Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sirius- da nebi ispalo da se bunim, kao što sam rekla poštujem pravila foruma, ali i vidim da je več počela rasprava, zato sam stavila takvu temu na filizofiju!
    cubana- tvoja rečenica- možda tada lakše shvatiš maltretiranja u svakodnevnom životu- za mene je ponižavajuča!, u tom smislu , prema svim tim ljudima koji ili idu bosi, što u svakom slučaju ljubim ruke i noge , koje dolaze sa žuljevima, krvavim nogama i raznim ranama do odredišta!
    dok slušam njihove doživljaje i priče koje su ispunjene tolikom snagom, vjerom i samopouzdanjem onda se tako nemože pričat prema njima več imat poštovanje prema svemu tome!
    možda bi i ti drugačije razmišljala da probaš nešto takvo!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    cubana- tvoja rečenica- možda tada lakše shvatiš maltretiranja u svakodnevnom životu- za mene je ponižavajuča!
    ...možda bi i ti drugačije razmišljala da probaš nešto takvo!
    Sva sreća da ti znaš jesam li ili nisam.
    Ok, tebi je ponižavajuća. Neka je. Ali me zanima zašto?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Smatram se katolikom, ali prije svega vjernikom. Svog sina sam krstila, udala sam se u Crkvi. Nisam od onih koji su stalno na misama, idem zapravo rijetko i to onda kad osjetim potrebu.
    Dijete je još malo da bi neke stvari moglo shvatiti, zasad se zna prekrstiti, zna da je na križu Isus, zna da za Božić slavimo njegovo rođenje.....Za 3 godine sasvim dosta.
    Ići će na vjeronauk i primit će sakramente a za dalje.....
    Što se tiče daljnjeg odgoja u vjeri, ono što će mi biti važno je da nikad ne potcjenjuje i ne sprda se, ne omalovažava tuđu vjeru, ideale, nazore koliko god mu se danas sutra činili smiješnim, neobičnim, bespotrebnim, neznanstveno utemeljeni....... Samo to. Da poštuje vjeru i vjernike pa makar danas sutra se odlučio za život izvan vjere. Tad ću znati da sam uspjela.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Sva sreća da ti znaš jesam li ili nisam.
    Ok, tebi je ponižavajuća. Neka je. Ali me zanima zašto?
    jer mi je očito da nema poštovanja prema tome, ne shvačaš njihova načela, jer da si išla sigurno nebi tako pričala več bi podjelila svoja razmišljanja i iskustva koja si imala i koja su te prožimala putem i nakon toga!
    i nebi bila puna negative!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •