Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Moram priznati da sam i ja naišla na dr.Ivana Kolara u Varaždinu u medicinskim časopisima.Na moj upit za njega nitko se nije javljao do sada Varaždinka.Drago mi je da je vama hipospadija gotov slučaj.Što se tiče ostalih spominjanih doktora, nije svaka operacija sa ishodom kao kod nas koji se ovdje družimo i savjetujemo.To nitko od nas nije ni tvrdio,ali kad su ti isti doktori za naše slučajeve bili zadovoljni ishodom(Tiko i mi),a mi smo bili razočarani,onda smo krenuli dalje.A sam put dalje svatko traži za sebe.Isto tako imam kolegicu kojoj je sina operirao Bahtijarević i riješio sve od 1.put.čak je bio teži slučaj nego mi. Anonimni baš si me nasmijao kako si stao u obranu "muškog spolnog organa" Mame tepaju,a on odmah drži mušku stranu.Mama je mama,ali samo muškarac zna stvarno stanje i bitnost "muškosti".

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Gracija prvotno napisa Vidi poruku
    Anonimni baš si me nasmijao kako si stao u obranu "muškog spolnog organa" Mame tepaju,a on odmah drži mušku stranu.Mama je mama,ali samo muškarac zna stvarno stanje i bitnost "muškosti".
    Drago mi je da sam vas nasmijao. Varaždnika kaže kako plašim, pa evo dokaz da znam i nasmijat ljude . Još jednom se ispričavam ako sam nekog uvrijedio, buba maru ili bilo koga drugog, nisam ni htio ni mislio ništa loše. Znam neke ljude osobno koji si misle kako je penis uistinu mišićno tkivo. Nisam htio da ljudi dobe krivu ideju pa sam na kraju ja ispao sa krivom idejom.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo o Bahtijareviću su neki loše pisali da ne zna i da se u Klaićevoj kriminalno radi. Toliko o dokazima koji se tu iznose. Ajde Gracija drži se, nadam se da će ti sve bit ok. A mislim da ako doktor kaže da je operacija uspjela valjda ima razloga da to misli, mi pacijenti ipak premalo znamo da bi mogli reći da nešto nije u redu. A ako baš naletiš na nekog ludog koji te unakazi i tvrdi da je sve ok (kao jedna od mama ovjde) onda je to valjda baš peh. samo znam da su to rijetke priče i ne treba generalizirat jer se onda gubi objektivnost a to nam je tu bitno, da kažete iskustvo hladne glave pa da drugi znaju. Makar evo malo se njih javlja sa dobrim iskustvima, kao i tvoja kolegica kojoj nakon uspješne operacije nije došlo da malo pohvali naše dr. ne osuđuje ju, ni meni to nije bila ideja vodilja, ali kad sam vidjela koliko se tu "anonimmno" pljuje po našim doktorima vidim da moram nekaj reći. Mojoj familiji su doktori u puno slučajeva puno pomogli i ja sam im zahvalna i imam puno povjerenje.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj varaždinka1 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo o Bahtijareviću su neki loše pisali da ne zna i da se u Klaićevoj kriminalno radi. Toliko o dokazima koji se tu iznose. Ajde Gracija drži se, nadam se da će ti sve bit ok. A mislim da ako doktor kaže da je operacija uspjela valjda ima razloga da to misli, mi pacijenti ipak premalo znamo da bi mogli reći da nešto nije u redu. A ako baš naletiš na nekog ludog koji te unakazi i tvrdi da je sve ok (kao jedna od mama ovjde) onda je to valjda baš peh. samo znam da su to rijetke priče i ne treba generalizirat jer se onda gubi objektivnost a to nam je tu bitno, da kažete iskustvo hladne glave pa da drugi znaju. Makar evo malo se njih javlja sa dobrim iskustvima, kao i tvoja kolegica kojoj nakon uspješne operacije nije došlo da malo pohvali naše dr. ne osuđuje ju, ni meni to nije bila ideja vodilja, ali kad sam vidjela koliko se tu "anonimmno" pljuje po našim doktorima vidim da moram nekaj reći. Mojoj familiji su doktori u puno slučajeva puno pomogli i ja sam im zahvalna i imam puno povjerenje.
    Blago tebi Varaždinka1 kad imaš tako dobra iskustva sa doktorima ja baš nemam ali nećemo o tome jer ovo je tema o Hipospadiji.Evo našeg iskustva o operaciji Hipospadije.Prije same operacije pokušavala sam se raspitati o uspješnosti operacija nitko mi se nije javljao i mi smo otišli u Riječku bolnicu i tamo operirali svoje dijete gdje operacija nije uspjela.Doktori su nam već prije operacije rekli da će morati uzeti tkivo iz usta jer nemaju dovoljno kožice sa penisa.To smo očekivali kad tamo nisu uzeli tkivo iz usta i naravno nisu imali dovoljno materijala i mokraćni kanal je bio uzak tako da mi je sin piškio sa bolovima.Rekli su da operaciju mogu ponoviti za 6 mjeseci.Dijete mi je doslovno vrištio i piškio a ja plakala uz njega.Par puta smo na taj isti odjel došli pitati što da radimo a naš kirurg mu je popipao trbuh i rekao je pa mjehur je prazan.I taj pregled je trajao doslovno 2 minute.Pa kako da ja hvalim mog doktora.I što mi je bilo napraviti nego tražiti pomoć negdje drugdje i našla sam je kod dr Đinovića u Beogradu jer su neki dobri ljudi podjelili svoja iskustva ovdje na forumu.Mi smo Hipospadiju riješili tako lako tamo da bi svakom tko ima mogućnosti savjetovala da ide tamo.
    A sada da Vam kažem Varaždinka1 zašto se vi niste javili prije pa da i mi odemo tamo gdje operacije uspjevaju?Vas ne smatram dobrom jer niste se javili da drugima pomognete nego da nas koji svoje dobro iskustvo želimo podijeliti sa drugima ocrnite kako smo išli u Beograd.Ja sam nastavila pisati na forumu da pomognem mama kojima pomoć treba a vi do sada niste podijelili svoje dobro iskustvo sa Varaždinskom bolnicom.Možda bi i mi bili došli kod vašeg doktora a nebi trošili novac u drugoj državi.
    Svejedno hvala zbog drugih mama koje moraju svoju djecu odvesti na operaciju!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nisam se javila jer operacije uspjevaju svuda ali se ponekad zakompliciraju, tako su meni rekli svi koje znam s tim problemom a i doktor, i nisam luda da bi vodila dijete nekud kamo mi preporuči ko zna ko s nekakvog foruma. Nemaš pojma ko tu piše i savjetuje te. ne bi nikad lječila dijete na preporuku laika sa foruma eto, samo to kažem. A tko su tu dobri ljudi nisam baš sigurna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •