Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj tata, iako u godinama, ide svake godine pješke!

moj MM ide bos

inače jučer sam cijeli dan na Rodi tražila ovu temu i nisam je mogla nači-nemam pojma zašto je premještena-s druge strane stvarno se ovdje rijetko raspravlja pa i kad nije godišnji, nekad mi se čini da imam monolog, a ne razumijem zašto je tako?
    Ako se otvori neko pitanje na ovoj temi uvijek se stavlja upitnik nad njim ili nad vjerom onoga koji postavlja pitanje,i otvara se rasprava o tome kako takvim pitanjima nije mjesto ovdje, i da "probleme " stvaraju " oni koji "upadnu" s strane .
    Aki ja moram priznat da tada jedino ova tema živne, da tada jedino dobivam "odgovore" na svoje sumnje, razmišljanja, pitanja.
    Ne razumijem zašto se ljudi ne javljaju i zašto bi se ova tema svodila "isključivo" na odgoj- jer način na koji mi (svi ljudi) živimo svoj život pa tako i svoju vjeru atomatski "kopiranjem" usvajaju i naša djeca i zato ne vidim razlog zašto ne razmjeniti mišljenja o pojednim temama u našoj vjeri koja ćemo možda ne odmah sad ali vjerovatno u budućnosti prenjeti svojoj djeci.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Ako se otvori neko pitanje na ovoj temi uvijek se stavlja upitnik nad njim ili nad vjerom onoga koji postavlja pitanje,i otvara se rasprava o tome kako takvim pitanjima nije mjesto ovdje, i da "probleme " stvaraju " oni koji "upadnu" s strane .
    Aki ja moram priznat da tada jedino ova tema živne, da tada jedino dobivam "odgovore" na svoje sumnje, razmišljanja, pitanja.
    Ne razumijem zašto se ljudi ne javljaju i zašto bi se ova tema svodila "isključivo" na odgoj- jer način na koji mi (svi ljudi) živimo svoj život pa tako i svoju vjeru atomatski "kopiranjem" usvajaju i naša djeca i zato ne vidim razlog zašto ne razmjeniti mišljenja o pojednim temama u našoj vjeri koja ćemo možda ne odmah sad ali vjerovatno u budućnosti prenjeti svojoj djeci.
    Boldano ti je odgovor na pitanje koje si postavila u zadnjoj rečenici.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    moj MM ide bos
    Zašto?
    Meni se nekako čini da nas život sam po sebi dovoljno maltretira, da bi netko tražio tako nešto.

Koji je motiv tog samokažnjavanja u 21. stoljeću? Da li se osjeća sretnijim poslije, mirnijim, ispunjenijim?

Ili ja stvarno ne shvaćam razlog.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Koji je motiv tog samokažnjavanja u 21. stoljeću? Da li se osjeća sretnijim poslije, mirnijim, ispunjenijim?
    Možda tada lakše prihvatiš maltretiranja u svakodnevnom životu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •