Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Hitlerova duša je negdje, na putu kojeg je ona odabrala. A kako ja vjerujem da svi putevi vode Bogu i da ga je nemoguće zaobići tako vjerujem da će se njegova duša malo naputovati. Što lutanjem po stranputicama, što ponovnim proživljavanjem ovozemaljskog puta. To je po meni pakao, što duša nije odmah sjedinjena s Bogom nego mora ponovo pokušavati.
    OK respect, moja je none koju sam jako jako volila i cjenila bila Budist tako reči, živila je po tim načelima, ali to onda nema veze sa Kršćanskim shvaćanjem života poslje smrti.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    OK respect, moja je none koju sam jako jako volila i cjenila bila Budist tako reči, živila je po tim načelima, ali to onda nema veze sa Kršćanskim shvaćanjem života poslje smrti.
    Ja sam ni vrit ni mimo, zar to nisi skužila
    Svi smo mi djeca Božja, Isus kaže da smo njegova braća i sestre, a Bog koji nam je otac je čista ljubav. Da mi je vidjeti tog oca (a koji nije takvo svjetlo, takva ljubav) koji bi tako strašno kaznio svoju djecu. Vjerujem u bezgraničnu ljubav, a ne vječnu kaznu. Dao nam je izbor da sami biramo put k njemu. Ali nemoguće je ne doći.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ni vrit ni mimo, zar to nisi skužila
    Svi smo mi djeca Božja, Isus kaže da smo njegova braća i sestre, a Bog koji nam je otac je čista ljubav. Da mi je vidjeti tog oca (a koji nije takvo svjetlo, takva ljubav) koji bi tako strašno kaznio svoju djecu. Vjerujem u bezgraničnu ljubav, a ne vječnu kaznu. Dao nam je izbor da sami biramo put k njemu. Ali nemoguće je ne doći.
    Ma ajde nisam ni ja "časna" ali sam u življenju po Bibliji zaista našla mir - iako ono s kajanjem svako sat vremena je stvarno istina, toliko sam dobra Kršćanka da svako malo kiksam. Mislim da je skroz prirodno i OK da imamo svi različita vjerovanja, i to u praksi može funkcionirati bez problema jer RL je jedno a forum je drugo. Ipak tu kad krenemo raspravljati, pogotovo na kutku, jedino zapravo što možemo radit jest iznosit svoja mišljenja i uviđat razlike među nama; da smo neđe na nekakvom dobrom roštilju sa pivom u ruci, mnoge se razlike ni ne primječuju.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MM i ja slavimo zajedno imendan jer imao isto ime, (s. Ivan) a pošto je to oko Božića, onda se to napravi tako za naš imendan k nama, nekad roditelji kod jednog strica, na Stipandan kod strica i rođaka...blizu je i Lucija i Nikola, pa par rođendana tako da je od 11-1mj ludnica..ode se na misu, malo druži, zapjeva, pomoli, zamezi!!!

Imače kćer mi se zove Emanuela (Emanuel-s nama Bog) pa neznam jel slavi na Božić imendan ili Uskrs ili...? Znali tko?

Nitko ko voli stari zavjet ne odgovori o obolježavanjem znaka Tau kao znakom spasenja i odabranika Božijih-ako danas nosim Tau ili po današbjem križ-kao znak krštenja, jesam li idolopoklonik.
    (inače prvi put u 35g života stavila sam mali križić oko vrata- kao mlada znala sam samo nositi drveni Tau...eto nisam na taj način htjela pokazivati da sam kršćanin ili vjernik jer sam mislila da se to životo i vjerom u srcu pokazuje- no osjetih neki dan potrebu)

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku

Imače kćer mi se zove Emanuela (Emanuel-s nama Bog) pa neznam jel slavi na Božić imendan ili Uskrs ili...? Znali tko?
    )
    Emanuel ti je 26 ožujka

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    Emanuel ti je 26 ožujka
    Jest, Sv. Emanuel, mučenik, ali Ivanina kći se zove po Isusovu imenu Emanuel ("Evo, Djevica će začeti i roditi sina i nadjenut će mu se ime Emanuel - što znači: S nama Bog." (Iz 7, 14; Mt 1,18), a taj imendan se slavi na Božić.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •