varaždinka1 prvotno napisa
Evo o Bahtijareviću su neki loše pisali da ne zna i da se u Klaićevoj kriminalno radi. Toliko o dokazima koji se tu iznose. Ajde Gracija drži se, nadam se da će ti sve bit ok. A mislim da ako doktor kaže da je operacija uspjela valjda ima razloga da to misli, mi pacijenti ipak premalo znamo da bi mogli reći da nešto nije u redu. A ako baš naletiš na nekog ludog koji te unakazi i tvrdi da je sve ok (kao jedna od mama ovjde) onda je to valjda baš peh. samo znam da su to rijetke priče i ne treba generalizirat jer se onda gubi objektivnost a to nam je tu bitno, da kažete iskustvo hladne glave pa da drugi znaju. Makar evo malo se njih javlja sa dobrim iskustvima, kao i tvoja kolegica kojoj nakon uspješne operacije nije došlo da malo pohvali naše dr. ne osuđuje ju, ni meni to nije bila ideja vodilja, ali kad sam vidjela koliko se tu "anonimmno" pljuje po našim doktorima vidim da moram nekaj reći. Mojoj familiji su doktori u puno slučajeva puno pomogli i ja sam im zahvalna i imam puno povjerenje.