Results 1 to 50 of 3651

Thread: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Beti3's Avatar

Quote Originally Posted by Smajlich View Post
    Možda bi sve to "funkcioniralo" i bez te bosonoge muke, ali poslije toga imam osjećaj i virujem da sam napravila nešto veliko, posebno, jer to Bog čini za me svaki dan, a ja pak, za njega, samo ponekad...
    To mi je jasno objašnjen razlog. I sa tvog stajališta posve opravdan postupak.

Sa mog ne, jer je meni bliži i prihvatljiviji onaj Cubanin društveno koristan rad.

RozaGroza's Avatar

Quote Originally Posted by Beti3 View Post
    Sa mog ne, jer je meni bliži i prihvatljiviji onaj Cubanin društveno koristan rad.
    Definitivno ako imaš potrebu raditi nešto da bi se, a ajd recimo iskupio/la (iako ja vjerujem da niti jedno djelo ne kupuje spasenje), bolje je pomoći nekome kome to treba a ne bosonog hodat na vrh brda.

Smajlich's Avatar

Quote Originally Posted by Beti3 View Post
    To mi je jasno objašnjen razlog. I sa tvog stajališta posve opravdan postupak.

Ok, svatko ima svoje. Što se tiče, RG, Međugorja, gadi mi se sva ona komercijalizacija, ali istodobno, ne mogu se oteti neobjašnjivom miru kojeg osjećam kad dođem tamo...kipovi mi ne znače ništa, ali molitva i taj mir-jako puno. Ipak, poštujem tvoju vjeru i razmišljanje, jer si čvrsta u svojim stavovima i življenju vjere.