Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
Molim vas mi nemojte stavljat riječi u usta. Nisam nigdje rekao da su ljudi na onim slikama hrvatski pacijenti(iako sam ja bio sličan slučaj kao neki na tim fotografijama i ne vjerujem da sam jedini) i kad sam pričao o nestručnosti naših liječnika onda sam pričao isključivo o hypospadiji.
Također mislim da bi trebali razlikovati komplikacije i one fotografije. Kada nekome pukne šav to je komplikacija. Kada nekome penis završi kao na onim slikama to je onda neznanje, nestručnost i neprofesionalan rad. To nije ni pogreška ni komplikacija. Još pogotovo nakon što me 3-4 puta operira i ne napravi apsultno ništa nego zapravo unazadi, dakle po broju operacija imao je prilike(klaićeva). A drugi doktor na rebru me odbio operirat. Mislim da ima puno više komplikacija nego što vi ili vaš doktor tvrdi. Ove brojke o 20-30 neuspjeha su bez uvrede čisto manipulacija brojkama. Tikin sin, sin buba mare i moj slučaj(ispričavam se ako sam nekoga zaboravio) koliko mi se čini doktori to nisu navodili kao neuspjeh iako očito jesu.
Također koliko primjećujem još se nije javio netko tko je bio nezadovoljan s operacijom prof. Perovića i dr. Đinovića, ali se konstanto žele izjednačiti njihovi uspjesi sa uspjesima ovdje.
Za vašeg doktora ja nisam nikad čuo i onoliko koliko znam on možda i zna operirat.
Ali kakav vi zaključak želite da ja izvučem na temelju iskustva iz Zagreba ? Da oni to znaju operirat u 80% slučajeva, ali nekada im se dogodi pogreška gdje penis završi potpuno suprotno od onog što se očekuje i kako bi trebalo biti, pa u ostale 3 operacije to svejedno ne uspiju na bolje popravit, ali u ostalih 200 operacija godišnje to ispadne točno kako treba ?
Svakako ne mislim da se to zna u Zagrebu operirat, s obzirom da se u 2 najveće bolnice, rebro i klaićeva radi to kriminalno loše i barem o te 2 bolnice neću prestat pričat jer se ljude na to treba upozorit.
Ma nemojte se vi uvrijedit, ali o tim operacijama znate koliko i ja, dakle malo, i ne možete reći da to rade na rebru loše kad vas tamo nisu operirali nego su vas odbili operirat. normalno da se ne javljaju neuspješni pacijenti kod dr. Perovića kad tamo ide mali broj ljudi na operacije, zanemariv, jer sam čula od našeg doktora da je to možda njih 4-5 godišnje, a srpski roditelji se baš neće na ovom forum dopisivat. Glavno da vi imate misiju da spasite hrvatsku djecu od ralja mesara iz klaićeve a napravite promet privatnoj klinici u Bg. hvala vam na toj misiji...