedna familija koju sam upoznala, popustio im je šav pa se rupica malo pomaknula ali su to popravili u drugoj operaciji i sad su odlično. Nas je dr upozori da se to događa i išli smo u operaciju računajuć da ćemo mi biti jedni od tih sa komplikacijama pa smo se samo razveselili kad je sve prošlo ok. Taj profesor iz Amerike koji je smislio operaciju koju su nama napravili isto ima oko 10 posto neuspjeha, a on je navodno najveći autoritet za hipospadiju na svijetu. Bolje bi bilo da se ljudi kod njega idu operirati ako već misle da tu ne valja, vjeojratno je i jeftiniji nego Bg ekipa. Nije fer da ljudima tako govorite da tu nitko ne valja jer ja mislim da su naši doktori odlični i da rade težak posao koji nitko od nas tu ne radi i to ne može znati. Ima i loših sigurno, ali generalizirate bez veze. Znam da ti vrijedi da svatko može napisati kaj hoće ali i to bi trebalo ograničiti...
Tu majke paničare, a vi ih još više plašite, to nije u redu.
Molim vas mi nemojte stavljat riječi u usta. Nisam nigdje rekao da su ljudi na onim slikama hrvatski pacijenti(iako sam ja bio sličan slučaj kao neki na tim fotografijama i ne vjerujem da sam jedini) i kad sam pričao o nestručnosti naših liječnika onda sam pričao isključivo o hypospadiji.
Također mislim da bi trebali razlikovati komplikacije i one fotografije. Kada nekome pukne šav to je komplikacija. Kada nekome penis završi kao na onim slikama to je onda neznanje, nestručnost i neprofesionalan rad. To nije ni pogreška ni komplikacija. Još pogotovo nakon što me 3-4 puta operira i ne napravi apsultno ništa nego zapravo unazadi, dakle po broju operacija imao je prilike(klaićeva). A drugi doktor na rebru me odbio operirat. Mislim da ima puno više komplikacija nego što vi ili vaš doktor tvrdi. Ove brojke o 20-30 neuspjeha su bez uvrede čisto manipulacija brojkama. Tikin sin, sin buba mare i moj slučaj(ispričavam se ako sam nekoga zaboravio) koliko mi se čini doktori to nisu navodili kao neuspjeh iako očito jesu.
Također koliko primjećujem još se nije javio netko tko je bio nezadovoljan s operacijom prof. Perovića i dr. Đinovića, ali se konstanto žele izjednačiti njihovi uspjesi sa uspjesima ovdje.
Za vašeg doktora ja nisam nikad čuo i onoliko koliko znam on možda i zna operirat.
Ali kakav vi zaključak želite da ja izvučem na temelju iskustva iz Zagreba ? Da oni to znaju operirat u 80% slučajeva, ali nekada im se dogodi pogreška gdje penis završi potpuno suprotno od onog što se očekuje i kako bi trebalo biti, pa u ostale 3 operacije to svejedno ne uspiju na bolje popravit, ali u ostalih 200 operacija godišnje to ispadne točno kako treba ?
Svakako ne mislim da se to zna u Zagrebu operirat, s obzirom da se u 2 najveće bolnice, rebro i klaićeva radi to kriminalno loše i barem o te 2 bolnice neću prestat pričat jer se ljude na to treba upozorit.